Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Haksızsın diyemeyeceğim çünkü aynı durum bendede mevcut.Ancak ne gibi bir çözüm getirilebilir düşünmemiz lazım.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Haksızsın diyemeyeceğim çünkü aynı durum bendede mevcut.Ancak ne gibi bir çözüm getirilebilir düşünmemiz lazım.
yahu cozum cok basıt asLında .. hanı junona gıdıorsak o kadar emek verıorusak plusumuz varsa Gurubdan bırıne garantı zırh veremsı sart... ha soyle bısı var dıyelım 3 sıfacı zırhı var bı sıfacı 3 zırhın tamamnı dusurdukten sonra o kısıye zırh vermesın. ya benım abıme 2 evocatı zırh dustu neyıne yarıyacak ? bu onun
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

en güzeli verdikleri madalyalar karşılığı alıncak itemler böyle saçma sapan şans işiyle olmuyor 2 aydır grup bölgelerinden düşün tek item fevzi cevo yüzük 1 kaç maden bide maraton ayak düştü okadar
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

yonetımın bısı yapması lazım zor dedınız zor ısde şans oLurmu ısımızı şansa bırakmayın ..!
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen veym2 »

EnSoNxLeonar yazdı:yonetımın bısı yapması lazım zor dedınız zor ısde şans oLurmu ısımızı şansa bırakmayın ..!
evet 2 aydır her gün 2 yada 3 kere sığınak 3-4 günde birde junon kestiğim halde item vermiyo bu kadarıda şansızlık olmaz günde 5-6 saat arası bunlarla uğraştırdığım halde item yok
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Merhabalar ;

Junon a Yaklaşık 50 defa Falan Junon a Gittim Ve Kesmeden çıktığımızı Hatırlamıyorum.Arkadaşımızın Bu konuyu açmasına Desteğim Tam.

O kadar kestiğim Halde Bana Halen Zırhın Düşmemiş Olması Ne Acayip Bir Konu Değil mi :(

Adamlar Artık Zırhlarının SET lerini Düzüyor.
ya da Zırh düşürenlerin düşürdükleri zırhın aynısını tekrar düşürmeleri kadar saçma denilecek bir konu bir düşünce olamaz

Sistemin yanLış hesaplarla zırhı dağıtması yanlışlıkların çok olması haksızlıkların çok olması gerçekten bu ramazan ayında her junon çıkışında bizleri KÜFRE zorluyor.

Sistem Şans eseri Zırhı Bir Kişiye Verdikten Sonra O Kişi 2.Defa Junon a Gittiği Takdirde Ona 2.zırhn Düşme OlasıLığının Yüzde 75 Civarında Olduğunu Kendim Kuklacı Sunucusunda HESAPLADIM...

Ayrı Bir Konu Junon Görevini Yapmamış ve İlk Defa Girmiş[Gruptaki kişilerin hepsi görevi yapmış Olması ] İlk Defa Girenlerin de Zırhı düşürmesi gibi bir olay var.

Şimdi ,

SORUYORUZ SİSTEM NEYE GÖRE ZIRHI BELİRLİYOR ?

NOT : BU Sistem Halen Şans FAKTÖRÜNE GÖRE BELİRLİYORSA ŞANS FAKTÖRÜ OLMAYAN BAŞKA BİR OYUNA GEÇELİM.NAPALIM ŞANS BİZDEN YANA DEĞİL ;)

Byfth / Sagoist
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Selamun Aleykum

Çok Acı bir durumla karşı karşıyayız.Zırh düşürdüğüm halde bile var olan bir haksızlığı çoğu kez forumda olsun destekte olsun Oyun içi olsun dile getirmeye çalıştım.Çalışacağımda

42 Defa giren Öz kardeşim Olan [ Esat ]

45 defa kesen Öz kuzenim [ Byfth-Sagoist ]

Elde Olan 72 Adet Madalya Ve hiçbir işe henüz yarayıp yaramadıgı muamma

Plus Boşuna aldığımı sanıyorum.Artık almayacağım.

Plus bittiği gibi oyunu bırakıyorum.Hayatta Sorumsuz bir İKV den önemli daha birçok şey var.

Grup bölgelerinin gelmesi sözde üyelerin İtemlenip 59 lwl hazır olması ama düşmüyor düşmüyorsa neden geldi grup bölgeleri Yine soru işaretleri ????????

Farkındamısınız bilmiyorum Ama Yönetime cok sitemim var Şöyle bir ara dinleseler beni 3 sayfa döküman bildirecegim.

Eskiden Oyun neden güzeldi Biliyormusunuz ?

Çünkü Oyun Para için yapmıyordu herşeyi Paraya değer vermek yerine oyuncuyu oyuna baglama süresiydi.

Şimdi Artık herşey bir Endüstri Oyun içinde yazılan İKV YARDIM yazıları yeterince moralimi bozuyor.

Ayrıca Kutu al Avantajlı ol gibi sloganlara kesinlikle katılmıyor.Gerçeği yansıtmadıgını düşünüyorum.

Resim

Yönetim Kendi kafasına Göre yapmak istediğini yapıyor.Allah İyi etsin ne diyelim

Allah Geleceğimizi Geçmişimizden Hatırlayıp Yön verenlerden eylesin....
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen veym2 »

Bİ yetkili bi cvp versin böyle saçmalık olmaz 198 madalya oldu şans nereye kadar :(
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

ben sadece şunu söyleyim cemberli gelmeden mgiratda asla iksir harcamam hatta zaman bile harcamam deymez çünkü ben oraya gircem çöp vercek sonra gelcem oruclu oruclu gelde sövme şimdi hiç değmez girmeyin sizde
<)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön