We Are LeqenD

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DequeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Rulers Of The World

We Are LeqenD

Mesaj gönderen DequeL »

Öncelikle forumda bu konuyu okuyan arkadaşlarımıza selamlarımı iletiyorum

Bu konuyu açmadaki sebebi bi konuyu kuklacıya bildirmektir

Bazı arkadaşlarımızn bize oyunda sürekli lonca alımları başladımı diye sorması sonucu loncamızdaki arkadaşlarımız ile konuşup karar aldık.

Loncamız We Are LeqenD in Alımları başlatmış bulunmaktayız Girmek isteyen arkadaşlarımız bu konunun altında konu yazıp Ben Trxwarior veya Öfkeli veya Büyücüxqirl e Pmlerini atabiliirler..
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
Azures
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: We Are LeqenD

Mesaj gönderen Azures »

Hmm bu meteorda sonzaza ya kafa tutanlar galiba x)
Kullanıcı avatarı
DequeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Of The World

Mesaj gönderen DequeL »

Azureus senin yaptığını söliyim sana 2 kişi dalarken bende elektrik attım sonra sonzaza ezmesini çağırdın sonra artistlik yapıp o 2 adamı kestiniz sonra bana gelip buda bana elektrik attı dedin ben de dayanamadım sonzaza yı hapsedip sana daldım sonra loncamdan 2 kişi çağırdım Godwarr ilk te benle dalmıştı. sonra Ziraatxscweephes büyücüsüne söledim saolsun o da savaşçısına girip geldi en son biz 8 9 kişi olunca kaçtınız sonra sonzaza veledi 1 level çar açıp küfür etmeye geldi söleyin birinizin yaşı 11 den büyükmü :?: :roll:
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
Azures
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Azures »

bir 2 kişi degildik 6 kişiydik ona rağmen kesiyorduk , 2cisi migrat a gittik sizin gibilerle boş vakit geçirmedik , 3cüsü yaşımızı merak ediyorsan telefon number ını yazarsın yollarsın kaç yşımdaa oldugunu anlarsın kardeşim .

“Genel Sohbet” sayfasına dön