Enderxangel yazdı:En azından loncamıza aldığımız adamı soyup sonra hırsız suçlamasıyla loncadan atmıyoruz
Arzlara laf ediceğine kendi çevrene bakmanı tavsiye ederim..
Hadi iyi geceler..
YApıştıR ..
Ya arzlarla ne alakası var anlamış degılım xxintıkam xcatlı ıntıkamın carı kac güNlerdeır emi satıyoR biz kalkıp lodoslarıN deye hıtap etdık etmedık cünkü satdı halde her girdimiz emde kazanmasını bildiK siz eziksenız biz ne yapalım kı coğul kulanma Kım satıyorsa onun adını yaZ ...AYrıca başkanına söylede ıteM alsın su milyar parasından 100 eksılsınde sıze ıteM alsıN 5 kişi em kazanıN
Enderxangel yazdı:En azından loncamıza aldığımız adamı soyup sonra hırsız suçlamasıyla loncadan atmıyoruz
Arzlara laf ediceğine kendi çevrene bakmanı tavsiye ederim..
Hadi iyi geceler..
YApıştıR ..
Ya arzlarla ne alakası var anlamış degılım xxintıkam xcatlı ıntıkamın carı kac güNlerdeır emi satıyoR biz kalkıp lodoslarıN deye hıtap etdık etmedık cünkü satdı halde her girdimiz emde kazanmasını bildiK siz eziksenız biz ne yapalım kı coğul kulanma Kım satıyorsa onun adını yaZ ...AYrıca başkanına söylede ıteM alsın su milyar parasından 100 eksılsınde sıze ıteM alsıN 5 kişi em kazanıN
em skoru bitişte 3*4 sayı fark vardı .) o kadar satılmayı bu kadar kurtarabiliyoruz daha iyisini yapabiliyorsanız buyurun sizi beklerim sizin arkadaşlar işin ehli profosörü durumuna gelmişler ne yazık ki .
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
ayhilal yazdı:YapalıM em cıakr loncanı
Ayrıca şu konuya bir bak da ondaN sonra Arzlar de başkanın fotosunu kendı uyesı koymuş
Masumun gercek yüzü....!
Lonca dahiline giren hiç bir konu hakkında size cevap vermek benim mesuliyetimde değil.
bu konuda yazmış oldugunuz bütün iftiracı , yalancı ,saçma sapan vs. yorumlarınıza cevap vermeyeceğim. Öncelikle kendinize bakın derim ben.
İyi forumlar ;
TILSIM
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KEndıme cok iyi bakıyoruM Birşey göremiyoruM SEnin bu yaptın arz lar lar ekını kulanarak bütüN herkezi kaplıyorsun Sence Mantıklımı ozaman başkanın yaptıda sizi kapsıyoR
ayhilal yazdı:KEndıme cok iyi bakıyoruM Birşey göremiyoruM SEnin bu yaptın arz lar lar ekını kulanarak bütüN herkezi kaplıyorsun Sence Mantıklımı ozaman başkanın yaptıda sizi kapsıyoR
bence sen o uyarıyı boşa almamışsın .)
TILSIM
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
ayhilal yazdı:Uyarı derken BaşkanıN gm abılerıne mı söylüycek yoksa
Nasıl kadım kesmesını bılen yokken o taktıgı bıldı gıbı kımseye bısey düşmezken ıtem falan ona ve cevresıne düşdüğü gibi beni gm abilerine mi söylüycek varsın yalasıN söylesiN
Biz korkmayıZ...
Hayır böyle bir yorumdan böyle saçma birşey çıkartma kabiliyetini de sana arz abilerin mi verdi yoksa Ne alaka ? Çok Bariz Bir Şekilde Mehmet'e sinir oldugun cok acık. Varsa Bir Garezin Oyunda Konus anlas. Adam Kadim Kesiyor .) suçlu oluyor. Bilmiyorum Bazen Size Sadece gülüp geçesim Geliyor Vah ki iyi yürekliliğim .))
TILSIM
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
Rocqpung sölesene bi ortalama yap emde genelde kim kazanıyor veya en çok hangi klan kaçıyor arz ben 45 lvl oldugumda em yaptım ve sadece 2 tanesinde yenildik oda dikkatsizlikten oluyo genelde arzlar hileli oluyor lodoslar kazanıyor genelde