şaheserler için özel olarak 7. bi üretim penceresi açılsa ve şaheser reçeteleri bu pencerede üretilse sadece 1 puan veren istediği şaheseri üretebilse ?
not: bu konu tutursa desteğe yollayacağım
7. üretim penceresi
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: 7. üretim penceresi
Gerek yok zaten şaheserleri üretmek için Toplama bölümünden (madenci,sarraf,lokman) herhangi birine puan vermeniz yeterlidir.
FATALFORCE
- Carpismax
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kast ettiğim sadece ejder ecel falan değil terzide satılanlarda dahilDamir yazdı:Gerek yok zaten şaheserleri üretmek için Toplama bölümünden (madenci,sarraf,lokman) herhangi birine puan vermeniz yeterlidir.

- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Fahri'de satılanlar şaheser dğeil ki . Nadide onlar.Carpismax yazdı:kast ettiğim sadece ejder ecel falan değil terzide satılanlarda dahilDamir yazdı:Gerek yok zaten şaheserleri üretmek için Toplama bölümünden (madenci,sarraf,lokman) herhangi birine puan vermeniz yeterlidir.
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
sonucta aktarılmıyorgirayankara yazdı:Fahri'de satılanlar şaheser dğeil ki . Nadide onlar.Carpismax yazdı:kast ettiğim sadece ejder ecel falan değil terzide satılanlarda dahilDamir yazdı:Gerek yok zaten şaheserleri üretmek için Toplama bölümünden (madenci,sarraf,lokman) herhangi birine puan vermeniz yeterlidir.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
çok güzel olurdu tam destek
+ rep :mrgreen: güzel olurdu
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
bence arkadaş iyi düşünmüş böyle bir şey olsa iyi olur hem puanda vermeyiz boşa
<)
süper fikir desteğe yollayalım arkadaşlar herkes yollasın o zaman yaparlar
...
- Carpismax
- İri Fare Avcısı

şaheser nadide ne farkı var ? diyelimki senin lokman + kimyacı charın var o chara nadide üretebiliyomusun ?girayankara yazdı:Fahri'de satılanlar şaheser dğeil ki . Nadide onlar.Carpismax yazdı:kast ettiğim sadece ejder ecel falan değil terzide satılanlarda dahilDamir yazdı:Gerek yok zaten şaheserleri üretmek için Toplama bölümünden (madenci,sarraf,lokman) herhangi birine puan vermeniz yeterlidir.