Hemen konuya gelmek ıstıorum kLanda savasırken bir büyücü olarak her savascının attıqı durdurma nedense zıhın tutuor aynı adam ust uste durdurma atıp zıhın tutulmasına maruz kalıorum buyu bozmaya 15 verıorum nafıLe sonuc qene aynı bazılarınız Şans dıyor ama zıhın tutulması ıhtımalı cok yuksek buyu bozmaya 15 verdım sonuc 0 Bence Biraz da oLsa zıhın tutulması ıhtımalını Indırmelere Lazım dıye dusunuorum yanLıs 1 şey soy Ledıysem affoLa...
SayqıLarımLa KraToSs :mrgreen:
Zihin tutulmasına Bir çare
Zihin tutulmasına Bir çare
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Zihin tutulmasına Bir çare
büyü vs büyülerde işime yaramamasına rağmen (büyü bozmam 5 puan) savaşçı ve şifacı etkilerini de kaldırıyor. 4 deneyişin 3 ünde en az. ama savaşçılarda nedense hiç bozamadım 3-4 aydır. 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
bak kardeşim beni hasta etmeyin %25 şansla yani 4 de 1 bi savaşçyla 3 el ws atsan 2-1 yenersin yani 3 kere üst üst e gelme ihtimalde var ama ona bakarsan zihin saldırınız büyücülerin %100 (15 puanda zaten 15 yapmayanda büyücü deildir ) eğer tesla kurar san ve savaşçı sana durdurma attığında uzaktaysa tesla yavaşlatırKraToSs yazdı:Hemen konuya gelmek ıstıorum kLanda savasırken bir büyücü olarak her savascının attıqı durdurma nedense zıhın tutuor aynı adam ust uste durdurma atıp zıhın tutulmasına maruz kalıorum buyu bozmaya 15 verıorum nafıLe sonuc qene aynı bazılarınız Şans dıyor ama zıhın tutulması ıhtımalı cok yuksek buyu bozmaya 15 verdım sonuc 0 Bence Biraz da oLsa zıhın tutulması ıhtımalını Indırmelere Lazım dıye dusunuorum yanLıs 1 şey soy Ledıysem affoLa...
SayqıLarımLa KraToSs :mrgreen:
Saygılarımla ; ismini vermek istemeyen oyuncu :mrgreen:
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bu konuyu acana geri zekalı derim ne be %30 mu 25 mi bu fazlamı sence ve ayrıca ona bakarsan büyü bozmanında %25 bir eşitlik var bu kadar sacma konu görmedim oyunda bir denge var sen onu bozmaya calışıyorsun konu kilit...
<)
adam qbı soru sorduk adam gıbı cevap ver reymond yanLıs 1 sey soyLedıysem afoola dedım hemen qecmıs salak gerızekalı cok bır b*k bıLıorsun qeL kozlarımızı oyunda paylaşaLım
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
49 lwl lik yücelen char ver bana kuklacıda seni 20 sn de keseyim [ 15 sn zihin + kutup + kesme işleri xD ]KraToSs yazdı:adam qbı soru sorduk adam gıbı cevap ver reymond yanLıs 1 sey soyLedıysem afoola dedım hemen qecmıs salak gerızekalı cok bır b*k bıLıorsun qeL kozlarımızı oyunda paylaşaLım