Masumun gercek yüzü....!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Masumun gercek yüzü....!

Mesaj gönderen Forumkral »

Oyun yalan rüzgarına dönmüş kimin eli kimin cebinde belli değil. :D ;)
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Muktedir »

şimdi herkese bir cevap verecem ama okuyun bunları
1 kadim keserken yalvaran ben degildim kesildikten sonra her türlü iftiralar atan yine ben degildim
bırakın kadimi solucanda bile yapanlar vardı neyse
yeni bölgeleri size ögreten kimdi masum degilmiydi
bu ne ateş sizdeki bilmiyorum yalaka dediniz ( GM ) Lerin yegeni dediniz yeter bu kadar iftira insan utanmazmı yalan söylemeye
2 dios madem çok dürstsün neden şifreni verdin çok uyanıksın foto çekiyorsun ama şifre veriyorsun kimse yemez dedim ama herkes konuyu üşenmeden okuyup belirsiz yalanlarda bulunan işi bitip çöpe atanlar ne diyim
daha söyleyimmi sizin karaktersiz tavırlarınızı
siz bu sunucuda eski kimse bırakmadınız her önünüze geleni hırsız yaptınız küfürbaz yaptınız her #@!? yaptınız ama kendi yaptıklarınızıbaşkalarına yapamamaya çalışmanızı burda forumda yazıp okuyan arkadaşlara sesleniyorum atıp tutmayın şifre istemek vermek suç degilmi çok uyanıksan niye verdin foto çeken biri kasıtlı komplo düşünmüş olamazmı
zazel sen çok dürüstsün sütten çıkmış ak kaşıksın degilmi yorum yazan bir çok kişi burda okumuştur ettikleri küfürlerin haddi hesabı yoktur hadi hadi cevap verin bunada
Hadis'ede gelince ben söyleyim şehitler tüm günahları affetmesini isterler
tek günah vardır af olmayan
kul hakkı
Allah isyan edenin isyanını dahi af edebilirim diyor kul hakkını asla af etmem kulun hakkı ondadır
verdigim hadis'ler bizi biraz sakinleştirir diye verdim onu dahi alet ettiniz diyorsunuz sizde ne din kalmış ne iman hemen hadis kullanma ey bencil insan bunu ancak put perest yada ataist yada yezzidi diyebilir mantıklı olan kullandıgın kelimeleri ölçün tartın öle kullanın
2 beni nerden tanıyorsunuz kaç senelik arkadaşlık yaptınızda bana yalaka diyorsunuz siz bunuda bana söylermisiniz neyine göz diktimde böle kelime kullanıyorsun şah eser düzerken sizler iftiracılar yalancılar ben hala
kan çalan giyiyorum yalaka benmiyim sizmisiniz
Allah hepinizi ıslah eylesin bir gün yalanlar döner sahibine hesap sorar derki senin yalanın yüzünden cehennem kapıları açıldı gir o zaman kendin için açtıgın cehenneme
burda ben çok kişiyi söylerdim ama neyse onlar arından akından paklanmadan ben anlatsam boştur
Resim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Azazel »

İlk önce Kimsin Bilmiyorum Masumprenses bana İftira Attıı allahına Küfür etmişsin dedi Kanıtlayamadıı ben yaptıklarımı inkar etmiyorum deliikanlı gibii söylüyorum zamanında küfür etim.. ama kimsenin itemini Malnı calmadım Yazmışsın oraya Solucanı kadimi hangii gün masumdan yardım istedim. bölgeler geldiğinde arz klanında çoğu kişi istemedi bilmeden atlama Mustafa GELDİ KADİMDE YARDIM ETİ GENE BENİM GÖREVİM OLMADI CIKTIM SONRA KURTREİSLE GRUPLAR KURUPP ALIN TERİLEE GÖREVİMİZİ YAPTIK. ORDA YAZMIŞSIN MAHSUM MAHSUM PERVER AMİSOSXPİTBULL VE BİR ÇOK KİŞİ İFİLİSTE YARDIM ETİİ BANA KALKIPP GÖREVLERDEN BAHSETME KUL HAKINA GELELİM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN KİMSENİN HAKINI YEMEDİM YEMEKTE İNŞ NASİP OLMAZ AMA FOTOLAR HERŞEYİ ORTAYA DÖKMÜŞ BAŞKA ZAMAN MASUM HAKINDA Bİİ YORUM YAZILSA HEMEN ATLARDI MERAK EDİYORUM NİE ŞİMDİ ATLAMIYOR ???

İyi Seyirler
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Azazel »

benim elimm titremez yazı yazarken senin kafanda olan saç tüyü kadar pc de zaman geçirmişim çoğu yazılara bakmıyorum.. cümleleri uzatmamın sebebi ell alışkanlığı ama senin bunu anlayacak kapasitenn yok konuyuu başka yönlere cekme bırakta kimin nasıll olduğunu görelim..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Azazel yazdı:İlk önce Kimsin Bilmiyorum Masumprenses bana İftira Attıı allahına Küfür etmişsin dedi Kanıtlayamadıı ben yaptıklarımı inkar etmiyorum deliikanlı gibii söylüyorum zamanında küfür etim.. ama kimsenin itemini Malnı calmadım Yazmışsın oraya Solucanı kadimi hangii gün masumdan yardım istedim. bölgeler geldiğinde arz klanında çoğu kişi istemedi bilmeden atlama Mustafa GELDİ KADİMDE YARDIM ETİ GENE BENİM GÖREVİM OLMADI CIKTIM SONRA KURTREİSLE GRUPLAR KURUPP ALIN TERİLEE GÖREVİMİZİ YAPTIK. ORDA YAZMIŞSIN MAHSUM MAHSUM PERVER AMİSOSXPİTBULL VE BİR ÇOK KİŞİ İFİLİSTE YARDIM ETİİ BANA KALKIPP GÖREVLERDEN BAHSETME KUL HAKINA GELELİM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN KİMSENİN HAKINI YEMEDİM YEMEKTE İNŞ NASİP OLMAZ AMA FOTOLAR HERŞEYİ ORTAYA DÖKMÜŞ BAŞKA ZAMAN MASUM HAKINDA Bİİ YORUM YAZILSA HEMEN ATLARDI MERAK EDİYORUM NİE ŞİMDİ ATLAMIYOR ???

İyi Seyirler
o fotoyu alan enayimi uyanıkmı bir düşün bakalım amaç ne burda foto almaya uyanık olan şifre vermeye uyanık degil süsü degilmi 2 ben eskilerdenim bazı cibiliyetsizler yüzünden oyunu bıraktım geri geldim kimse hakaret ve küfür etmesin diye Allah ' ın ismi El-Muktedir olan Muktedir ' i Açtım genede sövenler var isimlerini söylemiyorum neyse iyi forumlar şu ramazanlıkta bari kimse kimseye iftira atmasın yada kanıt diye sundugu işi burdakilere söylesin hadi En iyi Bilen Allah Degilmi?
Siz Bilmezsiniz Der meleklere Ben onun kalbini dahi bilirim demiyormu ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Asıl cevap vermesi gerekn Masum ama oda yazmıyor ne hikmetse.
Bacon
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Muktedir,yazmışsın ya şifresini gönderirken foto almış diye...

Şu ihtimal de var..Gmailden gönderilenler kutusuna bakıp foto almak gibi..Yani gönderdikten sonra alınmış olma ihtimali de var..Ekranın kenarında tarihi görebilseydik herşey açık olacaktı da neyse...
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Bende dahil Masum un dışında herkes konuya cevap yazdı. Tamam herkes sussun Masumdan akıllı bir açıklama gelsin.
MasumprenS yazdı:Avukatsanız baroya başvurun.

Tamam mı. Sonra Müktedir sana geleyim. Ben o hadis-i şerifi örnek olsun diye yazdım. Hiç bir şekilde başkasını kendimden aşağı görmedim. Nede olsa hepimiz aynı maddeden yaratıldık değil mi? O hadis den sizin ibret almanız gerek. Paranızla iteminizle kime ne faydanız olacak. Attığınız havalar size yol su elektirik olarak mı dönecek. Azıcık susun da o herif kendini savunsun. Sizi ne kadara kiraladı kirli parasıyla onun savunmanız için. Benim kafamın tasını attırmayın arkadaşım. Bu saatten sonra zaten kimin ne mal olduğu ortada. Ne kadar konuşursanız konuşun malzeme görüldüğü gibi.
Forumkral yazdı:Asıl cevap vermesi gerekn Masum ama oda yazmıyor ne hikmetse.
Hadi şimdi susun masumun verdiği paranın 2 katını verecem size ;)[/b]
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Enderxangel yazdı:Muktedir,yazmışsın ya şifresini gönderirken foto almış diye...

Şu ihtimal de var..Gmailden gönderilenler kutusuna bakıp foto almak gibi..Yani gönderdikten sonra alınmış olma ihtimali de var..Ekranın kenarında tarihi görebilseydik herşey açık olacaktı da neyse...
haklısın kardeş ama gerçek şu ne kadar uyanıkça yapılmış bir komplo gibi degilmi ben böle düşünüyorum herkes yazmış atıp tutanları sayamıyorum dün yalvaran bu gün işim bitti çöpe at diyenler meydana çıkıyorlar sende haklısın kardeşim adama hadis sunuyorum bana malzeme etme diyor sence hangi zihniyet bunu söyleyebilir sende haklısın kardeşim ne diyeyim hamurun yapısı mayasındandır derler ya
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

color]
Forumkral yazdı:Asıl cevap vermesi gerekn Masum ama oda yazmıyor ne hikmetse.
Hadi şimdi susun masumun verdiği paranın 2 katını verecem size ;)[/b][/quote]
Ben ne Masumu tanırım nede arkadaşlarını dışardan gözlemleyip yazdım o kadar.
Bacon
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön