Eminönünden Bir ilk daha.
Re: Eminönünden Bir ilk daha.
arkadaş bir konuda haklı,Şahsen bende böyle birşeye izin vereceğimi zannetmiyorum.Ancak bu insanlara kalmış birşey tabii,yaptıklarında özgürler
[/quote][/quote][/quote][/quote]DisiSilahsor yazdı:Sen Niçin Kıskanırsın Güvenmediğin İçinmi Sevdiğin İçinmi ?Designer yazdı:DisiSilahsor yazdı:Benim AKrabaLarımdan 3 Kişi oNLine Oyun Oynuyor Tekide 30+ Yaşındaki Halam ve Oynadığı Oyunda Evli Oyun Ve Oyun Dışı hayat Çok Farklıdır Oyunda Yaşadıklarımız Oyunda KalırDesigner yazdı:[quote="DisiSilahsor]
Gerçek hayatta evliyseniz oyunda nişanlanma olayınız sanırım biraz eğlence için!!!
Valla değil benim eşim olacak insan kız arkadaşım bile böyle bişey yapsa sonu fena olurdu :twisted: :twisted: :twisted:
Dediğinizde haklısınız bu bir oyun ama oyun bile olsa benim eşim, nişan evlilik gibi bir şey yapsa gerçekten bunu pek hoş karşılamam. Sonuçta bi insan sevdiği kişiyi kıskanıyorsa bu oyun falan diye es geçmez :twisted: :twisted: :twisted:
Tabiki sevdiğim için. ben kız arkadaşımı babasından kuzenlerinden deli gibi kıskanıyorum sokakta kimseyle konuşmasına izin vermiyorum. Bide gelcek bana ben oyunda evlendim yada nişanlandım dicek ha!!!
Allah Allah nidaları eşliğinde üstüne yürürüm :twisted: :twisted: :twisted:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Hazırlamış olduğunuz etkinlik Çok qüzel Bir etkinlik...Umarım Tum İkv halkı Eğlenır Arzlar Icın KoTu oLdu Masraf yapmıyoRsaydı Bı Arzlar Icınde hazırlasaydınız İyi olurdu
Ama Yinede Güzel Etkinlik
Şimdiden H.o Diyiyorum
Bütün İkv Camiası Eğleneceğine İnanıyorum
Bu arada Arzlar Icınde Her yere Bı Savascı,Büyücü,Şifacı Muhafızı Koymanızı İsterim Sadece Fikrim Ama Siz En İyisini Blirsiniz
Şimdiden H.o Diyiyorum
Bu arada Arzlar Icınde Her yere Bı Savascı,Büyücü,Şifacı Muhafızı Koymanızı İsterim Sadece Fikrim Ama Siz En İyisini Blirsiniz
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar alakası yok ama nasıl resım gonderecem foruma adamın elınde ecel var ama garıp olan adam 47 lvl
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
ArzLar Gelemez Zaten merak Etme O Kadar Lodos Varken Biraz Zor oLurAsiLan yazdı:Hazırlamış olduğunuz etkinlik Çok qüzel Bir etkinlik...Umarım Tum İkv halkı Eğlenır Arzlar Icın KoTu oLdu Masraf yapmıyoRsaydı Bı Arzlar Icınde hazırlasaydınız İyi olurduAma Yinede Güzel Etkinlik
![]()
Şimdiden H.o DiyiyorumBütün İkv Camiası Eğleneceğine İnanıyorum
Bu arada Arzlar Icınde Her yere Bı Savascı,Büyücü,Şifacı Muhafızı Koymanızı İsterim Sadece Fikrim Ama Siz En İyisini Blirsiniz![]()
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
.DisiSilahsor yazdı:ArzLar Gelemez Zaten merak Etme O Kadar Lodos Varken Biraz Zor oLurAsiLan yazdı:Hazırlamış olduğunuz etkinlik Çok qüzel Bir etkinlik...Umarım Tum İkv halkı Eğlenır Arzlar Icın KoTu oLdu Masraf yapmıyoRsaydı Bı Arzlar Icınde hazırlasaydınız İyi olurduAma Yinede Güzel Etkinlik
![]()
Bu arada Arzlar Icınde Her yere Bı Savascı,Büyücü,Şifacı Muhafızı Koymanızı İsterim Sadece Fikrim Ama Siz En İyisini Blirsiniz![]()
Hatırlatmak Isterımkı 10 Arz 30 Lodosa Bedeldır

Eminönü
FelicitaNascosta '
Aeoroea yazdı:.DisiSilahsor yazdı:ArzLar Gelemez Zaten merak Etme O Kadar Lodos Varken Biraz Zor oLurAsiLan yazdı:Hazırlamış olduğunuz etkinlik Çok qüzel Bir etkinlik...Umarım Tum İkv halkı Eğlenır Arzlar Icın KoTu oLdu Masraf yapmıyoRsaydı Bı Arzlar Icınde hazırlasaydınız İyi olurduAma Yinede Güzel Etkinlik
![]()
Hatırlatmak Isterımkı 10 Arz 30 Lodosa Bedeldır
Tamam Hacı Siz Kazandınız düğünde İnŞaLLah qöRüŞüRük
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
biz kına gecesine bayan çarlarla sızıp öle baskın vercez bizim planlar hazır düğün tarihini bekliyoz 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- manyetix95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
1EngiN1 yazdı:biz kına gecesine bayan çarlarla sızıp öle baskın vercez bizim planlar hazır düğün tarihini bekliyoz
Zuhaha Koptum Bea aklıma gelmemıstı