44 görevlerini alamıyorum

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

44 görevlerini alamıyorum

Mesaj gönderen angelona »

Bazı arkadaşlar şimdi konu yeri burada deqil "görev " yeri dicek lütfen yazmanıza gerek yok biliyorum :D...

Arkadaşlar uzatmadan konuya giriyim çarım 44 lwl oldu ama çeteci görevlerini yapmayı unuttuqum için merana giremiyordum sonra hepsini tamamladım ama arzuhalcı yine görev vermiyor...Daha sonra bronz ,x, taşkanat görevleri aklıma geldi uzun zamandır çara girmediqim içinde yapıp yapmadıqımdan emin deqildim. İstibarata gittim görevi vermiyo telefonla konuştum tık yok...Gbm anıya gitti hiç bi işe yaramada ( Bence onu boşa koymuşlar bi işede yaramıyo ztn :D) ...meteora yer altı da konuşnmadıqım kimse kalmadı tık yok,emin önündede herkes oknouştum bişey olmadı karakürk görevim var ondan kaynaklanacaqını düşünüyorum ama eminimki sorun onda deqildir( 49 lwl çarımın hala karakürk görevi duruyo :D) Bi yardımcı olurmusunuz

Dipnot:Kimse git akreplerde kas demesin o espiri bayatladı artık :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 44 görevlerini alamıyorum

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

angelona yazdı:Bazı arkadaşlar şimdi konu yeri burada deqil "görev " yeri dicek lütfen yazmanıza gerek yok biliyorum :D...

Arkadaşlar uzatmadan konuya giriyim çarım 44 lwl oldu ama çeteci görevlerini yapmayı unuttuqum için merana giremiyordum sonra hepsini tamamladım ama arzuhalcı yine görev vermiyor...Daha sonra bronz ,x, taşkanat görevleri aklıma geldi uzun zamandır çara girmediqim içinde yapıp yapmadıqımdan emin deqildim. İstibarata gittim görevi vermiyo telefonla konuştum tık yok...Gbm anıya gitti hiç bi işe yaramada ( Bence onu boşa koymuşlar bi işede yaramıyo ztn :D) ...meteora yer altı da konuşnmadıqım kimse kalmadı tık yok,emin önündede herkes oknouştum bişey olmadı karakürk görevim var ondan kaynaklanacaqını düşünüyorum ama eminimki sorun onda deqildir( 49 lwl çarımın hala karakürk görevi duruyo :D) Bi yardımcı olurmusunuz

Çaldığın Facebook Nickli Çaramı Alamıyorsun Görevleri Cellat'a Sor Yapmadığı Görevleri Söyler Hahaha :D
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Madaqaskar »

Arzuhalciyle konus birde ona qit
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Madaqaskar »

eminönü , meteor ve yeraltında kim varsa tek tek konus ( TABİİ BELİRLİ OLAN KİŞİLER ( GÖREV VEREN KİŞİLER )
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

sebepsiz99 yazdı:
angelona yazdı:Bazı arkadaşlar şimdi konu yeri burada deqil "görev " yeri dicek lütfen yazmanıza gerek yok biliyorum :D...

Çaldığın Facebook Nickli Çaramı Alamıyorsun Görevleri Cellat'a Sor Yapmadığı Görevleri Söyler Hahaha :D

Ne diyon la gerizekalı Facebook kim
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

Ağah beye git istibarat subayı ile tanış görevini yap sonra kesifleri yap. Hatırlamdıgına göre hiçbir görevi yapmamışşsın ondan Anıl aldığın görevleri yda sildigin görevleri vermiyor.
İstibarat subayların kesiflerinden sonra yılan felan mecbure hanımmı neonla tanış arkası corap söküyü gibi gelir.

O çarın fareköy görevlerini yaptınmı yapmadınmı yada herhangi bir metor görevi yaptınmı yapmadınmı bir hatırla ben 32 görev yaptın 49 level olunca merana girebilmek için ha istibarat subayı ile halen tanışmadısan sabır diyem.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Starlodos yazdı:Ağah beye git istibarat subayı ile tanış görevini yap sonra kesifleri yap. Hatırlamdıgına göre hiçbir görevi yapmamışşsın ondan Anıl aldığın görevleri yda sildigin görevleri vermiyor.
İstibarat subayların kesiflerinden sonra yılan felan mecbure hanımmı neonla tanış arkası corap söküyü gibi gelir.

O çarın fareköy görevlerini yaptınmı yapmadınmı yada herhangi bir metor görevi yaptınmı yapmadınmı bir hatırla ben 32 görev yaptın 49 level olunca merana girebilmek için ha istibarat subayı ile halen tanışmadısan sabır diyem.
Ağah değil Agah.
Ayrıca o Anıl değil. :mrgreen: :mrgreen: GB-ANI

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

mitmet yazdı:
Starlodos yazdı:Ağah beye git istibarat subayı ile tanış görevini yap sonra kesifleri yap. Hatırlamdıgına göre hiçbir görevi yapmamışşsın ondan Anıl aldığın görevleri yda sildigin görevleri vermiyor.

Ağah değil Agah.
Ayrıca o Anıl değil. :mrgreen: :mrgreen: GB-ANI

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Allah sana akıl fikir versin (boşver ne diye versinki) boş.

“Genel Sohbet” sayfasına dön