Öncelikle Uzaklaşmanız gerekiyor Biri sayıyorsa BAŞLIYORUM demesini steyinki + 'nız olsun
Ardından Tesla Küresi Kurun Siz Ve küreniz Vuruken Nasıl Ve nereye Vuracağını Şaşıracak =Tesla 15 puan
O Size Deparla Gelecek Gelene Kadar Kritiklerle 50 ye iner Canı Size 2 Vurur Sizinki70 ve 50 Arasında
Savaşçıya Buz Yapınız Ve Ondan Önce Açılıcağınız İçin Uzaklaşacaksınız Ve gelene Kadar Vurucaksınız
Ve Son Adım ... Canı 20 ye inmiş olacak Ve Gelene Kadar Vurun Ve Tutulma atın .)
Teslayı Kurup Teslayla Vurunuz Savaşçı Pert
Büyücünün Savaşçı Kesme Yolları .)
Büyücünün Savaşçı Kesme Yolları .)
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: Büyücünün Savaşçı Kesme Yolları .)
Sana 2 vuracağım ve canın 70 e 50 ye inecek ha 
Nedense kendi adıma büyücülere 2 vurduğum zaman ya canları 20 de yada yeri öpüyor oluyorlar
Nedense kendi adıma büyücülere 2 vurduğum zaman ya canları 20 de yada yeri öpüyor oluyorlar

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
büyücü olarak söylüyorm harbi hangi savaşçı 2 tane vurunca 70-50 ye indirio sadece görev itemlerini giyse daha çok indirirkasaphasan06 yazdı:Sana 2 vuracağım ve canın 70 e 50 ye inecek ha
Nedense kendi adıma büyücülere 2 vurduğum zaman ya canları 20 de yada yeri öpüyor oluyorlar![]()
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
zaten bu savaşçı kesimiReymond yazdı:bende savascı kesimini koyayım baride görün![]()
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
Sizden ricam şu savaşçının büyücüyü nasıl kestiğini yazarmısınız lütfen(zihin tutulması yüzünden kesemiyorum) 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Savascı sanırım Tekme tokat geliyo da 70-50
Kalbim akta pakta desen yüzünden yansır pisliğin .. !!

- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Savaşçının durdurması zihin tutmadığı sürece bence çok zor keser.
Savaşçı deparlayıp geldiğinde zihinle.Kovalamaya başlayınca dikkat atıyolar genelde..Belli mesafeye girince durdurma atıyolar bide..O durdurma zihin tutmazsa kutup aç..Kutup 15se zaten gerisi kolay
Savaşçı deparlayıp geldiğinde zihinle.Kovalamaya başlayınca dikkat atıyolar genelde..Belli mesafeye girince durdurma atıyolar bide..O durdurma zihin tutmazsa kutup aç..Kutup 15se zaten gerisi kolay

Gocuman
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
savascının büyücü kesme yolunu dedim :lol:Kaptanmagaradami yazdı:zaten bu savaşçı kesimiReymond yazdı:bende savascı kesimini koyayım baride görün![]()
<)
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Byf5 yazdı:Öncelikle Uzaklaşmanız gerekiyor Biri sayıyorsa BAŞLIYORUM demesini steyinki + 'nız olsun
Ardından Tesla Küresi Kurun Siz Ve küreniz Vuruken Nasıl Ve nereye Vuracağını Şaşıracak =Tesla 15 puan
O Size Deparla Gelecek Gelene Kadar Kritiklerle 50 ye iner Canı Size 2 Vurur Sizinki70 ve 50 Arasında
Savaşçıya Buz Yapınız Ve Ondan Önce Açılıcağınız İçin Uzaklaşacaksınız Ve gelene Kadar Vurucaksınız
Ve Son Adım ... Canı 20 ye inmiş olacak Ve Gelene Kadar Vurun Ve Tutulma atın .)
Teslayı Kurup Teslayla Vurunuz Savaşçı Pert
Benim bildiğim ws lerde 40 lwl üstü yetenek kullanılmıor.Ama buda başka bi şekli olabilir tabi
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady