Şimdi SenLe Demogoloji Yapmak İstemem BN ORda dedigin gibi Sadece O Kuzenine Cevap verdim. Üstde Yazdıgının Hepsi Boş Laf Üstümdeki Zırh Oksidan ey Güzel kardesim:) Zırhda Etkisi Sadece %7 Herneyse Cent Olsa Vay Haline O zmn Snn hasar 600 bn 900 Zırhin etkisi 100 hasarını düşürdü desek yine Sonuc bu olcakti. Neyse Konu Kırlılıgı Yapma bn 39 dada SagLamdım Simdide.Hadi eyw...
GladioxFaex
oo feax benımle tartısmaya gırmek ıstıorsun .D hadı bakalım tartısalım bu vs oLayını senle vs attımızda cıft dırençtın sen ? yanlısmı dogru bana cağrıya verme dedın tamam dedım vermedım bende normalde cağrıyı kullanırım bende cıft dırenç geldım.... uzerındekı zırh 2 solucan değerınde begenemedınız galıba +Büyü kırıtıkı vaR ne farkeder. 2 solucanı begenemedın galıba ) ornk verıyım bende 2 fazla solucan OLsa solucan ıtem gıyeceme saldırı savunmaya yuklenırm kapıs ? vs e gelelemım ben elımden gelenı yaptım uzerınde hem zırh vardı yucelen gıyıorum 500 vuruorum sana ıyı hatırla element gıyıorum 350 vuruordum cıft dırenç oLdun ıcın sen bana 900 vuruordun gelelım bu ne demek her bı vurusunda 400 enerjı kazanıordun 10 kerede 4 bın yanı bır can 11 kudret demek )) eh be guzel feaxım zar zoruna kestın benı bırazcık oynamayı oren gel sonra benle vs tartısmasına gır adama bak oksıdant zırhı begenmıor
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
.)) Ey Ahmetcan Zar Zor dedigin 30 Kudret + Sen dedin Neye verim die Sen Hayvanlı desen Hayvana verirdim. Ha Diosun Ya cok Bilgiliyim. Sen Bişi bilmiosun. O güzel Carların Yokken Faex Burdaydı Ayık OL.. Sunu Cıkar bunu Cıkar diosunda Benim İtemimden Sanane ya O zmn Hic item giymim Olur mU ahmetcan xD Belki Öyle yenersin )
.)) Ey Ahmetcan Zar Zor dedigin 30 Kudret + Sen dedin Neye verim die Sen Hayvanlı desen Hayvana verirdim. Ha Diosun Ya cok Bilgiliyim. Sen Bişi bilmiosun. O güzel Carların Yokken Faex Burdaydı Ayık OL.. Sunu Cıkar bunu Cıkar diosunda Benim İtemimden Sanane ya O zmn Hic item giymim Olur mU ahmetcan xD Belki Öyle yenersin )
GladioxFaex
Feax ben senın ıtemıne bıseyımı dedım ? D vaRsa bır erkekLın zırhıını cıkart atak dedım benım sansım yok 20 kere kestım cıkmadı sen 1 kere kesmıssındır cıkmıstır orası ayRı bır konu tabı ben hıç bır zaman ıyı oLdumu ıdda etmıorum sız benı gozunuzde cok buyutuorsunuz benım kombınasyonlar eskıde kaldı 30 kud le kesmısım dıorsun hatırladırım senı kesıordum tam buyu kırıtık bastın son anda kazandın veyse varsa bır sekLın her zaman acıkım zırhsız vs lere ama yerseeee ha sunuda belırıtım suan oyundakı en kral sıfacı Mirxsonefendi dir Hakan ustaaaa: D
1 keremi kesdim: D G*tünden Laf atma AKlını Kullanmayı Dene Ahmetcan. 23 Junon 36 Kenan Kesdim Sonuc Sadce 1 Zirh Takı bile yok .) Bak Yiner erkeklenion Ama bnm Zirhim Seni ne kasıo onu anlamadım Varsa bi İcraatin Buyur Beklerim: )
Selamlar,
Gördüğüm kadarıyla Herkez birbirine Laf atıyor ama laf yemesi gereken asıL yönetimdir Sorarım size;Hani adalet ???
RoA,İSTANBULKARTALIB,Hercüles,Zalimfelek,Lordofniqqa,Sagatx,Lorddragon,Cihadxblackdewil,
Daha liste uzun ama neyse Bu Arkadaşlarla Defalarca ama Defalarca Junon kestim Sonuç; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BAZILARIMIZ iLk kesişde zırh düşürüp kendilerini en iyi iLan ediyolar.Ben üstüne basa basa söylüyorum
Şifor hariç Hiç bir Proffesyonel şifacıya Zırh düşmediHiç kimse darılmasın gücenmesin.Gerçek bu...!
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Faex in façasını ben aldım bana yeter ... 3-1 güzel skordu . D Bi de yeteneklerimi nasıl yapacağımı sölüyordu ya ona çok güldüm sonunda yola gelip taktiğini değiştirdi ama gene de yenildi Her zaman beklerim D Evet Ahmet senin zırhın yoq die yenilmişsindir.. Nie Mi ? 0.085 zırh oranı vermektedir yani eğer zırhın % 60 lara dayanıyorsa taktığın itemlerle o zırh % 68
.5 yapar bu da güzel bir fark yapar 100 hasar indirmez hasarın yüksekliğine göre indirir her 1000 max hasardan 85 hasar indirir adam full yücelen olsa bu da 6x373 =2238 yapar bunn da farkı 2238x(85/1000) yapar.. DD Hesaplamalar sonucu da bu Bu da 200 hasar demektir D
Selamlar,
Gördüğüm kadarıyla Herkez birbirine Laf atıyor ama laf yemesi gereken asıL yönetimdir Sorarım size;Hani adalet ???
RoA,İSTANBULKARTALIB,Hercüles,Zalimfelek,Lordofniqqa,Sagatx,Lorddragon,Cihadxblackdewil,
Daha liste uzun ama neyse Bu Arkadaşlarla Defalarca ama Defalarca Junon kestim Sonuç; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BAZILARIMIZ iLk kesişde zırh düşürüp kendilerini en iyi iLan ediyolar.Ben üstüne basa basa söylüyorum
Şifor hariç Hiç bir Proffesyonel şifacıya Zırh düşmediHiç kimse darılmasın gücenmesin.Gerçek bu...!
:arrow: :arrow: :arrow:
Faex in façasını ben aldım bana yeter ... 3-1 güzel skordu . D Bi de yeteneklerimi nasıl yapacağımı sölüyordu ya ona çok güldüm sonunda yola gelip taktiğini değiştirdi ama gene de yenildi Her zaman beklerim D Evet Ahmet senin zırhın yoq die yenilmişsindir.. Nie Mi ? 0.085 zırh oranı vermektedir yani eğer zırhın % 60 lara dayanıyorsa taktığın itemlerle o zırh % 68
.5 yapar bu da güzel bir fark yapar 100 hasar indirmez hasarın yüksekliğine göre indirir her 1000 max hasardan 85 hasar indirir adam full yücelen olsa bu da 6x373 =2238 yapar bunn da farkı 2238x(85/1000) yapar.. DD Hesaplamalar sonucu da bu Bu da 200 hasar demektir D
Yaslikurt yazdı:Selamlar,
Vayy Bzm Selcukda Prof Olmuş. Öle Forumdan Klandan Erkeklenmekle İyi Şifa Olunuosa Tmm ben Kötüyüm 39 dada Tanırdım Sizi Ayık OLun )
kerim73 yazdı:Faex in façasını ben aldım bana yeter ... 3-1 güzel skordu . D Bi de yeteneklerimi nasıl yapacağımı sölüyordu ya ona çok güldüm sonunda yola gelip taktiğini değiştirdi ama gene de yenildi Her zaman beklerim D Evet Ahmet senin zırhın yoq die yenilmişsindir.. Nie Mi ? 0.085 zırh oranı vermektedir yani eğer zırhın % 60 lara dayanıyorsa taktığın itemlerle o zırh % 68
))) oLm Kesdim Gidip İtem ALıp gelen sen diil misin: ) Özeldende Enson u Nasıl kesdin taktik ver dien sen diil misin: ) Bak Ögrenmişsin Nasıl Kesdigimi Aferim Snaa xD