Nerde Bunlar :):)
Nerde Bunlar :):)
Arkadaşlar leptop kullanıyorum ben "prt sc" diye bir tuş var bu bizim foto almaya yarayan tuş ya
Bir sürü foto aldım ama hiç biirini blamadım önce D dosyasına giriyorum sonra sobee ardındanda ikv ye girince fotolar çıkıyordu ama şimdi yok nerde bu fotolar bilen biri söyleyebilirmi.....

Re: Nerde Bunlar :):)
Bilgisayarında bulunan arama bölümüne girersin..Ara-dosya yada klasör bölümünden sadece resimleri aratırsın..Çıkan sonuçlardan istediğini bulduysan sağ tıklayıp içeren klasörü aç bölümüne gierek resimlerin hangi klasörde olduğunu anlarsın..Resimler çıkmıyorsa demekki kaydedilmemiştir
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
windows 7 de senin dedigin gibi bir arama motoru yok ki xp de var eger biliyosan söyleyebilirmisin...
Ayrrıca başka bir önerisi olan söylesin..
Ayrrıca başka bir önerisi olan söylesin..

- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bende laptopan oynuorum prt sc adlı bir tuş var basıorsun fakat foto almıyor ! prt sc +fn tuşuna basarsan foto alır ! fn tuşu klavyede en altta bulabilrsn ! İyi Forumlar !

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Çok saol baktım bütün fotolar orda tşkkür ederim yardımcı oldugun içinMORDuMan yazdı:en kolay yolu oyuna sağ tıkla dosya konumunu aç kafa yormaya gerek yok
Ve tabiki bütün yorum yazanlara teşekkr ederim

aBreLLia yazdı:Çok saol baktım bütün fotolar orda tşkkür ederim yardımcı oldugun içinMORDuMan yazdı:en kolay yolu oyuna sağ tıkla dosya konumunu aç kafa yormaya gerek yok
Ve tabiki bütün yorum yazanlara teşekkr ederim
rica ederim kazandığım vslerde çekdiğim fotolara bakmaya bayılıyomda arada bakıyom aklımda kalmış