Acaba senin yaşın kaçç.. :evil: :!: :!: :?:Scalgar yazdı:abi dediğine göre yaşın 12 falan herhaldefaysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist![]()
Bu Tılsım 3 Yıldız Pembe görecek
Sunucudaki İlkler
Re: Sunucudaki İlkler
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- rosenda2mg
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
faysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist
faysbok yazdı:Arkadaş havasını yapıyor esmerrrESMER yazdı:Çok gereksiz Bir konu Kime Ne Düştüyse hayırlı olsun ama bu sadece şans işi başarı değil...
Havasınıda yaparım sefasınıda çekerim cefasınıda çekerim orası bana kalmış
İmkansız Diye Bişey Yoktur.....
Zor Diye Birşey Yoktur, İmkansız ise sadece zaman alır.

tmm murat abide ne var :?: :mrgreen: bilmeden konuşmarosenda2mg yazdı:faysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artistfaysbok yazdı:Arkadaş havasını yapıyor esmerrrESMER yazdı:Çok gereksiz Bir konu Kime Ne Düştüyse hayırlı olsun ama bu sadece şans işi başarı değil...
Havasınıda yaparım sefasınıda çekerim cefasınıda çekerim orası bana kalmışhem muratta ilk zırh var ben burda nucleus ve alternatörden bahsediyom deilmi la murat
İmkansız Diye Bişey Yoktur.....
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
faysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist
ama murat abiye Kıyamet Alevi düşmedi mi ? Zırh
istkvxmunise yazdı:faysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist
he seninkinden
HİPHOPSTYLE
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Kayzer yazdı:istkvxmunise yazdı:faysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist
he seninkinden
benim testteki çarda 3 ü birden var ne diyonuz siz 
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Bu konuda kasıt arayanlar gidip kendilerine göre konulardan kendilerini tatmin etsinler ayrıyetten ROSENDA2MG (Apo) arkadaşımız İlk Büyücü Zırh 'ı Demiyor İlk Nucleus Ve Alternator Zırhlarını Ben Düşürdüm Diyor..
Ayrıca Benden Yaşça Küçük Bir Kardeşimize Abi Diyen Arkadaşım Sende Her Konuya Balıklama Dalma..
Neyse Bukadar Yeter Sunucunun Bi İlkide Şöyle Olsun
Sunucunun İlk Centurion Kesimi
Lodos Farkı

13 Haziran 2010
Öğleden Sonra Saat 15 Sularında..
Ayrıca Benden Yaşça Küçük Bir Kardeşimize Abi Diyen Arkadaşım Sende Her Konuya Balıklama Dalma..
Lodos Farkı

13 Haziran 2010

xXFENOMENXx
hilalxxfenomen yazdı:Bu konuda kasıt arayanlar gidip kendilerine göre konulardan kendilerini tatmin etsinler ayrıyetten ROSENDA2MG (Apo) arkadaşımız İlk Büyücü Zırh 'ı Demiyor İlk Nucleus Ve Alternator Zırhlarını Ben Düşürdüm Diyor..
Lodos Farkı![]()
13 Haziran 2010
Kenan+ Motorin ilk kesimlerindede gruplarda varım yani çok ilkim var
HİPHOPSTYLE
Tılsımın İlk Motorin Kesimi 06-12-10 23:02:50

ilk kenan kesimi 06-20-10 03:26:24

Lodoslarda ilk Junon kesimi 07-03-10 17:24:51

ilk kenan kesimi 06-20-10 03:26:24