Dönüşü olmayan bir yola giriyorsan hakkım varsa helal değil..Fianxaspendos yazdı:Bu bi tehdit miKable yazdı:2 ev ötemde oturuon Arda oyunda 2 hafta görmiyeyim...![]()
![]()
![]()
![]()
Sevenlerim var mı yok mu , bundan şüphem var ama emin olduğum bir şey var ki sevdiklerimi bırakıp gidiyorum,o yüzden helallik istiyorum .EmirBerkKorkmaz yazdı:Arda oyunda da görüştük...
Ben her zaman bırakmaman taraftarıyım...
Bunu sen de pek tabii ki biliyorsun...
Oyuna geri dönüş yapacaksan 1 ay kadar bir süre ayrılmana izin veriyorum...![]()
Ama temelli gidersen burada seni sevenlerin olduğunu hatırlatırım...
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Bu kararım ciddi BerkcimEmirBerkKorkmaz yazdı:Dönüşü olmayan bir yola giriyorsan hakkım varsa helal değil..Fianxaspendos yazdı:Bu bi tehdit miKable yazdı:2 ev ötemde oturuon Arda oyunda 2 hafta görmiyeyim...![]()
![]()
![]()
![]()
Sevenlerim var mı yok mu , bundan şüphem var ama emin olduğum bir şey var ki sevdiklerimi bırakıp gidiyorum,o yüzden helallik istiyorum .EmirBerkKorkmaz yazdı:Arda oyunda da görüştük...
Ben her zaman bırakmaman taraftarıyım...
Bunu sen de pek tabii ki biliyorsun...
Oyuna geri dönüş yapacaksan 1 ay kadar bir süre ayrılmana izin veriyorum...![]()
Ama temelli gidersen burada seni sevenlerin olduğunu hatırlatırım...![]()
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ciddi kararmış
pehhhh valla olcaydan adresini alırım toplarım Tskx ları evine gelirim ben de oyuna ara vericem sende ara verebılırsın ama bırakmak diye bır sey yok bıraktırmam akıllı ol aklını başına al adam ol lan 

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Gelceksen ben verim adresimi memet'imTskxgenelkrmay yazdı:Ciddi kararmışpehhhh valla olcaydan adresini alırım toplarım Tskx ları evine gelirim ben de oyuna ara vericem sende ara verebılırsın ama bırakmak diye bır sey yok bıraktırmam akıllı ol aklını başına al adam ol lan
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya V Salvatore
Kardeşlerim hayırlı ramazanlar sizleri çok özledim okullara 1 hafta felan geri geleceğim DAHA GÜÇLÜ VE LONCANIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEREK.....
Sizleri Seviyoreeee.....
Erdem senle özelden konuscaz tmmmı halledelım su konuyu hala aklımda sen varsın bi kafamdan cıkmadın halledıcez bu konuyu tmmı ?
Neyse kardeşlerim fazla param kalmadı benim yakında geri dönebilirim canım sıkıldı takılmaya pek arkadaş bulamıyorum burada böyle gece 2 felan ama neyse en yakın zamanda sizlerin arasına geri geleceğim...
Sizleri seven Emreee.
Sizleri Seviyoreeee.....
Erdem senle özelden konuscaz tmmmı halledelım su konuyu hala aklımda sen varsın bi kafamdan cıkmadın halledıcez bu konuyu tmmı ?
Neyse kardeşlerim fazla param kalmadı benim yakında geri dönebilirim canım sıkıldı takılmaya pek arkadaş bulamıyorum burada böyle gece 2 felan ama neyse en yakın zamanda sizlerin arasına geri geleceğim...
Sizleri seven Emreee.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Kardeşlerim hayırlı ramazanlar sizleri çok özledim okullara 1 hafta felan geri geleceğim DAHA GÜÇLÜ VE LONCANIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEREK.....
Sizleri Seviyoreeee.....
Sizleri seven Emreee.
konuşalımda yanlız atıldın loncadan 89 veya 90 .sayfalara bak
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
Merhabalar arkadaşlar artık oyuna elveda demenin zamanı geldi çarlarımız yine 2. defa soyulmuştur artık oyunu bırakıyoruz hakkınızı helal edin loncadaki arkadaşlarımızla belki kötü günlerimiz olmuştur onlardan özür diliyorum
elveda kardeşlerim abilerim ablalarım kendinize iyi bakın Allaha emanet olun artık ikv ye girmiyeceğim e :|
ops:
elveda kardeşlerim abilerim ablalarım kendinize iyi bakın Allaha emanet olun artık ikv ye girmiyeceğim e :|
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Ardam oyunu bırakmış olsun varsın aramızdaki bağ koparmı kopmaz ama gönul isteridki oyunda olsun şimdi dicek bana abi sen oyundamısın hayır herneyse 
Nasılsınız bakim sevgili Ailem inş işler yolundadır oyundada reelde de arada oyuna giriyor kimsecikleri göremiyorum Allaha Emanetsınız Kendinize iyi bakın iş yoğunluğundan giremiyorum oyuna sizleri yalnız bıraktığım için kusurama bakmayın artık .
Nasılsınız bakim sevgili Ailem inş işler yolundadır oyundada reelde de arada oyuna giriyor kimsecikleri göremiyorum Allaha Emanetsınız Kendinize iyi bakın iş yoğunluğundan giremiyorum oyuna sizleri yalnız bıraktığım için kusurama bakmayın artık .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht