2 Yıldız 1 Zırh 1 Ecél Yapan Kéndisini ßişey Zannediyor.
TeK Sorun Bunlar Deyil Adam Olmadan Adamlık Taslaması Bir çok Kişiyi Rahatsız Ediyor Eminim.
Ve Son Bişey Daha Bu Adam Sandıgınız Kişi İlk Başladıgım Zamanlarda Kendisini Akıllı Zannedip Benden İTem Maden Para İstiyordu Lodoskatili De Vardı Ozamanlar Tek Amacım Aralarına Girip Bi Arkadaş Çevresi Yapa Bilmekdi.
Burdan Sana Şunu Demek İStiyorum Serhat Bunu O Kuş Da Olmayan Küçük Beynine Yerleştir Senin Ne Oldugunu Bi Ben Bi Allah Biliyo Göz Boyama Ve Kendini ßişey Sanma Seni Allaha Havale Ediyorum... :arrow:
Takıo Denilen Enbesil Adamı Seven Varmı ?
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Takıo Denilen Enbesil Adamı Seven Varmı ?
AxiFaruk yazdı:2 Yıldız 1 Zırh 1 Ecél Yapan Kéndisini ßişey Zannediyor.
TeK Sorun Bunlar Deyil Adam Olmadan Adamlık Taslaması Bir çok Kişiyi Rahatsız Ediyor Eminim.
Ve Son Bişey Daha Bu Adam Sandıgınız Kişi İlk Başladıgım Zamanlarda Kendisini Akıllı Zannedip Benden İTem Maden Para İstiyordu Lodoskatili De Vardı Ozamanlar Tek Amacım Aralarına Girip Bi Arkadaş Çevresi Yapa Bilmekdi.
Burdan Sana Şunu Demek İStiyorum Serhat Bunu O Kuş Da Olmayan Küçük Beynine Yerleştir Senin Ne Oldugunu Bi Ben Bi Allah Biliyo Göz Boyama Ve Kendini ßişey Sanma Seni Allaha Havale Ediyorum... :arrow:
bir tek seni rahatsız ediyor. kıskanma adamı amcan yaşında adama ismiylede hitap etme
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Echo Bu konuyu Acmakla Buyuk Hata Yapmısın O adamı Sevmeyen Senın gıbı 2 3 Tane Maldan İbarettirrr....
-
- İskele Babası
amuahah zuhaha adamın ustu 700 m yakın adama 1 zırh bı ecel demıs..
Ben Klandan okudugm Ve Cevresini Gordugum Kadarıyla Senden Cok Fazla SEvılen Bı adam o
Ben Klandan okudugm Ve Cevresini Gordugum Kadarıyla Senden Cok Fazla SEvılen Bı adam o
Oyundaki tek umutsuz vaka sensin sanırsam bu konuyu açmanla bunu belli ettin yani sen serhar abinin yanından geçemeyecek kadar alçaksn bencee bide tutmuş adama laf atıosun bnce sen bu konunla ikvden kocaman bi - aldın çok arz ve lodos bu yazdını tatmin görmiycektir baya düştün yani
[KuKLaCı]
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
O adamı bende seviyorum bu gün tüm kudret İksirlerlerimi satın aldı
:mrgreen:
...
NEDENSE HEP ARZ LAR SEVİYO OYUNDA SEVME SEVİLME ARZLARDAN İBARET DEYİLDİR.
ADIM FARUK OYUN NİCK [E C H O] LAFIMIN ÜSTÜNE LAF TANIMAM TARTIŞMAYA AÇIK BİRİSİYİM HERKEZİ BEKLERİM. :arrow:
ADIM FARUK OYUN NİCK [E C H O] LAFIMIN ÜSTÜNE LAF TANIMAM TARTIŞMAYA AÇIK BİRİSİYİM HERKEZİ BEKLERİM. :arrow:
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yoo ben de o adamın kişliğini beğeniorum sözüne sadık biri gördüğüm kadarıyla ayrıca lodosum .. DD
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- onur6534
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
3 -5 MALIN O ADAMA LAF ATMASINA İZİN WERMEM YAŞINI BİLMİYORUIM AMA 1-2 HAFTADIR KUKLACIDAYIM BEN TAKIO DAN BASKA KİMSEYE GÜVENMEDİM GÜVENMEM CARIMI BİLE WERİRİM O ADAMA HİCTE ECELİ ZIRHIYLA ÖVÜNDÜGÜNÜ BEN GÖRMEDİM GAYET NORMAL SEN CEKEMİYORSANSA AYRI BİMESELE KISKANCLIK İYİ BİSE DEGİL NAZAR ETME NE OLUR CALIS SENİNDE OLUR MERANDA BENDE TAKIO GİBİYDİM AMA NE YAPARSIN SANS.
SAYGILARLA İYİ FORUMLAR
Kopuq Byuqala Byxserserii Betaxserseri
SAYGILARLA İYİ FORUMLAR
Kopuq Byuqala Byxserserii Betaxserseri
İnsanın Siniri Hoplatıyorlar Kardesim... Daha Doğrusu Echoo ßak oyunda O adamı sevmeyen senin gibi 2-3 dengesiz... kişiliğini beyenmiyormus TAKIO Abi Amcan Yasında...