Burak , bugüne kadar çok oyuncuyla tartışıp sinir olmuşumdur ama şöyle geriye baktığımda kaşımdakinin kim olduğunu dahi bilmiyorum ve sacma olduğunu düşünüyorum senin gibi değerli bir insanın ne olduğu belli olmayan sanallarla tartışmanıda istemiyorum .
Bazı felsefeciler şöyle söylüyor ;
"Cahillerle tartışmaya girmeyin, Ben hiç yenemedim." Gazali
"Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler." Dilbert
**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
#@!? maLıGreenman yazdı:Burak , bugüne kadar çok oyuncuyla tartışıp sinir olmuşumdur ama şöyle geriye baktığımda kaşımdakinin kim olduğunu dahi bilmiyorum ve sacma olduğunu düşünüyorum senin gibi değerli bir insanın ne olduğu belli olmayan sanallarla tartışmanıda istemiyorum .
"Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler." Dilbert
hayatınız özenti oLmuş kopyaLa yapıştır :mrgreen:
Xbypence
Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim
Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Doğru Söylüyorsun Kardeşim. Noktasına kadar haklısın ama insan bazı zaman kendine hakim olamıyor. ve bu tarz konuşmalar açığa çıkıyor. Dikkatli davranmak gerekli aslında her zaman kendine yapılandan hoşlanmayanı karşı tarafa da yapmamalısın..Greenman yazdı:Burak , bugüne kadar çok oyuncuyla tartışıp sinir olmuşumdur ama şöyle geriye baktığımda kaşımdakinin kim olduğunu dahi bilmiyorum ve sacma olduğunu düşünüyorum senin gibi değerli bir insanın ne olduğu belli olmayan sanallarla tartışmanıda istemiyorum .
Bu Arada Kardeşim gözükmüyorsun eskisi gibi yoksun artık özlettin kendini gelde senle 2 muhabbetin lafını kıralım yine
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ufuk Karaman'ı çok sevdin galiba nerelerdesin?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
iStuA yazdı:Doğru Söylüyorsun Kardeşim. Noktasına kadar haklısın ama insan bazı zaman kendine hakim olamıyor. ve bu tarz konuşmalar açığa çıkıyor. Dikkatli davranmak gerekli aslında her zaman kendine yapılandan hoşlanmayanı karşı tarafa da yapmamalısın..Greenman yazdı:Burak , bugüne kadar çok oyuncuyla tartışıp sinir olmuşumdur ama şöyle geriye baktığımda kaşımdakinin kim olduğunu dahi bilmiyorum ve sacma olduğunu düşünüyorum senin gibi değerli bir insanın ne olduğu belli olmayan sanallarla tartışmanıda istemiyorum .
Bu Arada Kardeşim gözükmüyorsun eskisi gibi yoksun artık özlettin kendini gelde senle 2 muhabbetin lafını kıralım yineRazaman olduğunundan geç saatlere kadar online oluyoruz ama sen yoksun
Valla haklısınız bazı işlerim var onlarla uğraşıyorum tez zamanda inşallah muhabbetimize devam edicez.Melankolik yazdı:Ufuk Karaman'ı çok sevdin galiba nerelerdesin?
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:

" Misafirliğe gideceğim:
[quote="Melankolik"]
Güncel üye listemiz;
Online üyeler:
ROWxASİNEFER
Offline üyeler:
KLANA ROWXASİNEFER LONCADAN UZAKLASTIRILMISTIR YAZMAMISMIYDIN ????

Güncel üye listemiz;
Online üyeler:
ROWxASİNEFER
Offline üyeler:
KLANA ROWXASİNEFER LONCADAN UZAKLASTIRILMISTIR YAZMAMISMIYDIN ????
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Efeyle konuştuk biz. Loncada hala.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
GORELİM YARINA KALACAKMI BEN NEREYE EFE ORAYA
Sancaktan
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Güle güle o zamanfurkangur yazdı:GORELİM YARINA KALACAKMI BEN NEREYE EFE ORAYA
NEYSE AMACIM NE ARTİSTLİK NEDE TARTISMAK SADECE FERHATLA KONUSMAMIZ KOTUYDU Bİ ANLIK SİNİRDİ BELKİ LONCANIZA BASARILAR SİZ NE KADAR BENİ İSTEMESENİZDE YİNEDE DESTEKCİNİZİM EN KISA SUREDEDE 1 HAFTA İCİNDE 48 LWL YAPTIGIM ROWX CARINI SİLECEGİM HEPİNİZE KOLAY GELSİN
Sancaktan