Adam Ws ye Cagırıyor Sonrada küfür edior...!!!
- exseland09
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Adam Ws ye Cagırıyor Sonrada küfür edior...!!!
ARkadaşlar adam bankada geliolar dalıolar kesilince guruna yediremioyar ws diyor ws ye gel diyoruz adam küfür ediyor bu küfür olaylar arttı Sayın gmler bu küfür olaylarına bir çözüm bulun lütfen biz azımı açıp bir kelime söylesek biz<im carım susturuluo adamı şikayet etmemize ramne adam hla konşuo...!!!

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: Adam Ws ye Cagırıyor Sonrada küfür edior...!!!
Arkadaşlar bu adamı bilen biliyor kişiliksiz birisi maşallah çoğu kişide böyle bu da onlar gibi item yapmış klan parası yapmış yıldız yapmış ama adam olamamış...
sırf kp gelsin diye 49 adamı keserken grup attı 3-4 kp sini aldıktan sonra gruptan çıktı böyle kişiksiz bir adam
sırf kp gelsin diye 49 adamı keserken grup attı 3-4 kp sini aldıktan sonra gruptan çıktı böyle kişiksiz bir adam

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Kafcı Adlı Kişinin Ruhsal Bozuklukları Veya Kişisel Problemleri Var..
Sebepsiz Yere Banada Küfretti Beni Kesmesine Rağmen Hızını Alamayıp Devam Etti...
Sebepsiz Yere Banada Küfretti Beni Kesmesine Rağmen Hızını Alamayıp Devam Etti...

xXFENOMENXx
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
boyle insanlar oyuna girmemlie hele hele su mubarek gunde

0_o O Bİr £fs@n£.......
kardeşim az sabır edin maden katlanamıyorsunuz o zaman girmeyin klana yada ws yapmayın yok yaptınız kesemediniz susun susmakta en iyi çözümdür ha bu arada arkadaşım seni tanımam bilmem bir anlık sinirden söylemiş olamazmı duymamazlıktan gel görmemezlikten gel ne olacak
küfür sahibinin degilmidir
ama bence uyarmalıydın
neyse bu senin sorunun ne istiyorsan onu yap ben
ama bence uyarmalıydın
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Adam küfürden dert yanıyor oradan duymuşsun bir klana giren katlanır lafını hazır kopyalayıp yapıştıroyrsun...
Önce bir metni okusaydın keşke
Muktedir yazdı:kardeşim az sabır edin maden katlanamıyorsunuz o zaman girmeyin klana yada ws yapmayın yok yaptınız kesemediniz susun susmakta en iyi çözümdür ha bu arada arkadaşım seni tanımam bilmem bir anlık sinirden söylemiş olamazmı duymamazlıktan gel görmemezlikten gel ne olacak
ama bence uyarmalıydın

kardeşim ben okudum ramazanlıkta insanları düşman etmemk için insanları bir birini kırmamaları için sende girmiş ne diyorsun metnide okudum konuyuda anladım ama sen öle bir düşüncedesinkikasaphasan06 yazdı:Adam küfürden dert yanıyor oradan duymuşsun bir klana giren katlanır lafını hazır kopyalayıp yapıştıroyrsun...
Muktedir yazdı:kardeşim az sabır edin maden katlanamıyorsunuz o zaman girmeyin klana yada ws yapmayın yok yaptınız kesemediniz susun susmakta en iyi çözümdür ha bu arada arkadaşım seni tanımam bilmem bir anlık sinirden söylemiş olamazmı duymamazlıktan gel görmemezlikten gel ne olacak
ama bence uyarmalıydın
vurup kırma başka düşünmüyorsun
provakatörsün
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Belkide oyunda en son bunu söyleyeceğin kişiydim fakat beni tanımıyorsun belli ki ...
Benim hakkımda biraz bilgi sahibi ol öyle konuşalım yoksa büyük bir hezeyan içinde olacaksın
Benim hakkımda biraz bilgi sahibi ol öyle konuşalım yoksa büyük bir hezeyan içinde olacaksın
Muktedir yazdı:kardeşim ben okudum ramazanlıkta insanları düşman etmemk için insanları bir birini kırmamaları için sende girmiş ne diyorsun metnide okudum konuyuda anladım ama sen öle bir düşüncedesinkikasaphasan06 yazdı:Adam küfürden dert yanıyor oradan duymuşsun bir klana giren katlanır lafını hazır kopyalayıp yapıştıroyrsun...
ama bence uyarmalıydın
vurup kırma başka düşünmüyorsun
provakatörsün

kardeş ben kimim bilmiyorsun sanki ben
Eski ismimle
Kazablanca
Diger ismim
Teamxali
şimdi belki tanıdın beni ve seni tanıyorum ben konuyu kötü yöne degil yumuşatmaya çalışıyordum yumuşamasını istemiyorsan öyle söle
Eski ismimle
Kazablanca
Diger ismim
Teamxali
şimdi belki tanıdın beni ve seni tanıyorum ben konuyu kötü yöne degil yumuşatmaya çalışıyordum yumuşamasını istemiyorsan öyle söle
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Benim üzüldüğüm ağzınıza dolanmış bir Klana giren kesilmeyi kabul eder lafı bunu diyen kişilerin bütün hepsi kendileri kesilince dünyanın lafını yaygarasını yapıyorlar ...
Hadi konu tartışmaya dönmesin kalp kırılmasın benim işim gönül işi sevgi işidir burada hiç bir insanın kalbinin kırılmasını istemem
Hadi konu tartışmaya dönmesin kalp kırılmasın benim işim gönül işi sevgi işidir burada hiç bir insanın kalbinin kırılmasını istemem