Börteçnexilteber ( küfür edip oyundan çıktı.)
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Börteçnexilteber ( küfür edip oyundan çıktı.)
Börteçnexilteber beni başta kesti sonra kalkıp onu kestim . Tuttu küfür etti ben daha ''şikayet et '' butonuna basamadan oyundan çıktı. Haliyle şikayet edemedim. Herkesin Görmesini istedim. küfürü Sansürledim. tekrar ediyorum oyundan cıktıgı için şikayet edemedim bu yüzden buraya koyuyorum. Tüm tılsım görsün Rezilliğini.

MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Börteçnexilteber ( küfür edip oyundan çıktı.)
Allah allah ne yazıo şimdi orda nerden bilcem küfür ettiğini o zaman sende birşey de oyunda bende fotosunu alayım üstüne karalayayım küfür etti diyeyim adam gibi sansürliceksen küfürlü sözcükte ki varsa araya küçük küçük noktalar koy küfür ettiği belli olsun burda küfür ettiğine dair bi kanıt yok ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Şu fotoğrafın orjinalini koyda bi inanalım...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
Gm Banlasa Umurumda Bile değil AL Sana Fotoğraf'ın Orjinali !!! daha iyi anlar inş. o beynin

Fotoğrafın gerçeği şimdi şaçma sapan nedenler aramazsın.

Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Şimdide bu moda oldu adam laf atıp kaçıyor
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

kardeş ikv desteğe mesaj atabilirssin bu konuda resimleride koyabiliyorsun mesajına kanıt olarak sana tarih saat falan sorucak bi bak istersen böyle yapan herkesi ancak mesajla şikayet edebilirsin
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI

Börteçine Loncasından Beklemezdim ama herşey ortada

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM. Börteçinexilteber hakkında açtığın fotolu küfür şikayet konusunu gördüm okudum. Benim loncamızda veya oyunun genelinde en çok mücadele ettiğim bu küfür etme olayıdır. Loncada yetkili bir arkadaşımın küfür etmesi beni şaşırttı özellikle bu arkadaşımın, ancak küfür eden loncadaki yetkili arkadaşımız olmayabilir, aynı çarı kullanan kendi tanıdık çevresinden kişilerde var onu biliyorum. Ben bu arkadaşla konuşacağım, neticeyi aynı şekilde bu konuda açıklayacağım. Bende loncadaki arkadaşlarımdan veya benden olsun şikayetlerinizi loncamız sayfasına yazarsanız daha makbul olur. Sen herkesin görmesini istediğin için konu açmışsın, eyvallah ama hem savcı hem yargıç olmuşsun. Yapmak istediğini yaptığına göre aslında bu şikayet olmaktan çıkar. Ben loncamızın uyulaması tartışmasız olan küfür etmeme kuralının ihlal edilip edilmediğini ve edildi ise gereğinin yapılması için bu konuyada yazdım ve neticeyide yazacağım. Sebep senin şikayetin olmayacak. ALLAHA EMANET OL...

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM. Önceki iletimde dediğim gibi neticeyi yazıyorum. Küfür edilen çar Börteçnexilteber bu doğru, ama küfür eden çarın sahibi olan loncada yetkili arkadaşımız değil, onun 12 yaşındaki kardeşi. onunlada konuştum ifadesi aynen şudur. '' Abi küfür edeyim diye zorlıuyorlar dayanamadım.'' Evet bu mazeret değil. Ama 12 yaşında daha hayat muvazenesini kuramamış birini tahrik ederseniz, sizde vukuata ortaksınız. Küfürün olduğu fotodan önceki kareleride yayınlarsan bu kardeşimizin haklımı haksızmı olduğuda anlaşılacaktır....

[right]Arif YAMAN[/right]
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
ALEYKÜMSELAM. Takdir edersin ki ; 12 yaşındaki bir bireyin de beyini var , doğruyu yanlısı ayırt edebilir ; hele ki bu küfürü ettiği varsayılırsa.. Ayrıca Sırf beni kesti diye kalkıp onu kestiğim için mi Bu vukuata teşkil oluyorum ? kusura bakma kardeşim ama ; takdir edersin ki bence bu ; ''HEM SUÇLUYUM , HEM GÜÇLÜYÜM. '' politikası taşıyor. İnternetim arızalı gidip geliyor benim tek isteğim hesabın sahibi olan abisini zor durumda bıraktıgı için abisinden ve bu saygısızlığı yapmış oldugu için benden özür dilemesi . İYi Forumlar ;ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM. Önceki iletimde dediğim gibi neticeyi yazıyorum. Küfür edilen çar Börteçnexilteber bu doğru, ama küfür eden çarın sahibi olan loncada yetkili arkadaşımız değil, onun 12 yaşındaki kardeşi. onunlada konuştum ifadesi aynen şudur. '' Abi küfür edeyim diye zorlıuyorlar dayanamadım.'' Evet bu mazeret değil. Ama 12 yaşında daha hayat muvazenesini kuramamış birini tahrik ederseniz, sizde vukuata ortaksınız. Küfürün olduğu fotodan önceki kareleride yayınlarsan bu kardeşimizin haklımı haksızmı olduğuda anlaşılacaktır....
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos