Benim son sözüm budur. Yazıklar Olsun size Başka birşey demeyeceğim. Foruma Girip gözetleyen bütün kardeşlerimiz anlamıştır. Bu kadar düştüyseniz Haliniz Harap demektir.
İyi Forumlar.
ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
Re: ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Ceronımo ile skypetan konusuyorduk karısı çağırmıştı bu 1.Rocnqpung yazdı:İlk em de ceronımo Utkuqwert i yönetmesini iyi biliyordu uçağın kenarına oturmuş . Utkuqwert i sürekli em sattırıyordu bizi salak mı sandınız ? Fark etmedik mi ? Sonradan Utkuqwert düştü ve ceronımo kendi hesabına geçti bunu da tahminen ikili oyun açmayı kullanarak yaptınız . Ayrıca 2 . emdede soulanqel de bulunan su kulesinde kayıtsızca hiç birşey yapmayan Sonülkü idi . ki bunu da anlamadıgımızı sandınız.SouLaNqeL yazdı:Hem soulanqele dalıp hem soulanqeli nasıl yönetiyim ?Rocnqpung yazdı:Şunu ekleyeyim. Soulanqel ilk em de çıktı 2. emde diri diri gidip önümüzde emi sattı . Demekki o hesapta biri vardı.SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Soulanqel ' n yani Godfreyxamartisx in emi sattıgının açıkca belirtili fotoğrafı 2. fotoğraftır.
2. si Ülkünün bildiği tek şifre benim çarımın şifresi.
Başka bildiği çar yok.Kendi çarının haricinde.
Bir yerde oturmak illa 2. hesapa girmek mi oluyor ? Kudret toplayamaz mı ?
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
Sonülkü girmemiş olabilir . Ama dikkatini Çekerim !. Soulanqel in emi sattıgı fotografa bak lütfen ve orada 5 arzsınız diğerinin soulanqel de em sattıgından adım gibi eminim neyse buysa senin savunman yazık olsun sana .Ayrıca Hesabı çalan bir kişinin hesabını çaldıgı kişilere emi satacağının abes kaçacağı pek akla uygun gelmiyor mu ??SouLaNqeL yazdı:Ceronımo ile skypetan konusuyorduk karısı çağırmıştı bu 1.Rocnqpung yazdı:İlk em de ceronımo Utkuqwert i yönetmesini iyi biliyordu uçağın kenarına oturmuş . Utkuqwert i sürekli em sattırıyordu bizi salak mı sandınız ? Fark etmedik mi ? Sonradan Utkuqwert düştü ve ceronımo kendi hesabına geçti bunu da tahminen ikili oyun açmayı kullanarak yaptınız . Ayrıca 2 . emdede soulanqel de bulunan su kulesinde kayıtsızca hiç birşey yapmayan Sonülkü idi . ki bunu da anlamadıgımızı sandınız.SouLaNqeL yazdı:Hem soulanqele dalıp hem soulanqeli nasıl yönetiyim ?Rocnqpung yazdı:Şunu ekleyeyim. Soulanqel ilk em de çıktı 2. emde diri diri gidip önümüzde emi sattı . Demekki o hesapta biri vardı.SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Soulanqel ' n yani Godfreyxamartisx in emi sattıgının açıkca belirtili fotoğrafı 2. fotoğraftır.
2. si Ülkünün bildiği tek şifre benim çarımın şifresi.
Başka bildiği çar yok.Kendi çarının haricinde.
Bir yerde oturmak illa 2. hesapa girmek mi oluyor ? Kudret toplayamaz mı ?
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Yukarı bakarsan verdim diyorum çaldırdım demiyorum
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
Verdiğin adam sana bayağı bir minnet duyuyor olmalı ki bu kadar günahı üstüne alıyor. .) gerçekten seviyor seni demekki .)SouLaNqeL yazdı:Yukarı bakarsan verdim diyorum çaldırdım demiyorum
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Baya acıtmış bu seni anlaşılan 
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
Sizin halen dersinizi almayıp böyle hataları tekrar edecek olmanız içime taş düşürüyor . Kusura Bakma Ama Benim kalbim ve yüreğim sizinkiler gibi taştan duvarlar ile çevirili değil. Milletin Emeklerini , zamanlarını boşa geçirmelerini sağlayacak şeylere imza atmıyorum ben. Sen bunu yapmana rağmen halen vicdanın huzurlu durabiliyorsun ya Ne diyeyim . .. .SouLaNqeL yazdı:Baya acıtmış bu seni anlaşılan
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Vicdanım rahat içim rahat merak etme.
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sevdiği Ve Eski Nick'i oLabiLir.Cesurxyauk yazdı:SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Forum hesabının ismi de Soulangel fotodaki satanda Soulangel siz iyice saçmaladınız
Adam O Çarda Ben Yoktum Diosa Yoktur Bunun Aksini İspatLayana Kdr Bu Durum BöyLe Devam Edecek Eğer Aksini İspatLıyabiLirseniz Siz HakLısınız...

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Başka Bir Konuda Bu Suçlamayı Arz oLarak Geniş ÇapLı oLarak beLirtmeniz. Bu Sizin Ayıbınız... Sanki LodosLarın Hiç Yapmadığı Birşeymiş Gibi Sadece ArzLara hüküm VeriLmez...

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀