PLUS HE AYNEN PLUS

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

PLUS HE AYNEN PLUS

Mesaj gönderen anadolurock18 »

BEYLER BU KONUYU AÇMAMIN SEBEBİ PLUS OLAYI PLUS ALIYORUZ VE BİZE VERDİKLERİ DEĞERİ GÖRÜP ALIYORUZ YALNIZ KULLANMAYA GELİNCE HİÇ DE AYNI DEĞERİ GÖREMİYORUZ BÖLGEYE KLANA YAZMAKTAN BAŞKA HİÇ Bİ ŞEYE YARAMIYOR ONU BIRAK ERM EYDANINDA ŞU KADAR İHTİMAL DİOALR YÜRÜSÜN GİTSİNLER PLUS ALMADAN ÖNCE DAHA ÇOK İTEM DÜŞÜYODU ANLICANIZ HİÇ Bİ B... YARAMIYOR PLUS BEN BUNDAN SONRA PLUS ALMICAM VE SİZDE ALMAYIN ARKADAŞLAR BU PLUS SİSTEMİ PLUSSIZ OLMAKTAN ÇOK DAHA BETER BU İŞE EL ATSALAR İYİ OLUR YOKSA KENDİLERİ KAYBEDERLER

:evil: ***************PLUSA SON********** :evil:
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: PLUS HE AYNEN PLUS

Mesaj gönderen Ceviz »

Bu saatlerde galiba herkes yorgun. Sağlıklı düşünemiyoruz.

Efsunlu Eşya Düşme Oranını 3 Katına Çıkarır" dan ne anladın merak ettim.

Ben sana anlaman gerekeni söyliyeyim :

Normal şartlardaki efsunlu eşya düşürme şansını 3 katına çıkarıyor . Yani senin hâla belli bir şansın var. Kesinlikle efsunlu eşya düşürecek demiyor. Düşürememe şansını gözardı etme.
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Efsun diyor. Sana demıyorkı sana hasar saldırı takı vs. cıkıcak.
3 katı ıhtımalle buyulu efsuna herkesten once sahıp ol dıyor.
Bunu bı cok kez bende dusundum.
Kimsenın yuzune bakmadıqı recete. Her ne olursa olsun bır efsun. Pluslılar qenelde hep cıkartır.
Yani mavi yazılı olan hersey efsundur.
Yönetım ıse yarıcak qıbı bır kural qetırmemısler. Tek derdın oturup kasmak. Kapat bölge kanallarını otur kas. Sabret düşer. Ben bizzar öle yapıorm. Artık sabrediyorum. İsyan etmıyorum. İsyan edınce kasasım geLmıor.
İyi ForumLar.
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

aradaşıp Plussuz la Plussuzun Oyunda büyük farkı var. En Önemli farkı da Böyle ve klan konusmalarına katılıp güzel sohbetler edebilme şansın var. Bence bu olay item düşme konusundan daha önemli.
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

İyi Günler Tamam Yaratıklarda iyi hoş guzelde er meydanında diyelim bunun denemesinide yaptım plussuz carımla girdim 5 pluslu ve 1 plussuz car ben olarak girdim savaşı kazandık iyi hoş guzel geldi hediye bana çıktı :) bunun bir matematiksel hesabını yapsak bana % 3 gibi bir şans duyuyor :D % 47 şans duşme oranındaki adam isyan ediyor sonucunda ? Degilmi ? :)
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocmenTurk »

EGER HİÇ KİMSE ALMAZSA PLUSU SEVGİLİ ÇOK BİLMİŞ KARDESİM BU OYUN BİTER O ZMAN PLUSUNU KENDİNE YÜKLERSİN OLURMU =) BÖYLE SAÇMA SAPAN EYLEMLERDE BULUNMAYIN GEREĞİ OLMAYAN VE HATTİNİZE DÜŞMEYEN ŞEYLERE KARIŞMAYIN FORMA SYN MURAT (ABURA) ABİMİN SON SÖZLERİNİ YAZDIM NE DİYOR PLUS ALCAKSINIZ DİYOR. SEN ALMAYABİLİRSİN ZORLA ALDIRMIYO KİMSE
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Fatih yazdı:
anadolurock18 yazdı:BEYLER BU KONUYU AÇMAMIN SEBEBİ PLUS OLAYI PLUS ALIYORUZ VE BİZE VERDİKLERİ DEĞERİ GÖRÜP ALIYORUZ YALNIZ KULLANMAYA GELİNCE HİÇ DE AYNI DEĞERİ GÖREMİYORUZ BÖLGEYE KLANA YAZMAKTAN BAŞKA HİÇ Bİ ŞEYE YARAMIYOR ONU BIRAK ERM EYDANINDA ŞU KADAR İHTİMAL DİOALR YÜRÜSÜN GİTSİNLER PLUS ALMADAN ÖNCE DAHA ÇOK İTEM DÜŞÜYODU ANLICANIZ HİÇ Bİ B... YARAMIYOR PLUS BEN BUNDAN SONRA PLUS ALMICAM VE SİZDE ALMAYIN ARKADAŞLAR BU PLUS SİSTEMİ PLUSSIZ OLMAKTAN ÇOK DAHA BETER BU İŞE EL ATSALAR İYİ OLUR YOKSA KENDİLERİ KAYBEDERLER

:evil: ***************PLUSA SON********** :evil:

Merhaba

Öncelikle öfkeli olduğunu düşünürek konudaki hakaretlerine sadece uyarı veriyorum.Gelelim Plus sistemi meselesine;

Plus üyenin 3 kat büyülü eşya düşürme diye bir artısı oluyor.Bu şu demek oluyor torba düşüyor düşen torbadaki eşyanın
efsunlu olma ihtimali normal plus üyede yüzde 10 ise plus üyede yüzde 30'dur.Dolayısıyla tamamiyle şansa kalmış oluyor.Bu arada sizin tabir ettiğiniz item sadece oyunda para eden eşyalar.Halbuki ''Yücelen Ekolü'' de bir efsun ''Shen Kuo İcadı'' da bir efsundur.

Plus üyenin Er Meydanında yapılan çekilişte yüzde 50 daha fazla kazanma şansı var.Fakat sen demişsin ki ben daha eşya düştüğünü görmedim.Peki Er Meydanına girdiğin 6 kişinin plus olduğunu düşünürsün eşyanın düşme olasılığı herkeste eşit olmuyor mu yani yüzde 17 olmuyormu ?

Efsun maden vb. oyun içi sistemleri tamamiyle ihtimal üzerine olan sistemlerdir.Kişisel çalışmamaktadır. ;)

Bol Şanslar İyi Eğlenceler
evet [Gm]Fatih e katılıyorum item itemdir illa yücelen olacak değil yha :lol:
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Fatih yazdı: Merhaba

Öncelikle öfkeli olduğunu düşünürek konudaki hakaretlerine sadece uyarı veriyorum.Gelelim Plus sistemi meselesine;

Plus üyenin 3 kat büyülü eşya düşürme diye bir artısı oluyor.Bu şu demek oluyor torba düşüyor düşen torbadaki eşyanın
efsunlu olma ihtimali normal plus üyede yüzde 10 ise plus üyede yüzde 30'dur.Dolayısıyla tamamiyle şansa kalmış oluyor.Bu arada sizin tabir ettiğiniz item sadece oyunda para eden eşyalar.Halbuki ''Yücelen Ekolü'' de bir efsun ''Shen Kuo İcadı'' da bir efsundur.

Plus üyenin Er Meydanında yapılan çekilişte yüzde 50 daha fazla kazanma şansı var.Fakat sen demişsin ki ben daha eşya düştüğünü görmedim.Peki Er Meydanına girdiğin 6 kişinin plus olduğunu düşünürsün eşyanın düşme olasılığı herkeste eşit olmuyor mu yani yüzde 17 olmuyormu ?

Efsun maden vb. oyun içi sistemleri tamamiyle ihtimal üzerine olan sistemlerdir.Kişisel çalışmamaktadır. ;)

Bol Şanslar İyi Eğlenceler
Plus paketi sahip üyelerin bu şansı biraz daha yükseltilmeli bence."Yücelen Ekolü" de bir efsun "Shen Kou" da bir efsun demişsiniz hangisi işinizi görür birde onu söyleyin.. :)

Bir de "normal plus üye" ne demek oluyor? :)
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Plusun faydaları tartışılamaz.Ben her gün online olabilsem plussuz oyun oynamazdım ama son 3 aydır her gün oyuna girmediğimden plus almaya gerek duymuyorum.Sen plusu alıp bana item düşsün diye beklersen elbette düşmez.Kasıcaksın sabır edeceksin sonucunda meyvesini yemeye başlayacaksın.Plusun özelliklerini beğenmiyorsan bu da senin düşüncendir saygı duyarız ama foruma PLUS HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR diye konu açman çok gereksiz birşey olmuş... ;)

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

plusun sadece bir iki özelliğini yönünden eleştirmek doğru olmaz ....

diğer özelliklerinide değerlendirmek lazım

Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön