İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
Geophal ve Serveti İçeri Buyrun
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Geophal ve Serveti İçeri Buyrun
Kıskanacak tek kişi sensin
Datalar ile oynanmış öyle fotolar varki GM olsan o kadarını yapamazsın :lol:
:twisted: :twisted: :twisted:SeRRuh yazdı:Kıskanacak tek kişi sensinDatalar ile oynanmış öyle fotolar varki GM olsan o kadarını yapamazsın :lol:
Şeruuuuh xD Ökret bana Kronik deparı sana 7 iridyum vericem :mrgreen: :mrgreen:

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Ben sana kroluk deparını öğreteyim ? bol bol kroluk yaparsınzeydan yazdı::twisted: :twisted: :twisted:SeRRuh yazdı:Kıskanacak tek kişi sensinDatalar ile oynanmış öyle fotolar varki GM olsan o kadarını yapamazsın :lol:
Şeruuuuh xD Ökret bana Kronik deparı sana 7 iridyum vericem :mrgreen: :mrgreen:
ahaha yaw olaya bak inanmayın aradaşlar bugün "görseller" i geziyordum bir tane adam yapmış bunu photoshop la görsellere koymuş buda ordan almış 

büyücüye depar veya sert ağır koymak çocuk oyucağı ama dosyları internetten yüklenme şeklinde kaydedemiyorum :mrgreen:
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Çocuk, oyuncaklarınla oyna o zaman beni karıştırmazsanız sevinirim13misafir yazdı:büyücüye depar veya sert ağır koymak çocuk oyucağı ama dosyları internetten yüklenme şeklinde kaydedemiyorum :mrgreen:
sen sus arzın veletiSeRRuh yazdı:Çocuk, oyuncaklarınla oyna o zaman beni karıştırmazsanız sevinirim13misafir yazdı:büyücüye depar veya sert ağır koymak çocuk oyucağı ama dosyları internetten yüklenme şeklinde kaydedemiyorum :mrgreen:![]()
Arada Foruma Girdiğimde dikkatımi cekiyor, çoğu konuda bilgin varmıs gibi konuşuyorsun aşırı cümleler sarfediyorsun insanları karalıyorsun vs . gibi olumsuz olduğunu düşündüğüm bazı davranışlarn var ve bence bu konu hakkında bana katılanlar vardır eminim. . . Lütfen Forumda biraz daha cevreci ol, yazdığım yorumu yanlış anlama sadece senin hakkındaki düşüncelerimi söylemek istedim.SeRRuh yazdı:Kıskanacak tek kişi sensinDatalar ile oynanmış öyle fotolar varki GM olsan o kadarını yapamazsın :lol:
s T e R e O o . . .
I K V x S T R . . . !
"Dünya hayaller varsa güzeldir. . "
I K V x S T R . . . !
"Dünya hayaller varsa güzeldir. . "
ejderi var die hava atıosTeReo yazdı:Arada Foruma Girdiğimde dikkatımi cekiyor, çoğu konuda bilgin varmıs gibi konuşuyorsun aşırı cümleler sarfediyorsun insanları karalıyorsun vs . gibi olumsuz olduğunu düşündüğüm bazı davranışlarn var ve bence bu konu hakkında bana katılanlar vardır eminim. . . Lütfen Forumda biraz daha cevreci ol, yazdığım yorumu yanlış anlama sadece senin hakkındaki düşüncelerimi söylemek istedim.SeRRuh yazdı:Kıskanacak tek kişi sensinDatalar ile oynanmış öyle fotolar varki GM olsan o kadarını yapamazsın :lol: