Sonrasında ALLAH'sızın Birisi Kendisini BizimLe Karıştırmış Bende 2 KeLime KaraLıyayım Şuraya.Senin O Kadar Parayı Nerden Kazandığını Herkes Çok İyi Biliyor O Kadar Çara NasıL Şaheser Ürettiğinide Biliyor.Foruma Koyduğun Resimde ELde Ettiğin Para ve MadenLeri HerhaLde Senin Gibi Şereften Yoksun Birisi Kasarak ALamaz Dimi ?? Herneyse Kimin Ne OLduğunu Meran HaLkı Çok İyi Biliyor Daha FazLa Bişey Yazmaya Gerek Yok ...zeydan yazdı:Yemin Ediyorum Sizi Gibi Geri Kafalı İnsanlar Görmedim Ben.Sandığım kadarıyla Az çok Akıllı İnsanlarsınız Zeka var Şifre vermesseniz Çakmalara AMA Megaşifa Çoğunuzun şifresini Biliyor Esperansa Nasıl Soyuldu Adam Şifre Vermemiş Ama Soyulmuş Samedi Nasıl Soyuldu ? MC nasıl Soyuldu ? Biraz Manktıklı Düşünün Olm Adam Ne Güzel Keyif Çatyor Soyyor Geçinyor Sizi xDD Biliyorum İnanmssınız Bana İnansanızda çokta şeyimde SankiŞimdi MEgaşifanın Yorumu Kesin şöyle olcak PRİm yapıyorsunuz ...!!!! :mrgreen: :mrgreen: Aslında Zeki Bir Hırsız Megaşifa
İz bırakmadan Temizliyo sizi
Megaxçlqn Ve Megaxonlydie Çalınmıştır
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Megaxçlqn Ve Megaxonlydie Çalınmıştır
Gökhan'ım ÖnceLikLe Geçmiş OLsun Kardeşim.NasıL OLduğunu Pek AnLayamadım Ama Ayrıntısını Artık Oyunda Konuşuruz.Bırakıyorum Demişsin Bir Daha BöyLe ŞeyLeri Kimsenin Dememesi Gerektiğini SöyLemiştim YineLiyorum.ELimden Ne GeLirse Yapmaya Hazırım.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kanka temiz çalışıyorzeydan yazdı:Yemin Ediyorum Sizi Gibi Geri Kafalı İnsanlar Görmedim Ben.Sandığım kadarıyla Az çok Akıllı İnsanlarsınız Zeka var Şifre vermesseniz Çakmalara AMA Megaşifa Çoğunuzun şifresini Biliyor Esperansa Nasıl Soyuldu Adam Şifre Vermemiş Ama Soyulmuş Samedi Nasıl Soyuldu ? MC nasıl Soyuldu ? Biraz Manktıklı Düşünün Olm Adam Ne Güzel Keyif Çatyor Soyyor Geçinyor Sizi xDD Biliyorum İnanmssınız Bana İnansanızda çokta şeyimde SankiŞimdi MEgaşifanın Yorumu Kesin şöyle olcak PRİm yapıyorsunuz ...!!!! :mrgreen: :mrgreen: Aslında Zeki Bir Hırsız Megaşifa
irtibat no : 05418970723
7/24 karı servisi
7/24 karı servisi
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Öncelikle geçmiş olsun.Çalanında Allah belasını versin , Allah ona gün yüzü göstermesin.Tüm hırsızların Allah belasını versin.
EXCELLENCE
yav anlamıyorum işiniz gücünüz reklam neymiş meran halkı kimin ne olduğunu biliyomuş kul ile Allah arasına kimse giremez kimin ne olduğunu içinden ne geçirdiğinide Allahdan başka kimse bilemez abuk subuk konuşup kendinize çıkar sağlamayın zeydan haklımı haksızmı bilmem ama tek bi yerde haklı çoğunuz geir kafalısınızikvoyuncusu2008 yazdı:Gökhan'ım ÖnceLikLe Geçmiş OLsun Kardeşim.NasıL OLduğunu Pek AnLayamadım Ama Ayrıntısını Artık Oyunda Konuşuruz.Bırakıyorum Demişsin Bir Daha BöyLe ŞeyLeri Kimsenin Dememesi Gerektiğini SöyLemiştim YineLiyorum.ELimden Ne GeLirse Yapmaya Hazırım.
Sonrasında ALLAH'sızın Birisi Kendisini BizimLe Karıştırmış Bende 2 KeLime KaraLıyayım Şuraya.Senin O Kadar Parayı Nerden Kazandığını Herkes Çok İyi Biliyor O Kadar Çara NasıL Şaheser Ürettiğinide Biliyor.Foruma Koyduğun Resimde ELde Ettiğin Para ve MadenLeri HerhaLde Senin Gibi Şereften Yoksun Birisi Kasarak ALamaz Dimi ?? Herneyse Kimin Ne OLduğunu Meran HaLkı Çok İyi Biliyor Daha FazLa Bişey Yazmaya Gerek Yok ...zeydan yazdı:Yemin Ediyorum Sizi Gibi Geri Kafalı İnsanlar Görmedim Ben.Sandığım kadarıyla Az çok Akıllı İnsanlarsınız Zeka var Şifre vermesseniz Çakmalara AMA Megaşifa Çoğunuzun şifresini Biliyor Esperansa Nasıl Soyuldu Adam Şifre Vermemiş Ama Soyulmuş Samedi Nasıl Soyuldu ? MC nasıl Soyuldu ? Biraz Manktıklı Düşünün Olm Adam Ne Güzel Keyif Çatyor Soyyor Geçinyor Sizi xDD Biliyorum İnanmssınız Bana İnansanızda çokta şeyimde SankiŞimdi MEgaşifanın Yorumu Kesin şöyle olcak PRİm yapıyorsunuz ...!!!! :mrgreen: :mrgreen: Aslında Zeki Bir Hırsız Megaşifa

- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Burda ne demek istediğini anlamamaşın yada işine gelmemiş açıkçası.Adam diyor ki Zeydanın meranda hırsız olduğunu bilmeyen yok , çar çalıp paraları indirip öyle şaheser item diziyor diyor bunuda bu meranda kime sorsan öyle der adı çıkmış adamın bir kere zaten onun kazandığı o büyük mevla baska türlü kazanılmaz hele ki zeydan karakterinde biri kazandıysa sonrasında ise bizi bilen biliyor meranda diyip konuyu kapatıyor yani megaxteam meranda yaptığı işleri meran biliyor demek istiyor.Ve haklılarda.MORDuMan yazdı:yav anlamıyorum işiniz gücünüz reklam neymiş meran halkı kimin ne olduğunu biliyomuş kul ile Allah arasına kimse giremez kimin ne olduğunu içinden ne geçirdiğinide Allahdan başka kimse bilemez abuk subuk konuşup kendinize çıkar sağlamayın zeydan haklımı haksızmı bilmem ama tek bi yerde haklı çoğunuz geir kafalısınızikvoyuncusu2008 yazdı:Gökhan'ım ÖnceLikLe Geçmiş OLsun Kardeşim.NasıL OLduğunu Pek AnLayamadım Ama Ayrıntısını Artık Oyunda Konuşuruz.Bırakıyorum Demişsin Bir Daha BöyLe ŞeyLeri Kimsenin Dememesi Gerektiğini SöyLemiştim YineLiyorum.ELimden Ne GeLirse Yapmaya Hazırım.
EXCELLENCE
hacı imzandaki gerçek mi ?17misafir yazdı:Kanka temiz çalışıyorzeydan yazdı:Yemin Ediyorum Sizi Gibi Geri Kafalı İnsanlar Görmedim Ben.Sandığım kadarıyla Az çok Akıllı İnsanlarsınız Zeka var Şifre vermesseniz Çakmalara AMA Megaşifa Çoğunuzun şifresini Biliyor Esperansa Nasıl Soyuldu Adam Şifre Vermemiş Ama Soyulmuş Samedi Nasıl Soyuldu ? MC nasıl Soyuldu ? Biraz Manktıklı Düşünün Olm Adam Ne Güzel Keyif Çatyor Soyyor Geçinyor Sizi xDD Biliyorum İnanmssınız Bana İnansanızda çokta şeyimde SankiŞimdi MEgaşifanın Yorumu Kesin şöyle olcak PRİm yapıyorsunuz ...!!!! :mrgreen: :mrgreen: Aslında Zeki Bir Hırsız Megaşifa
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

beyler amacım kimseyi suçlamak değil ama mega loncasında çalınmadık adam kalmadı neden başkalarına şifrenizi veriyorsunuz sadece kendinizde kalsın şifre nolcak sanki ya bu kadar çalınmadan sonra daha akıllanamamışsınız benim çarım 1 kere çalındı sonrada sadece 1 kişiye şifremi verdim o da çok güvendiğim abim denebilecek kadar yakın birisine ve hiçde birşey olmadı
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Aynen kardeşim.adania01 yazdı:beyler amacım kimseyi suçlamak değil ama mega loncasında çalınmadık adam kalmadı neden başkalarına şifrenizi veriyorsunuz sadece kendinizde kalsın şifre nolcak sanki ya bu kadar çalınmadan sonra daha akıllanamamışsınız benim çarım 1 kere çalındı sonrada sadece 1 kişiye şifremi verdim o da çok güvendiğim abim denebilecek kadar yakın birisine ve hiçde birşey olmadı
Benim charın şifresini 2 kişi daha biliyor ve hic birşey olmuyor neden ? Şifre verdiginiz adamları iyi seçin.Kimin ne zaman vuracagını bilemezsiniz.
Bu arada imzan mükemmel !
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Ben Çaldımm varmııı
Nse Loncama beklerm geri dön oyuna 
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

SeRRuh yazdı:Aynen kardeşim.adania01 yazdı:beyler amacım kimseyi suçlamak değil ama mega loncasında çalınmadık adam kalmadı neden başkalarına şifrenizi veriyorsunuz sadece kendinizde kalsın şifre nolcak sanki ya bu kadar çalınmadan sonra daha akıllanamamışsınız benim çarım 1 kere çalındı sonrada sadece 1 kişiye şifremi verdim o da çok güvendiğim abim denebilecek kadar yakın birisine ve hiçde birşey olmadı
Benim charın şifresini 2 kişi daha biliyor ve hic birşey olmuyor neden ? Şifre verdiginiz adamları iyi seçin.Kimin ne zaman vuracagını bilemezsiniz.
Bu arada imzan mükemmel !
Evet senn charına herkez giriyor
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)