Meteordan Özür Dilerim

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Meteordan Özür Dilerim

Mesaj gönderen Muhteremx »

Selamlar,

Öncelik Şunları Söliyim ; KİMSE YORUM YAPARAK KONUYU UZATMASIN YORUM YAPIN DİYE AÇMADIM KONUYU SADECE OKUYUN SONUNA KADAR

Bugün Alleyensonme Adlı Karaktersiz Biriyle Tartışmaya Girdim, Herkesle Tartısabilirim Buraya Kadar Sorun Yok.
60 Can Varken Geldi Daldı Ve Kesti Birşey Demedim Vs Ye Davet Ettim. 500m Sine Vs Atacaktık, Parayı Göster Atayım Dedim Göstermedi Sen Göster Dedi, Bende Okadar Para Olmadıgı İçin ( zaten ondada yok ) Kazandıgı Takdirde Carımı Ona Verecegimi Söyledim, Vs Atacagımız Yere Geldim Ben Senle Vs Atmam Ne Yapayım Çarını Dedi Ve Kaçtı. Zaten Sinirim Tepemdeydi Birde Ana Avrat Sövdü. Ben Bi Oyun İçin Aileme Sövdürtmem Söversede Cevabını Alır Bir Susturulmadan Korkan Yok. Bende Ona Ana Avrat Sövdüm O Sinirli Halimle Deadxottoman İsimli Şahısda Sebepsiz Yere Üstüme Geldi Ve Bilmedigi Olaya Karıstı Onada Sövdüm.Hiçkimse Kusura Bakmasın Kim Bana Bu Şekil Söverse Ben Ona Daha Beter Söverim. 3 Yıldır Kimseye Küfür Etmedim Hemde Anaya Sadece Bazı Argo Kelimeler Kullandım Gerzek Mal Gibi.Ama Bugün Gerçekten Çileden Çıktım Ve Küfür Ettim. Meteor Bölgesindeki Rahatsızlık Verdiğim Tüm İnsanlardan Özür Dilerim.Pişman Değilim Aynı Şey Bidaha Olsun Bir Daha Söverim. Herkese Hak Ettiği Muameleyi Görecek.

Kolay Gelsin.

OKUYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM !
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Meteordan Özür Dilerim

Mesaj gönderen reaLxserto »

ben deadxottoman muhterem bana sövdün evet ama konuyu bılmıyordum sonradan ögrendım k.bakma aynı adam geçen sunucuda Tılsımda Beta çarı açılır dıyordu adi herifin teki oldugu burdan bellıymıs k.bakma tekrardan hakkını helal et..
Resim

Faça(49)
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

reaLxserto yazdı:ben deadxottoman muhterem bana sövdün evet ama konuyu bılmıyordum sonradan ögrendım k.bakma aynı adam geçen sunucuda Tılsımda Beta çarı açılır dıyordu adi herifin teki oldugu burdan bellıymıs k.bakma tekrardan hakkını helal et..

Hatanı anladıysan önemli değil kardesim sende hakkını helal et
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Kardeşim konu açarken üşenmiyormusunuz yaw. Bende bi konu açayım içeriği şöyle olsun ;

Geçen eminönünde dolanırken örsümün bittiğini gördüm ve gidip örs aldın nekadar enteresan inanabiliyormusunuz
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
XxxcplyakapxxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XxxcplyakapxxX »

Louster yazdı:Kardeşim konu açarken üşenmiyormusunuz yaw. Bende bi konu açayım içeriği şöyle olsun ;

Geçen eminönünde dolanırken örsümün bittiğini gördüm ve gidip örs aldın nekadar enteresan inanabiliyormusunuz
inanamıyorum gerçekten mi Resim
Resim

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Geçmiş olsun kardeş yine de sinirlenmemeye çalış değmez böyle kişiler için
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Louster yazdı:Kardeşim konu açarken üşenmiyormusunuz yaw. Bende bi konu açayım içeriği şöyle olsun ;

Ya konuyu tam anlamamışsın yada biraz sorunun var ?
Kardeşim diyorumki iftar vakti ana avrat sövdük, tüm meteoru rahatsız ettim 5-6 kişi beni yasaklıya ekledi..
Hepsini rahatsız ettim hepsinden özür dilerim, basit bir mesele değil bu, senin örsün bitince adamlar seni yasaklıya ekliyormu ? Belki üzüntün var ama bunu başkalarından çıkarma, çokda umrumdaydı sanki konu açmak inan yazarken bile nasıl yazacagımı düşündüm, konu açmayı bende istemezdim suçluyum küfür ettim diye..

Daha kimse yorum yapmasın bu konu güncel tutulmamalı.
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen reaLxserto »

Muhteremx yazdı:
reaLxserto yazdı:ben deadxottoman muhterem bana sövdün evet ama konuyu bılmıyordum sonradan ögrendım k.bakma aynı adam geçen sunucuda Tılsımda Beta çarı açılır dıyordu adi herifin teki oldugu burdan bellıymıs k.bakma tekrardan hakkını helal et..

Hatanı anladıysan önemli değil kardesim sende hakkını helal et
bnde ediorm .. o adam zaten ne kadar özürlü oldugu belli oluyor Tılsımda Beta Çar Açtım herkes agaha gelsın gosterıyım :)
Tabi saf gibi gidenlerde oluyordu bir aptal için degmez ;)
Resim

Faça(49)
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

Muhterem yorum yazmayın demişsin yazdım kusura bakma helallik almak çok güzel ahirete kalmasın birde sana şöyle bir hadis sunyayım
Peygamber efendimiz ( S.A.V ) diyorki hiç kimse kimseye sövmesin zira o onun anasına söverse karşısındakide anasına sövecektir
zira Allah bencilleri sevmez küfür geri sahibine gidermiş
hadi kendini kaybettin diyelim o zaman bak oyundan çık küfür etmezsin neyse
/Alkış
iyi ettin özür dilemekle
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön