Eminönünden Bir ilk daha.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eminönünden Bir ilk daha.

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Aeoroea yazdı:Öncelıkle Selamlar :) Etkınlık Hoş Guzel Fakat Yurdum Insanı Turk Oyunu Bu Sadece Bayanlar Demıssınde Orada Emın Ol Erkek Cok Sayıda Mevcut Olacaktır Tabı Bu Arkadasların ve Merak Edenler. Eskı Handan Demıssın Arzlar Gelırse Ortalık Karısır Dugununuz Kan Gölüne Cevrılır :) Iyı Forumlar Hayırlısı Neyse O Olsun.. Benden 5'i Birlık :P

Tarihleri not et uğur o kına gecesini basıcaz :D
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

1EngiN1 yazdı:
Aeoroea yazdı:Öncelıkle Selamlar :) Etkınlık Hoş Guzel Fakat Yurdum Insanı Turk Oyunu Bu Sadece Bayanlar Demıssınde Orada Emın Ol Erkek Cok Sayıda Mevcut Olacaktır Tabı Bu Arkadasların ve Merak Edenler. Eskı Handan Demıssın Arzlar Gelırse Ortalık Karısır Dugununuz Kan Gölüne Cevrılır :) Iyı Forumlar Hayırlısı Neyse O Olsun.. Benden 5'i Birlık :P

Hehhe :)
Resim

2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim
Byf5
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Byf5 »

Hayırlı olsun Yakında Ufaklıklaarıda bekliyoruz :)
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============

Konuralpbey

17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

DisiSilahsor yazdı:
Designer yazdı:
DisiSilahsor yazdı:
RaiNBLacK yazdı:Öncelıkle Selamlar

Guzel bır dusunce bence insallah real hayatınızda da evlenmeyı dusunursunuz şimdiden hayırlı olması dilegiyle

SAYGILARIMLA

Raınblack Rainblack XXyenılmezXXX xShEvAx
Tekrardan SeLemLar Düşünce GüzeL Doğru Ama Ben Gerçek Hayat'da Zaten Evli oLduğum İçin öLe Bir İmkan oLmıyacak İnşaLLah İLKer Gerçek Hayatın'da Kendine Laik Birini buLup Hayatının Geri kalanını Birlikde Geçirirler ;)

Gerçek hayatta evliyseniz oyunda nişanlanma olayınız sanırım biraz eğlence için!!!

Valla değil benim eşim olacak insan kız arkadaşım bile böyle bişey yapsa sonu fena olurdu :twisted: :twisted: :twisted:
Benim AKrabaLarımdan 3 Kişi oNLine Oyun Oynuyor Tekide 30+ Yaşındaki Halam ve Oynadığı Oyunda Evli Oyun Ve Oyun Dışı hayat Çok Farklıdır Oyunda Yaşadıklarımız Oyunda Kalır ;)

Dediğinizde haklısınız bu bir oyun ama oyun bile olsa benim eşim, nişan evlilik gibi bir şey yapsa gerçekten bunu pek hoş karşılamam. Sonuçta bi insan sevdiği kişiyi kıskanıyorsa bu oyun falan diye es geçmez :twisted: :twisted: :twisted:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Diyaaaarbekkkir yolunaaa ley diyarbekkir yoluna..
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

1EngiN1 yazdı:

Ooo Tamamdır Engın :D Dugunu Basıoruzzz ! IKV'de Bır Ilkde Bız yapalım :D
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Beast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Beast »

Öncelikle Meraba Arzların katılmadığı Kötü Ama Güzel Bi etknilik İlker Ve Dişi Silahsore teşekkür edelim ismini bilmiyom fazla ama neyse :D savaşçımla gelİrim kamerancı ve fotoğrafcıyı unutmayın fotoyada almak için 3 TL rüşvet koyun tam paralık olursunuz MASADA KURSUNLAR İFTARI ORDA YAPARIZ ARTIK DİMİ YANİ :D :D Allah Mesut Etsin BİDE Ooo Tamamdır Engın Dugunu Basıoruzzz ! :D
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı
Resim
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Pulpfiction »

durun siz evlenemezsiniz !!! çünkü kardeşsiniz :lol:
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Beast yazdı:Öncelikle Meraba Arzların katılmadığı Kötü Ama Güzel Bi etknilik İlker Ve Dişi Silahsore teşekkür edelim ismini bilmiyom fazla ama neyse :D savaşçımla gelİrim kamerancı ve fotoğrafcıyı unutmayın fotoyada almak için 3 TL rüşvet koyun tam paralık olursunuz MASADA KURSUNLAR İFTARI ORDA YAPARIZ ARTIK DİMİ YANİ :D :D Allah Mesut Etsin BİDE Ooo Tamamdır Engın Dugunu Basıoruzzz ! :D
Bekliyoruz =) Hea Bu Arada ADım eLiF
Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Designer yazdı:
DisiSilahsor yazdı:
Designer yazdı:
DisiSilahsor yazdı:
RaiNBLacK yazdı:Öncelıkle Selamlar

Guzel bır dusunce bence insallah real hayatınızda da evlenmeyı dusunursunuz şimdiden hayırlı olması dilegiyle

SAYGILARIMLA

Raınblack Rainblack XXyenılmezXXX xShEvAx
Tekrardan SeLemLar Düşünce GüzeL Doğru Ama Ben Gerçek Hayat'da Zaten Evli oLduğum İçin öLe Bir İmkan oLmıyacak İnşaLLah İLKer Gerçek Hayatın'da Kendine Laik Birini buLup Hayatının Geri kalanını Birlikde Geçirirler ;)

Gerçek hayatta evliyseniz oyunda nişanlanma olayınız sanırım biraz eğlence için!!!

Valla değil benim eşim olacak insan kız arkadaşım bile böyle bişey yapsa sonu fena olurdu :twisted: :twisted: :twisted:
Benim AKrabaLarımdan 3 Kişi oNLine Oyun Oynuyor Tekide 30+ Yaşındaki Halam ve Oynadığı Oyunda Evli Oyun Ve Oyun Dışı hayat Çok Farklıdır Oyunda Yaşadıklarımız Oyunda Kalır ;)

Dediğinizde haklısınız bu bir oyun ama oyun bile olsa benim eşim, nişan evlilik gibi bir şey yapsa gerçekten bunu pek hoş karşılamam. Sonuçta bi insan sevdiği kişiyi kıskanıyorsa bu oyun falan diye es geçmez :twisted: :twisted: :twisted:
Sen Niçin Kıskanırsın Güvenmediğin İçinmi Sevdiğin İçinmi ?
Resim

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön