Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
olcay akıllı ol bnm loncadan ayrıldığım felan yok **** yerinden uydurup durma ben kendi loncamdanım ve emre kendisi kaşındı ve çıkarıldı aklına sok loncayı karıştırmaya kalkanda sensin bizim loncayı
ve ben kendim fian loncamdanım cnm bnm dier arda veya dediği mert istediği loncaya girebilir veya giremeyebilir snn karışmaya hakkın yok sen sadece üyesin loncaya hadi neyse lider olsan bişe demicem 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Lonca sayfamızı ve loncamızı kirletmeyin...Fianxbdrobere yazdı:olcay akıllı ol bnm loncadan ayrıldığım felan yok **** yerinden uydurup durma ben kendi loncamdanım ve emre kendisi kaşındı ve çıkarıldı aklına sok loncayı karıştırmaya kalkanda sensin bizim loncayıve ben kendim fian loncamdanım cnm bnm dier arda veya dediği mert istediği loncaya girebilir veya giremeyebilir snn karışmaya hakkın yok sen sadece üyesin loncaya hadi neyse lider olsan bişe demicem
Başvurunuzu alıp başka yere yapın ve üslubunuzu düzeltin...
Aksi takdirde üst makamlara başvurmak zorunda kalacağım...
Olcay gibi birinin senin seviyene düşmesinde hata...
Olcay boşver bunları kendileri söylesinler kendileri oynasınlar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
senle tartışmaya girmiyeceğim lonca kuralında 1 tanesi
kurallarıma uyarım
1/Nerden senin loncan oluyor.Tabu mu var üstündeFianxbdrobere yazdı:olcay akıllı ol bnm loncadan ayrıldığım felan yok **** yerinden uydurup durma ben kendi loncamdanım ve emre kendisi kaşındı ve çıkarıldı aklına sok loncayı karıştırmaya kalkanda sensin bizim loncayıve ben kendim fian loncamdanım cnm bnm dier arda veya dediği mert istediği loncaya girebilir veya giremeyebilir snn karışmaya hakkın yok sen sadece üyesin loncaya hadi neyse lider olsan bişe demicem
2/Kaşınma kaşınma etkisi ile başlar
3/Liderim veya üyeyim .Referans olarak izinsiz gösterilmesi ayrı suç ki hem referans olarak sizin gibileri vermem
4/Karışmak mı :mrgreen: yeni uyandın galiba
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
Kod: Tümünü seç
1/Nerden senin loncan oluyor.Tabu mu var üstünde
2/Kaşınma kaşınma etkisi ile başlar
3/Liderim veya üyeyim .Referans olarak izinsiz gösterilmesi ayrı suç ki hem referans olarak sizin gibileri vermem
4/Karışmak mı yeni uyandın galiba
2.si lafların bana göre çok çocukça
3.si arda bnm kuzenim belki o aspendosla karıştırmış olabilirsin ve onun adına konuşuyorum seni referans olarak gösterende kabahat senin
4.si meriçe iftira attığını unutmadım bunuda bil
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Yeter çocukça ithamlarını özelden yap kirletme şu sayfayı...Fianxbdrobere yazdı:1.si loncam dedim çünki o loncadanım bende benim loncam demedimKod: Tümünü seç
1/Nerden senin loncan oluyor.Tabu mu var üstünde 2/Kaşınma kaşınma etkisi ile başlar 3/Liderim veya üyeyim .Referans olarak izinsiz gösterilmesi ayrı suç ki hem referans olarak sizin gibileri vermem 4/Karışmak mı yeni uyandın galiba
2.si lafların bana göre çok çocukça
3.si arda bnm kuzenim belki o aspendosla karıştırmış olabilirsin ve onun adına konuşuyorum seni referans olarak gösterende kabahat senin
4.si meriçe iftira attığını unutmadım bunuda bil
Arkadaşının başvurusu da reddedildi referanslarının hepsi geçersiz...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Gözünü bağlayan birisine yol tarif edemezsin...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Fianxmeric
- Salgın Koruyucusu
Merhabalar Kardeşlerim, Önceleri Forumla İlgilenmezdim Bile Ama bi çakalın arkadaşlarım Hakkında ileri geri Konuştuğunu duydum hemen üye oldum, Olcay öncelikle lafım sanadır Fian Loncası batmamıştır. Bizler varken bu lonca sürekli Ayakta durucaktır. İsterse 5 kişi olalım bizim için fark etmez öenmli olan aramızdaki kardeşlikliktir. Senin gibileri Çok iyi bilirim Sen Asıl Şerefli Fian Loncasından Ayrıldın Hiçbir şekilde Etkinlik Yapmıyoruz diye Gittin kardeşlerimiz olan TSK loncasına Girdin Asıl sana Sormalı amacın Kadim içinmiydi AÇ ! ! !
Arkamdan Konuşan Önümden Yesin :)
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Öncelikle hatırlatayım Olcay daha kimseye Kadim kesilmemişken ve Kadim olayı kimseye duyurulmamışken loncaya katıldı...Fianxmeric yazdı:Merhabalar Kardeşlerim, Olcay öncelikle lafım sanadır Fian Loncası batmamıştır. Bizler varken bu lonca sürekli Ayakta durucaktır. İsterse 5 kişi olalım bizim için fark etmez öenmli olan aramızdaki kardeşlikliktir. Senin gibileri Çok iyi bilirim Sen Asıl Şerefli Fian Loncasından Ayrıldın Hiçbir şekilde Etkinlik Yapmıyoruz diye Gittin kardeşlerimiz olan TSK loncasına Girdin Asıl sana Sormalı amacın Kadim içinmiydi AÇ ! ! !
Sanırım bu sizlerin iftiralarını boşa çıkartmaya yeter..
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Fianxmeric
- Salgın Koruyucusu
Kadim ne zamandır kesilmek isteniyordu olcay bizim loncadan ayrıldığı zamanlarda sürekli gidliyordu ama kesilemiyordu vs faln filan. Herkeze iyi forumlar. Olcay İmzandaki Fianxkable olan resmi kaldır yenisni yap bizim senin gibilerle işimiz yoktur.EmirBerkKorkmaz yazdı:Öncelikle hatırlatayım Olcay daha kimseye Kadim kesilmemişken ve Kadim olayı kimseye duyurulmamışken loncaya katıldı...Fianxmeric yazdı:Merhabalar Kardeşlerim, Olcay öncelikle lafım sanadır Fian Loncası batmamıştır. Bizler varken bu lonca sürekli Ayakta durucaktır. İsterse 5 kişi olalım bizim için fark etmez öenmli olan aramızdaki kardeşlikliktir. Senin gibileri Çok iyi bilirim Sen Asıl Şerefli Fian Loncasından Ayrıldın Hiçbir şekilde Etkinlik Yapmıyoruz diye Gittin kardeşlerimiz olan TSK loncasına Girdin Asıl sana Sormalı amacın Kadim içinmiydi AÇ ! ! !
Sanırım bu sizlerin iftiralarını boşa çıkartmaya yeter..![]()
Arkamdan Konuşan Önümden Yesin :)
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX