YALAN SOYLUYORSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ULENNNNNNNturkoxHAMSTER yazdı:Ascendant yazdı:Bencede Buz Oku Yolda Giderken 20 Bin Yazmış. Bu Hasarı Sen Vurmamışsın
buzla falan vurmamış meteoritle vurduğunu iddia ediyor fakat bunun birleşme olduğu kanısında herkes hemfikir.Konuyu saçma mesajlarla güncel tutmayın bence.
KRİTİK REKORLAR
Re: KRİTİK REKORLAR
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
imkansız değil. zırh dahil full tarhass, yani büyü hasarı ateş item olan biri, bir çemberle 4 kat hasar vererek 21 bin vurabilir. şahsen şahit oldum, liderimiz banka önündeki lodosların içine girip bir çember açtı, 4 katla 8 tane adam öldü.bilall yazdı:K.bakma ama o birleşme...
Ve şuan ıçın bır buyucunun tek başına 20bın küsür vurması İMKANSIZ..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Rapid yazdı:imkansız değil. zırh dahil full tarhass, yani büyü hasarı ateş item olan biri, bir çemberle 4 kat hasar vererek 21 bin vurabilir. şahsen şahit oldum, liderimiz banka önündeki lodosların içine girip bir çember açtı, 4 katla 8 tane adam öldü.bilall yazdı:K.bakma ama o birleşme...
4 kat dediğin şey efsunun 4 katıdır vuruşun değil yanlış anlaşılmasın.
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
evet, eklemeyi unutmuşum pardon.turkoxHAMSTER yazdı:Rapid yazdı:imkansız değil. zırh dahil full tarhass, yani büyü hasarı ateş item olan biri, bir çemberle 4 kat hasar vererek 21 bin vurabilir. şahsen şahit oldum, liderimiz banka önündeki lodosların içine girip bir çember açtı, 4 katla 8 tane adam öldü.bilall yazdı:K.bakma ama o birleşme...
4 kat dediğin şey efsunun 4 katıdır vuruşun değil yanlış anlaşılmasın.

Dorğu benim de büyücüm kritk 5 bin vuruosa 2. kritik 10 bine çıkıyor
Yalana gerek yok, kısa lafın özünü isterim...!
- sencer4949
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Onu montaj yapmışın o kadarı alancı bile .... yırtsa anca vurar.Sen bizi aptal mı sandın :?: Eğer öyleyse bunu bil o aptal sensin :idea:Sivaslliyigido yazdı:HERKESİN REKORLARINI BELİRTMESİNİ İSTİYORUM BNMKİ HASAR BİRLEŞİMİ DEĞPİL 13BİNDEN SONRAKİ 2. KRİTİK BU.BÜYÜCÜ BİLENİNİZ VARSA 2. KRİTİĞİN ÖZELLİĞİNİ BİLİR
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
- sencer4949
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu arkadaşımız çok haklı ve de bu fotoğrafın ayrıntılarını inceleyen arkadaşımıza teşekkürler :ugeek:Wolwarine yazdı:Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?
Eğer normalse k. bakmayın.
Öncelikle bu vuruş gerçek olamaz.Bu arada yıldırım atmış arkaya bakarsanız eski yıldırımı görürsünüz buz daha vurmamış.
KONSANTRASYON + KRİTİK ÜSTÜNE KRİTİK + 3 YILDIRIM ETKİSİ + DİRENÇ KIRMA + BİLGE CEVRİYE + EJDER = 15000 vurur
Canceazi ye teşekkür ediyorum bu pixel sorununu keşfetiği için bu resimdeki hasar belki bir [DEV]in veya bit [GM] nin olabilir ve kesip yapıştırmıştır.
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Arkadaşlar orda buz değil fiziksel vurdum ve bu konuyu kapattım açmakla hata etmişim.Birleşme de olsa normal de olsa o hasarın üzerinde bir hasar vurun görelim.Vuramazsanız demiyorum amaç sadece ilgi çekmekti ama benim ilgiye ihtiyacım fotoğrafa ilgi çekilmesi idi niyetim.
İyi forumlar...
İyi forumlar...

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- Swider
- FareAdam Düşmanı
k.b ama bu birleşme yaratıgın uzerinde 3 buyu gitmiş çakmıs bile buz elektrik meteorit herhalde siz orda 3 büyüsünüz...

- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Samet dediin gibi foto montajdan fln pek anlamam ama ilk olarak terbiyeni takın 2. olarak da ben fotomontajdan anlamıorm sen insanlıktan anlamıosn hangisi daha büyük bi kayıp??????samet5353 yazdı:goksenin yazdı:Sivaslliyigido yazdı:HERKESİN REKORLARINI BELİRTMESİNİ İSTİYORUM BNMKİ HASAR BİRLEŞİMİ DEĞPİL 13BİNDEN SONRAKİ 2. KRİTİK BU.BÜYÜCÜ BİLENİNİZ VARSA 2. KRİTİĞİN ÖZELLİĞİNİ BİLİR
3500le 20 bnin etrafına dikkatli bakın ton farkını görüceksiniz arkdaslar
''Eşek Hoşaftan ne anlar ''
ii forumlar

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ