Masumun gercek yüzü....!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Masumun gercek yüzü....!

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

mehmet carımı soydu dıyorsun fakat konustugun ksısı sahın bu bırıncısı
sana klandanda yazdım dun aksam kufur etmene ragmen ana bacı duz gıdıyordun herkeze
eger mehmetın caldıgını ıdda edıyorsan gmlere basvur yapılan herssey kayıtlar altına alınıyor yaptıgın para ıtem aktarımı bunu gmlere destek olarak yolla ve sana aktrım yapılan carı soleyeceklerdır eger aktarılan carın bızle veya mehmetle bır baglantısı cıkarsa ozaman suclarsın yok ccıkmassa cenenı kaparsın kı yanlıs hatırlamıyorsam senı aydın loncaya alınmanı tavsıye etmıstı :idea:
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
burak123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen burak123 »

Şu Oyunda Hırsızlıgı Herkez Yapar Memo Yapmz Sen Zaten Şahinle Konuşuyorsn Olm Kaybol Git Ramazan [Ramazan Millete İftira Atma Dayak İsteme /color]
Kullanıcı avatarı
amonra06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amonra06 »

sahısn tam olarak caldıgı bellı degıl dıyen arkadaslar... daha ne yapılsanı ısterdınız ıp adresını bulunmasınımı yoksa masumun evet ben caldım demesınımı....
[suç altın bilezik olsa kimse alıp koluna takmaz] atalar nede guzel solemıs
Kullanıcı avatarı
amonra06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kocum ogun enesede sora bılırsın mahsun denılen Hırsız sahının carındaydı... sonra 1 lwl car acıp aktarım yapmak zor bı ıs degıl 1 lwl sacma sapan bır cara aktardıysa ayık ol... ayık olamıyorsa akılı olmaya calıs
[yalaksı cok oldundan savunmasıda cok olur] bu savunması yapanlar neden avukatlık yapmayı dusunmuyorlar
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Resimleri net göremeyenlere bir öneri.
Resimleri pc ne kaydet bir de öyle bak.
Başka söze ne hacet , herşey ortada...
Kullanıcı avatarı
amonra06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

burak123 yazdı:Şu Oyunda Hırsızlıgı Herkez Yapar Memo Yapmz Sen Zaten Şahinle Konuşuyorsn Olm Kaybol Git Ramazan [Ramazan Millete İftira Atma Dayak İsteme /color]

neden bılmıyon yapmıyacnın 365 gun 6 satın berabermı gectıyor berbaber yatıp berabermı kalnıyonuz aynı yemegı yıyor aynı andamı sıcıyor la yawsak gelde dayak at bakalım kocun sen olmayı bayılma sanıyorsun herhalde beynın sulanbmıs herhalde kavgayıda oyunda wsle karıstırmay baslamısn bence falaz oyuna takılma bu sırtlar bı ara ver ve ıstırahata cekıl
Kullanıcı avatarı
SouLaNqeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SouLaNqeL »

Rocnqpung yazdı:
Vampyroteuthis yazdı:
Rocnqpung yazdı:
ayhilal yazdı:Gercekler acıdıR hep sacma konu demişsiN senın actıN konu bundan daha sacma Ayık ol konuyu tartışmaya cevırıp amacınız kapatmaksa söyleyiN ...
insanlara gerçeği fotoğraflar ile kanıt etmek saçma konu ise evet benim konum saçma ama bu konuda bu adamın fotograflarından birşey anlasılmıyor dediğim gibi herhangi bir itiraf benzeri birşey yok. Mehmet'e güvenim tamdır benim
BU ADAM diye tabir ettiğin kişi yani Amonra loncanızdaydı ayıp be ayıp yüz yüze bakıyorsunuz burda !!
Loncamızdan ihraç edilen bir kişinin lonca ile alakası kalmamış demektir. Neyse İyi Geceler Gm Kilit Atabiliyorsan Bir zahmet :evil:
Sizin için arkadaşlık ve dostluk lonca içi oluyor zaten.
Loncadan atıldığı an tık konuşmayın .
Siz busunuz işte.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!

GodFreyxLiberTy
Kullanıcı avatarı
prenscaspian
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prenscaspian »

evet arkadaşlar bende eski lonca üyesiyim ve ben loncayı bıraktım hiçte arkadaşlık dostluk olmadı aksine benide kasayı soymakla suclayan masumdu oyunu bırakmıstım bu yüzden gökhan arkadaşım ister inan ister inanma mynet i sorun ederek cara girip konusamıyo mehmet benlede konusurken şahinin yani lordofking ile konustu neden bildiğim kadarıyla mehmetin carları mynet hesabında deil hersey fotolarda mevcuttur hala inanmayanlar yada kilit burdurmak isteyenler bukonuya demekki onlarda yandaşları ve ortak larıdır ki mehemt sözde kimseden şifre istemezdi nezamn birinden şifre istedi ertesi günü car calındı eskiyi örnek alalım ümit abi şifresini vermişti yani lancelot neden ertesi günü carı bombostu ve eminönünde küfür ederek dolasıyodu şimdide aynısı amonraya oldu akşam eminönünde herkese küfür ederek dolasıyodu şahit olanlar var görenler var adam işe gittiği için şifreyi değiştirmeden gitti geçkalmamak için ama tabiki sizler bunları anlamaz cocuksunuz çünkü iş güç nedir anca oyunda yalakalık yaparak bilirsiniz tek yapabildiğiniz bu hadi amonraya inanmıyonuz adamın carlar bosaltıldı mehemt suclandı diye direk loncadan bertaraf olmasımı gerek yada konuyu arastırmasımı gerek yaptıklarını örtbas etmek için elinden geleni yapıyo ama sonuc ortada fotolara bakın o konusmayı mehmet yaptı baska car ile amonraya inanmayan bana inanabilir işte görün masumun yüzünü ve bu konuya asla kilit istemiyorum yönetici sizden tek ricam konu acık kalsın yoksa gercekten buna kilit gelirse örtbas edecekler yaptıklarına
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın

Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Kullanıcı avatarı
xThEx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xThEx »

Ben size 1 yıldan beridir diyorum masumprensimin gercek yüzünü kimse bilmiyor ama adam benim adımı cıkartmaya meğilli herşey ortada ayrıca tolgacanmax duydumki klandan yazmıssın xthex charlarını ben caldım fakat masuma sordugumda bana küfredip yasakladı?
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Ayıp Ayıp,

Masuma mesaj atmıştım hakkını helal etmesi için bakıyorumda çok yazık... meğer yanlış düşünmüşüz milletin hakkını yiyen kişiden helallik almak daha büyük bir ayıp olurdu ...

Yazık gerçekten yazık
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön