Arkadaşım taktik basit aslında Bildiğim kadarıyla anlatayım.
Hareket hızın artıran item ve iksirler ile olabildiği kadar hızlı olan bir car mümkünse tank savaşçı(büyü de olabilir) ve bir şifa 4 büyücü ile başlayacaksın koşturmaya. Bu koşturan hatta 46 lvl falan olsa daha da iyi zira maraton gözlükten daha çok hız sağlar. kadimin canı 95 e inene kadar kimse vurmayacak sadece hızlı karakter koşturacak ve eğer savaşçı ise gruptaki en iyi buzcu büyücüye hedef saptırma atacak bu büyücü hedef saptırma süresince vuracak sadece.95 den sonra tüm büyüler dalacak .
Garanti olsun derseniz her 5 canda (destek şifa - savaşçı varsa 10 15 canda bir) menzil yapacak büyücüler.Menzil yapmak şu demek : bir yaratığı seçtikten sonra ekranın orta üstü kısmında onun adı canı falan olan pencere gelir biliyorsunuz. Eğer belirli bir miktar uzaklaşırsanız o pencere kaybolur böylece o yaratık sizden aldığı hiddeti sıfırlar. Bunun için yani peşinden koştuğu hızlı olduğu için yakalanmayan arkadaşınızın peşinden koşmaya devam edip de daha çok hasar veren size dalmaması için menzil atmanız şarttır. Bunu herkes kendisi düşünmeli ve verdiği hasara göre gerekirse erken menzil yapmalıdır.
Bu arada tüm karakterler kendilerini zihin toplama büyü bozma gibi yeteneklerle korumalıdır. Şifayı bununla meşgul etmemek gerekir.
Koşturan ölmemeye özen göstermeli ama abartmamalıdır. çok uzaklara götürürse kadimi ilk vuran başkası ise menzil attırıp işi bozabilir. yada sık sık büyülerin menzilinden çıkartıp kesim süresini uzatabilir.
Savaşçı (yada koşturucu diyelim) sadece koşacak ve yakalanmayacak. Arada yine sürekli hedef saptırma artacak.
Şifa önceliği koşturanı öldürmemek olmak üzere , elden geldiğince tüm grubu her zaman can kurtaran ile donatmaya çalışmalıdır. Özellikle 50 den sonra hele 10 candan sonra bu çok önemlidir.
50-10 arasında özellikle koşturan ortadaki büyülerin yakınına çekmemelidir kadimi. ve Büyüler daha dikkatli ve sık menzil atmalıdır.Şifada zaten ck atarsa tüm gruba sorun çıkmaz.
10 dan aşağı düştüğünde canı oluşan depremdeki taktik ise öncelikle dikkat ve disiplinli olmak ve büyücünün depremde kutup açmasıdır. şifa büyüye yakın olmalıdır. Kutup sıralamasının önceden belirlenmesinde fayda vardır. Bu esnada uzak olan koşturan kişinin savaşçı ise sarsılmaz büyücü ise kutup açması gerekmektedir. Eğer savaşçı ise sarsılmaz biter bitmez deparlamalıdır. ve şifa da can basma depar (aslında koşturan deprem öncesi direnç artırabilirse daha da iyi olur çünkü yanacağı aşikar ) . Eğer büyü ise koşturan o zaman savaşçı deprem öncesinde hazırlıklı olmalı ve ayrı bir uçtan nara ile kadimi çekmeli ve sarsılmaz açmaldır. (savaşçıyı mutlaka ck ile korumalıdır çünkü deprem sırasında o nara atıyor olacak . Bu arada savaşçı sadece bu işe yarar kesimde ... koşturan büyü ise )
Ufak bazı detaylarıda artık kendiniz çözersiniz ....
ALINTIDIR
1 GRUPLA KADİM KESİM TAKTİĞİ
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- ConTaGiouSiLL
- İskele Babası
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: 1 GRUPLA KADİM KESİM TAKTİĞİ
sen tek grupla kes videoda koy gel.kımse kosturamaz kadımı kadım oyar .ıcıne bade koyar d
ustelık kadımın kovaladıgı alan oval.yesıl hıdra ıse daıre seklınde bı alanda kovalıyo.kadımde dondurmek daha zor demek.ustelık bır cok skılı var ve canı cok fazla.depremde kutup acıldıgında kadım buyucuyu yakalıcak .kutuptan cıktıgı an gebertcek macerenın sonu D
maraton adamlı 2 tank grup laızm ancak oyle yoksa bu sekılde cok zor
ustelık kadımın kovaladıgı alan oval.yesıl hıdra ıse daıre seklınde bı alanda kovalıyo.kadımde dondurmek daha zor demek.ustelık bır cok skılı var ve canı cok fazla.depremde kutup acıldıgında kadım buyucuyu yakalıcak .kutuptan cıktıgı an gebertcek macerenın sonu D
maraton adamlı 2 tank grup laızm ancak oyle yoksa bu sekılde cok zor
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı
Re: 1 GRUPLA KADİM KESİM TAKTİĞİ
Kardeş sana genel etkileşimdeki konuları incelemeni ve taktiği iyi okumayı tavsiyen ediorum...