Kendine Güvenen ? [RoA 3. Yıl]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Kendine Güvenen ? [RoA 3. Yıl]

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Başvurularınızı;

Karakter Adı:
Sınıfı:

Şeklinde yaparsanız listelememiz daha kolay olur :) isminizi hangi listeye ekleyeceğimi bilmiyorum malesef :S

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar,

Turnuva hakkında ki son gelişmeleri aktaralım;

- Talebin yüksek olması dolayısıyla ve verilen sınıflardaki kategorilerdeki birincilik ödülü 8m den 20 m e yükseltilmiştir.
Böylece kategorisinde ve büyük finalde birinci olan kişi 70m oyun parasının sahibi olacaktır. Arttırımda masraflar RoA kasa tarafından karşılanacaktır.

- Turnuvada yapılacak tüm karşılaşmalar videoya alınacaktır ve İKVonline Tv'de yayımlanacaktır.

- İKV Yönetim takımına ve GM'lerine gözlemci olmaları için davet maili attık, olumlu cevap bekliyoruz :)

Şimdiden hayırlı olsun tüm kuklacıya :)

İyiForumlar..
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

WaxWhineRAVYN yazdı:Başvurularınızı;

Karakter Adı:
Sınıfı:

Şeklinde yaparsanız listelememiz daha kolay olur :) isminizi hangi listeye ekleyeceğimi bilmiyorum malesef :S

İyiForumlar...
Karakter Adı:Ruhlesreddevil
Sınıfı:Savascı
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Boş konuşma ve tartışma konusu değil bu. Susuyoruz forum üyelerine saygımızdan. Sana en güzel cevabı akıncılarforumda "Beberuhi" verdi hala neyi uzatıyorsun :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Öncelikle Daha fazlası beklenirdi Kuklacının Büyük denilen loncasından

Emeğe saygı O yüzden iyi bir turnova olacagına inanıyorum ve fazla talep görürse dahada güzel olur

Karakter Adı: Karasel

Savaşçı
koturuyax
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen koturuyax »

ahmetakif yazdı:Öncelikle Daha fazlası beklenirdi Kuklacının Büyük denilen loncasından

Emeğe saygı O yüzden iyi bir turnova olacagına inanıyorum ve fazla talep görürse dahada güzel olur

Karakter Adı: Karasel

Savaşçı

bakın bu adam yalaka deil bu adama verin direk ödülü siz :D

WaxWhineRAVYN yazdı:Boş konuşma ve tartışma konusu değil bu. Susuyoruz forum üyelerine saygımızdan. Sana en güzel cevabı akıncılarforumda "Beberuhi" verdi hala neyi uzatıyorsun :)

İyiForumlar...

Ne cevabı verdi :) Bende ona verdim cevabını ;) Oktay sen sus bencede karışma sen . Beberuhinin bana vercek cevabı olamaz . Beberuhininde konuşmaya hakkı yok RoA da adam para satıyor dedigimde ne yaptı sessiz kalmadımı yine sessiz kalabilir öptüm şekerim ;) Oktay ikili oynama sakın beni haklı bulupta susuyoruz deme susmayın tüm RoA elinden geleni ardına komasın ne yapabiliosunuz merak ediyorum :D Sen hiç karışma girme araya Oktay . Beberuhi bana cvp vercek mertebede deil önce kendi yaptıgı hataları düzeltsin ;) RoA benim en büyük pişmanlıgım oldu . Tala konusunda haberimiz olsa beberuhiyle aranızda olanlardan evet oyu vermezdik diyenler konuşsanıza isimleri bende saklı haydi RoA kim dost kim düşman bilem Talanın sana böyle yaptıgını bilseydik Talaya evet oyu vermezdik diyenler görem sizleri yoksa ikilimi oynuyorsunuz . RoA dan adam para satıyor dedigimde resmi gösteridigimde ahlaksız diyenler nerdesiniz aa sizdemi ikili oynuyorsunuz . Komik yaw bana cvp vermiş bana o loncadan kimse cvp veremez ( Müfreze hariç :D ) geri kalanımı geri kalanı kötürüya nın k si etmezler :D Beberuhi talaya bana özür diletiyor tala konu açıyor özür dilerim diye hata yaptım diyor beberuhi talaya kefil oluyor tala 1 hafta sonra aynısını yapıyor :D Beberuhi kefil olcagı adamı bile seçemiyor :D
Kullanıcı avatarı
HeRoTuRkk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HeRoTuRkk »

Selamlar

Bu tarz turnuvalar, etkinlikler oyun içinde ayrı renkler teşkil eder artı bir keyif aktivitedir hepimiz için. Bunun yapılış biçimi , verile ödül , ödülün nasıl verildiği , kayıt ücreti alınması veya alınmaması ikinci plandadır ve tercih meselesidir. Pek önemlide değildir aslında kayıt ücreti var ya da yok. Önemli olan bu etkinlikte buluşup biz oyuncularında kendi içimizde güzel şeyler yaptığını , yapabildiğini göstermek ve görmek, hoş vakit geçirmek ve sonunda kazananında sembolik olarak bir ödül kazanması olayıdır. Her şeyi İKV Yönetimden beklememek gerekir. Yersiz eleştirilere gerek yok katılmak isteyenler katılım ücretleri Oktay’a verirler ve turnuva günü turnuva alanında buluşur güzel bir etkinliği gerçekleştiririz. Ayrıca Yakup sende gelmek istersen bekleriz seni de bu kadar dert etmene gerek yok bu konuları. Keyif almaya çalışın bir oyun dünyasının içindeyiz.

İyi Forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
koturuyax
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

HeRoTuRkk yazdı:Selamlar

Bu tarz turnuvalar, etkinlikler oyun içinde ayrı renkler teşkil eder artı bir keyif aktivitedir hepimiz için. Bunun yapılış biçimi , verile ödül , ödülün nasıl verildiği , kayıt ücreti alınması veya alınmaması ikinci plandadır ve tercih meselesidir. Pek önemlide değildir aslında kayıt ücreti var ya da yok. Önemli olan bu etkinlikte buluşup biz oyuncularında kendi içimizde güzel şeyler yaptığını , yapabildiğini göstermek ve görmek, hoş vakit geçirmek ve sonunda kazanında sembolik olarak bir ödül kazanması olayıdır. Her şeyi İKV Yönetimden beklememek gerekir. Yersiz eleştirilere gerek yok katılmak isteyenler katılım ücretleri Oktay’a verirler ve turnuva günü turnuva alanında buluşur güzel bir etkinliği gerçekleştiririz. Ayrıca Yakup sende gelmek istersen bekleriz seni de bu kadar dert etmene gerek yok bu konuları. Keyif almaya çalışın bir oyun dünyasının içindeyiz.

İyi Forumlar

Tabiki gelirim yeri saati söylerseniz . Konuk oyuncu olarak sen agırlarsın beni ;)
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar,

Aldığımız son karara göre birinciye loncamız tarafından 3 Aylık Plus Paket hadiye edilecektir.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

koturuyax
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Aldığımız son karara göre birinciye loncamız tarafından 3 Aylık Plus Paket hadiye edilecektir.

İyiForumlar...

En iyisi bırakın herkes girsin eglensin para toplamayın . Aga olmak kolay deil :P Oktay bu arada imzandaki resim gözükmüor

“Genel Sohbet” sayfasına dön