Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
Senin sözünü kopyaladım kardeş sana bişey demedim yerinde laf söylemişsin doğru söz başım üstüne 

..
.\.Emre./.
Bence biraz Dışarı çık sosyalleş. O kadar çok bilgisayar başında bulunmussun ki oyunun bagımlısı olmussun. Başkalarına Laf atacağına önce Kendine Bak. 2 gün önce gördüm Adamın teki Adamın hayatı olmus dedi bilgisayar masuma ' kendinize bakın ' benim saç telim kadar bilgisayar başında oturduysan halin harap demektir.Azazel yazdı:benim elimm titremez yazı yazarken senin kafanda olan saç tüyü kadar pc de zaman geçirmişim çoğu yazılara bakmıyorum.. cümleleri uzatmamın sebebi ell alışkanlığı ama senin bunu anlayacak kapasitenn yok konuyuu başka yönlere cekme bırakta kimin nasıll olduğunu görelim..
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
RuTkaY yazdı:Senin sözünü kopyaladım kardeş sana bişey demedim yerinde laf söylemişsin doğru söz başım üstüne
Pardon
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
oooo maşallah hadisleri biliyorsun ama kendinde degerlendirmiyorsunRuTkaY yazdı:Bende dahil Masum un dışında herkes konuya cevap yazdı. Tamam herkes sussun Masumdan akıllı bir açıklama gelsin.
MasumprenS yazdı:Avukatsanız baroya başvurun.
Tamam mı. Sonra Müktedir sana geleyim. Ben o hadis-i şerifi örnek olsun diye yazdım. Hiç bir şekilde başkasını kendimden aşağı görmedim. Nede olsa hepimiz aynı maddeden yaratıldık değil mi? O hadis den sizin ibret almanız gerek. Paranızla iteminizle kime ne faydanız olacak. Attığınız havalar size yol su elektirik olarak mı dönecek. Azıcık susun da o herif kendini savunsun. Sizi ne kadara kiraladı kirli parasıyla onun savunmanız için. Benim kafamın tasını attırmayın arkadaşım. Bu saatten sonra zaten kimin ne mal olduğu ortada. Ne kadar konuşursanız konuşun malzeme görüldüğü gibi.Hadi şimdi susun masumun verdiği paranın 2 katını verecem sizeForumkral yazdı:Asıl cevap vermesi gerekn Masum ama oda yazmıyor ne hikmetse.[/b]
neyse bir gün anlarsın inş
hem bu arada senle ekmekmi yedim kaşıkmı attım benim ne mal oldugumu bileceksin
beni bilen biliyor huyumu suyumu şükür Rabbime ben neyim ve oldugumu ya peki seni kim biliyor
onuda geç
bende ne item gördünde hava yapıyorsun koçum bak gel carımın şifresini verim ben öle fotoda almam merak etme
bak bakalım ne itemim ne param varmış gelde bak sizde şah eser varken ben neden hala mal gibi kan çalan asa takayım siz kimi kandırıyorsunuz
Konu bütün hızıyla devam ediyor herkes bir şeyi açıklıyor sonu ne olacak bakalım.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Eğer yanlışım varsa affet. Büyüklük sende kalsın. Biz delikanlı adamız hatamız olursa özür dilemesinide biliriz suçuuzu kabulde ederiz. Şu zamana kadar yaradanıma şükürler olsun kimseye muhtaç olmadım eline bakmadım. Ben seni tanımam. Beni alakadar etmezsinde ayrı mesele. O havacılar cümlemin içinde mesaj var arkadaşım. Belliki sende beni tanıamazsın. Onlar kendilerini çook iyi biliyorlar. Bende üyesi olmasam bile bir zamanlar team loncası ile içli dışlıydım. Sırrage ye kardeşim diyip 2m için arkasından konuşan bana düşüncelerini sunan masum u kastediyorum. Ama 3 düşünüp gerekirse hiç konuşmayacaksın Müktedir. Sözlerin yanlış yere gidiyor ayıp etme derim sana. Son olarak benim babamın 5 vakit namazı yerindedir. Ben terbiyemi dürüstlüğümü ondan örnek alarak büyüdüm. Hadisleri bilmem de kaçınılmaz oluyor. Bak tekrar diyorum herkesin önünde hatam varsa affola. Ama seninde var özür dilemesini bil. Özür dilemesen bile susmayı bil.
Mevlana yazdı:Sessizliğim asaletimdendir
Her lafa verecek cevabım var
Bir lafa bakarım laf mı diye ?
Birde söyleyene bakarım adam mı diye
Susuyorsam sanmayınki kabullendim
Şimdilik susuyorsam bu beni küçültmez
Sende ulu orta ürüyorsaan bu seni büyültmez
Elbet günü gelir bu hesap burda bitmez

..
.\.Emre./.
Bu konu için ikvdestek'e gerekli mesaj gönderildi ve sonucu en kısa zamanda açıklanacak.Cevap Gelene kadar dedikoduyu bırakmanızı rica ediyorum.Şayet sonuç benim beklediğim gibi çıkarsa (zaten öyle) bu 12 sayfanın 11 ini dolduran Arzın çocuklarından hiç birşey yazmamalarını istiyorum.
HİPHOPSTYLE
bak arkadaşım adını bilmem seni bilmem memleketini bilmem neyi bilmem bilmiyorum yalanmı söylecemRuTkaY yazdı:Eğer yanlışım varsa affet. Büyüklük sende kalsın. Biz delikanlı adamız hatamız olursa özür dilemesinide biliriz suçuuzu kabulde ederiz. Şu zamana kadar yaradanıma şükürler olsun kimseye muhtaç olmadım eline bakmadım. Ben seni tanımam. Beni alakadar etmezsinde ayrı mesele. O havacılar cümlemin içinde mesaj var arkadaşım. Belliki sende beni tanıamazsın. Onlar kendilerini çook iyi biliyorlar. Bende üyesi olmasam bile bir zamanlar team loncası ile içli dışlıydım. Sırrage ye kardeşim diyip 2m için arkasından konuşan bana düşüncelerini sunan masum u kastediyorum. Ama 3 düşünüp gerekirse hiç konuşmayacaksın Müktedir. Sözlerin yanlış yere gidiyor ayıp etme derim sana. Son olarak benim babamın 5 vakit namazı yerindedir. Ben terbiyemi dürüstlüğümü ondan örnek alarak büyüdüm. Hadisleri bilmem de kaçınılmaz oluyor. Bak tekrar diyorum herkesin önünde hatam varsa affola. Ama seninde var özür dilemesini bil. Özür dilemesen bile susmayı bil.Mevlana yazdı:Sessizliğim asaletimdendir
hatalıysam inşallahu taala degilimdir çünkü hatayı kaldıramam kendi adımca hatam var ise herkesin affını sunarım
beni hun loncasındaki
bazı arkadaşlar bilirler tanırlar beraber yedik beraberde içtik herşey sanal degil herşeyide sanala çekmeyin gidin beni sorun ( Muktedir ) yani ( Ali ) nasıl biri diye beni size onlar söylesin tamammı?
yine söylüroum kimi kırdım ise bilmeden yada kimi incittim ise gelsin hakkını istesin benden hak Ahirete kalmasın
Ben daha yorum flan yazmıyorum. Son cevabımı verdim. Hakkında sana kalsın günahında iyiliğinde. Masumu savunan kimse benden ebedi uzak dursun. Affetmek yaradana mahsus. Bundan sonra gerçekten yorum yazmıcam. İnş. Masum hırsız çıkar. İnş. yanılıyo olursunuz da aklınız başınıza gelir iteminiz çalınmadan. Bence sizde az bırakın yorum yazmayı gidin ona hesap sorun. Gelsin kendisi kendisini haklı çıkarsın. Sonra kendini bişey sanıyo.
Herkese iyi forumlar. Atışanlara da Allah akıl fikir ihsan eylesin.
Müktedir(Ali). Benim hakkım helal sana. Erkek gibi özür dilemesini bildin. Helali hoş olsun.
Mehmet bey. Sen bana sırtını dönüp hırsız dediğin gün bişey demiştim belki hatırlarsın. Öbür dünyada 2 limde yakanda bilesin. İnş. bana yaptığını bu dünyada da öbür dünyada da çekersin. Bu sana bedduam olsun. Azıcık adamlığını göster de helalleşmen gerekenlerin yanına git. Son pişmanlık fayda etmezmiş. Hastayım dedin yataklardayım dedin. Nasıl oldu bilmem iyileştin. Verilmiş sadakan varmış. Ama bil ki sen bundan sonra cami yaptırsan kul hakkı yediğin için affedilmezsin.Sessizliğim asaletimdendir
Herkese iyi forumlar. Atışanlara da Allah akıl fikir ihsan eylesin.
Müktedir(Ali). Benim hakkım helal sana. Erkek gibi özür dilemesini bildin. Helali hoş olsun.

..
.\.Emre./.
Konuda ismi geçen masumprens denilen şahsı günahım kadar sevmem ama bu onun hırsızlık yaptığını sunduğunuz kanıtlarla ortaya koyamanızı desteklediğim anlamınada gelmez. Bu yüzdende artık iftira atmayı bırakın. Her item alıp vermeyi hırsızlıkla adlandıracaksak işimiz var demektir.
Masumprens denilen şahsı seversiniz sevmezsiniz (sevmiyeni çok o belli) ama bu olayı fırsat bilipte yüklenmenizi anlamıyorum, yakıştıramıyorum. Adam sunucunun çakalı bunu herkes biliyor menfaati nerede ise o oradadır, burayada açıklayıcı yazı yazmaz boşuna beklemeyin. Oyun hayatı boyunca bölgeden zuhahahahha ve muhahahahaa dan başka birşey yazmamış birinden ne bekliyorsunuz. Bunlar ayrı konular ama hırsızlıkla itham etmek. Olmaz.
Kısaca açıklayayım neden hırsız denemeyeceğini. Dolandırarak şifre elde etme gibi bir olay yoktur, şifreni gönül rahatlığı ile gönderilmiş, gönderilen kişi biliniyor. Oyun chat penceresindeki fotoyu anlamakta zorluk çektim. Her konuşma fotolanırmı böyle. O yüzden destekten gelecek cevap yeterli değil, çar boşaltılmışsa boşaltılmış mutlaka alışveriş yapılmış bu masumprensin çarıda olabilir, adam kendi loncasında, itemleri kendi hakkı görmüş olabilir geri almıştır. Bu hırsızlık yaptı demek değildir.
Masumprens denilen şahsı seversiniz sevmezsiniz (sevmiyeni çok o belli) ama bu olayı fırsat bilipte yüklenmenizi anlamıyorum, yakıştıramıyorum. Adam sunucunun çakalı bunu herkes biliyor menfaati nerede ise o oradadır, burayada açıklayıcı yazı yazmaz boşuna beklemeyin. Oyun hayatı boyunca bölgeden zuhahahahha ve muhahahahaa dan başka birşey yazmamış birinden ne bekliyorsunuz. Bunlar ayrı konular ama hırsızlıkla itham etmek. Olmaz.
Kısaca açıklayayım neden hırsız denemeyeceğini. Dolandırarak şifre elde etme gibi bir olay yoktur, şifreni gönül rahatlığı ile gönderilmiş, gönderilen kişi biliniyor. Oyun chat penceresindeki fotoyu anlamakta zorluk çektim. Her konuşma fotolanırmı böyle. O yüzden destekten gelecek cevap yeterli değil, çar boşaltılmışsa boşaltılmış mutlaka alışveriş yapılmış bu masumprensin çarıda olabilir, adam kendi loncasında, itemleri kendi hakkı görmüş olabilir geri almıştır. Bu hırsızlık yaptı demek değildir.