Öncelikle Merhaba;
Bu lafları çok uzulurek söyluyorum yorum yazanlar adam akıllı yazsın lutfen kavga başlatmayalım;
Arkadaşlar böyle qiderse oyunu bırakacağım bugun bir it kopuk yüzünden yemedıgım laf kalmadı adammısınız diyor adam hırsızsınız hepınız dıor.Böyle gıderse oyunu bırakacağım!Çok üzülürek söyluyorum oyun it kopuk dolmuş boşu kestim die adam bölgeden bana Xsweetxintikammm asla adam olacamayaksın dıyor bende açık konusayım küfür ettim tabi ama yapmayın arkadaşlar üzmeyin Şahxzal kendıne gel kardeşim bana çok laf söyledın oyunda ve o cani it arkadaşın kendınıze sahip çıkın!Oyun düzelmişdir belki diye qeldm Recep abimin ısrarıyla ama böyle giderse oyunu bırakacağım lütfen Şahxzal ve onun yanındakı arkadaşı bırbırınıze sahıp çıkın benım burada maksatım sizi rezil etmekde değil anladınız mı oyunda lutfen adam akıllı davranın ve bana hırsızsın felan demeyın bu oyunda benım kım oldugumu herkes biliyor! Eğer hırsızlık yaptıysam 1 kere bile çıksın söylesın o kişi benı hırsızla suçlamayın tamam mı lütfen oyunumuzu duzgun bir şekilde oynayalım bu bir oyun kimseyi üzmek istemem!
Saygılarımla
Xsweetxintikammm
Buraya bakabilirmisiniz arkadaşlar
- kotucocuk14
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Buraya bakabilirmisiniz arkadaşlar
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Buraya bakabilirmisiniz arkadaşlar
olur böyle vakalar ama kusura bakma kimse yakalamaz boş ewriceksin