Darbeler vız gelir lodosluya! [Ölürken son sözleriydi]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Darbeler vız gelir lodosluya! [Ölürken son sözleriydi]

Mesaj gönderen Patasana »

Dün gece sahuru beklerken gerçekleştirilen İsmet Bey operasyonu RoN ve MKA loncaları tarafından başarılı bir şekilde sonlanmıştır.
Operasyon öncesi biraz sıkıntılar olsada , sonunda mutlu zafere ulaştık.
Artık kişiler için ismet bey'in kesilmesi birşeyi farkettirmiyor fakat ;

1 Savaşçinin 3 muhafızı kestigi dönemde ;
Nice Sunucularda Nice Loncalar kesti İsmet Bey'i
3 Savaşçının 1 muhafızı kesemedigi dönemde ise ;
İlk kesmek güzel ve onurlu bir işti

Kesilirken alınına birkaç ss;
Resim
Resim
Resim
Resim

Duyuru : Revenge Of Nobility 9: İntikam Alındı [Sezon finali] yarın foruma koyulcaktır. İlgililere duyurulur.
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
Carpismax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Darbeler vız gelir lodosluya! [Ölürken son sözleriydi]

Mesaj gönderen Carpismax »

tebrikler ferdi tebrikler RoN ve tebrikler Mka :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

tebrikler
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

Şuanki muhafızlara bile bu ismetin kesilmesi bile mucize helal olsn bize =)
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Merhaba oncelıkle tebrıkler başarınızı karalamak ıstemıyorum ama bazı gerçeklerı soylemek ıstıyorum
Öncelikle ismet beyın enerjısı tam olarak 625.000 Baş fedaının enerjısı 420.000 Baş fedai tek grubla 40 sanıyede kesıldıgıne gore orada 30 kısı ısmette daldıgınızdan 20 sanıye bıle yaşaması mumkun degıl oncelıkle o muhafızları geçmek çok buyuk bır başarı degıl nedenı ıse zaten kalede 24 muhafız var sız kenardan gıtsenız 10 muhafız dalıcak hepsıne bır zıhın hapsı ve ısmetın yanındasınız sayın yonetıcıler ben şunu anlamıyorum klan muhafızlarının enerjısı 300.000 ken nasıl oluyorda klan lıderının enerjısı 600.000 olur tek grubla kesılen o junonun enerjısı bıle 3 mılyon (alakası yok ama sonuçta 600.000 enerjının artık ne kadar az oldugu buradan bellı oluyor) neyse tebrık edıyorum ;)
Ama bunun ıntıkamı en yakın zamanda alınacaktır
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

aldatmaz2012 yazdı:Merhaba oncelıkle tebrıkler başarınızı karalamak ıstemıyorum ama bazı gerçeklerı soylemek ıstıyorum
Öncelikle ismet beyın enerjısı tam olarak 625.000 Baş fedaının enerjısı 420.000 Baş fedai tek grubla 40 sanıyede kesıldıgıne gore orada 30 kısı ısmette daldıgınızdan 20 sanıye bıle yaşaması mumkun degıl oncelıkle o muhafızları geçmek çok buyuk bır başarı degıl nedenı ıse zaten kalede 24 muhafız var sız kenardan gıtsenız 10 muhafız dalıcak hepsıne bır zıhın hapsı ve ısmetın yanındasınız sayın yonetıcıler ben şunu anlamıyorum klan muhafızlarının enerjısı 300.000 ken nasıl oluyorda klan lıderının enerjısı 600.000 olur tek grubla kesılen o junonun enerjısı bıle 3 mılyon (alakası yok ama sonuçta 600.000 enerjının artık ne kadar az oldugu buradan bellı oluyor) neyse tebrık edıyorum ;)
Sen olaya sadece ismetin canından bakarsan iyi ismet ve muhafızların Hasar bindirgemesine ne diceksn ? iş 640 canla bitse iyi bunun verdiği hasar var naraları var(hiyeeeett )mesela o yüzden iş canda bitmior anlatabildmmi?
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

bazı isimler büyük harflerle yazılı nedense
<)
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

hahahahhaa gülmekten öldümmm :mrgreen: :mrgreen: ezükler ordusu arzın veletleri duvarın kenarına sıkışmış :mrgreen: bu işler yapıolar :mrgreen:

lan gerzekler duvardan çekip kesmek kolay kalenin tam içine örsün orda kessenize şimdi bazı abazalar çıkcak foto koycak kalenin içindede kesildi die lan itler son 1 canı kala merdivenlerin oraya bende çıkartırım ismeti deme
lan duarvın kenarına geçmişler vay neymiş başarılı bir operasyonmuş lan bi git allahım yha 2-3 muhfız çekip kesmek kolay yiyosa lodos olup handanı kessenize 20-30 muhfız birden gelio

TEK KELİMEYLE arzın VELETLERİ ;)
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Britishtobacco92 yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Merhaba oncelıkle tebrıkler başarınızı karalamak ıstemıyorum ama bazı gerçeklerı soylemek ıstıyorum
Sen olaya sadece ismetin canından bakarsan iyi ismet ve muhafızların Hasar bindirgemesine ne diceksn ? iş 640 canla bitse iyi bunun verdiği hasar var naraları var(hiyeeeett )mesela o yüzden iş canda bitmior anlatabildmmi?
40 kısı dalıyor zaten o 20 sanıye felan dayanıyor 20 sanıyede o kaç kısıyı oldurebılırkı ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
rdous
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen rdous »

hala anlamak istemiyorsunuz değilmi :D ismeti duvar kenarına cekip kesince ismeti kestik die forum a foto koyuorsunz. kalenin içine girin bütün muhafızlarla birlikde ismeti kesince Foruma foto koyun ;) boş işlerle uğrasıorsunuz :D
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön