Sıktı Artık :@

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Sıktı Artık :@

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Hiç bekletmeden konuya giricem artık tahhamül edemıyorum bı [GM] çıkıpta düzgün bir yorum yapsın..
Günde 4 defa kenan kesen biriyim grub bolgelerı geldıgınden beri 60 defa kenan kestım ve her seferınde poşeti açtıgımda ya ıksır ya madalya.Yahu şimdi ben 60 kere kestim bırak bana şaheser atmayı 60 kere kesım ıcerısınde gruba sadece 4 defa şaheser attıgını dusundum yanı gerı kalan 56 kesımımde sadece bana degıl grub arkdaslarımada çop attı yanı bumu hadı her kesımde gruba şaheser atmıcak tabiki bende buna karşıyım ama 60 defa grubumla kestım 56 defa çöp ve duşundum kuçuk bır hesap yapınca ben 500 kere kenan kessem yıne nucleus yuzuk ve kolye cıkartamayacagımı anladım (Kıyamet ve altnertor takıları duşsun ıstemıyorum ama o bıle duşmuyor) Ya ben her kenan kestıgımde 3 gorıl 1 shen ıksır harcıyorum 1 saatım gıdıyor ya (grubum çok hızlı sıradan grublarla 2 saat) Yanı bumudur hergun 4-5 defa kesıyorum ya kafayı yıcem ya gırmıcem artık lanet olası sıgınaklara dedım geçtım mıgratta..
Gunde 2 defa junon kesıyorum (yenı baslaıdm junon kesmeye) toplamda 15 defa junon kestımm ve sadece 1 defa gruba zırh attı ya ben kafayı yemek uzereyım ya ben bu şaheserlerı duşurmek ıcın ne yapıyım gunde 2 junon keserım duşmez gunde 4 kenan keserım duşmez gunde kaç tane junon kenan kesmem gerekıyor 1 gunde 24 saat oldugunu bılmıyormusunuz ya bu şansmıdır kafayı yedım artık boyle şansın Allah belasını versın ya 2 aydır aralıksız gunde 4 kenan kesıyorum 60 ı buldu 15 kere junon kestım sadece 1 defa grubuma zırh attı yanı ne yapıyım bu gıdışle atıcam balkondan aşagı şu lanet olası pc yı ya yemın edıyorum 3 junon kesıp 3 defa zırh duşurenler var ya su ezıklerın bellerındekı buyucu zırhlarını şaheser takıları gorunce delı oluyorum ya hep mı ezıklere duşer bıktım ulan gunde 50 altın 50 obsdyen 5 saf bakır çekmeye yazıklar olsun yeter be valla oyunda stres atıcagıma stres oldum benımde hakkım ya şaheser sahıbı olmak ama yok hep bı umutla açtıgım poşetten madalya cıkıyor (adı batsın) ya 2-3 kere de degıl 60 kere kenan 15 junon sayısız centrıon ve motorın kesımı yok YOK YOK YOK YOK YA YOK ARKDAS YOK YA
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Sıktı Artık :@

Mesaj gönderen 13misafir »

başlarla sonraları okudum ama kenandan ne düşmesini bekliyorsun ? git jonun u kes bak zırh düşüo mu ;)
Kullanıcı avatarı
DjYaNdAnGeL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DjYaNdAnGeL »

MadalYa Sayısı:75
Kenan Kesim Sayısı:50
Junon Kesim Sayısı:7
CuntrionKesimSayısı:11
Bi Çok Motorin Kestim Bi Hareket Ayakabı BiLE Duşmedı.. Duşen Sadece Ve Sadce Alternatör KolYe..SansMış La Bunun NereSi Sans Sorarım Size..Bide MeşHur Sarı renkLe Oyunda Defalarca Plus Paketı aLIN AyrıcaLıkLı Olun diyor.Nerde AyrıcaLıkLar??
DuŞen MadalYaLa bi İşe Yarasa İcim YanMıycak E Oda Yok.InsaNın SıkılMaması Stres Olmaması Elde degiL..

GuNCeL...
djYanDanqeLL - AntekeLi- -

Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

DjYaNdAnGeL yazdı:MadalYa Sayısı:75
Bi Çok Motorin Kestim Bi Hareket Ayakabı BiLE Duşmedı.. Duşen Sadece Ve Sadce Alternatör KolYe..SansMış La Bunun NereSi Sans Sorarım Size..Bide MeşHur Sarı renkLe Oyunda Defalarca Plus Paketı aLIN AyrıcaLıkLı Olun diyor.Nerde AyrıcaLıkLar??
DuŞen MadalYaLa bi İşe Yarasa İcim YanMıycak E Oda Yok.InsaNın SıkılMaması Stres Olmaması Elde degiL..

GuNCeL...
Sana yine alternator düşmüş bize oda yok kardeşim
Kullanıcı avatarı
CoLDxoNe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CoLDxoNe »

Firelife yazdı:
DjYaNdAnGeL yazdı:MadalYa Sayısı:75

GuNCeL...
Sana yine alternator düşmüş bize oda yok kardeşim
aynen ya başka bir konuda görmüştüm, belli bir sayıda madalya ile şaheser ve nadide itemler alınabilse diye keşke öyle bir yenilik getirseler.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ben hayatımda boyle adaletsızlık gormedım 70 defa junon kesıp zırh dusuremeyen var tek kesımde 2 zırh dusurenler var şu oyundakı b0kluga bı çozum bulsunlar artık
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

aldatmaz2012 yazdı:Ben hayatımda boyle adaletsızlık gormedım 70 defa junon kesıp zırh dusuremeyen var tek kesımde 2 zırh dusurenler var şu oyundakı b0kluga bı çozum bulsunlar artık
Bari bi sayısı olsun adam gidiyor tekte zırh düşürüyor diğer adam 50 kerede düşüremiyor haksızlık bu kesimin sayısı olması lazım ve belirli bir kesimden sonra o kişiye zırh atması lazım.
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

tamamen saçmalık, şu ana kadar enn azından, en küçüğünden söyleyeyim 120 kere junon kestim, SARI İTEM BİLE YOK.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cerrah »

Yazmıyacaktım ama yazdırdınız :D Benim Ebuz Kadar Teşkilatta Junon Kesen Tanımam Hergün Migratta Artık Zamanım Kalmadı Paşax kardeşlerim Girer ÇArıma Neden Mi Bu KAdar Junondan Sonra Hakkettiğimi Düşündükleri İçin O Tek Değil Aynı Şekilde Kenanda Öyle Ama Kısmet Değilmiş Sadece SAbır Diyorum Başka Bişi Demiyorum Foruma Konu Açmakla Düşeceğini Sanmıyorum Ama Bu Yorumları Görünce Dayanamadım :D Artık Hayırlısı :)
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa

Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kalearkasi »

valla şans işi bence :D yeni karakterimle ilk girişte alternatör yüzük düştü :D
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön