O zaman senin karakterini kimin ne amaçla kullandıgını , bana yazacağın yalanları arastırmaya daha cok harcasaydın , çevrende neler döndüğünü çok iyi bir biçimde anlayacaktın.StoryLine yazdı:Rocnqpung yazdı:Göz göre göre yalan atmadada üstünüze yokmuş arkadasım dediğin kişi o hesaplar bizim değil alakamız yoktur diyor sen tam tersini iddia ediyorsun . Kendinizi ele veriyorsunuz. sanıyorum Anlayan anlamıstır. Sizide Şanlı şerefli biri sanardık. Yazık çok Yazık !![]()
Karakterim soyuldugundan beri yani yaklasık 1 ay önce 1 aydır oyuna girmiyorum 1 ay önce o karakter umutun bir dostundaydı o yüzden öyle dedim bizi bilen biliyor merak etme ben yalan konuşmam oyuna girmiş olsa idim bu konulardan haberdar olurdum sadece foruma girebilliyorum
ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
Re: ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Şunu ekleyeyim. Soulanqel ilk em de çıktı 2. emde diri diri gidip önümüzde emi sattı . Demekki o hesapta biri vardı.SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Soulanqel ' n yani Godfreyxamartisx in emi sattıgının açıkca belirtili fotoğrafı 2. fotoğraftır.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Forum hesabını aldıgım tarihe baksana saçma sapan konuşacağına benim kullandıgım çarların hepsi bi üyeliktedir zaten diğerlerini verdim arkadaşa felan napayım kullanmadıgım çarı ? silmektense en azından bi faydasını görürüz.Eskiden benimdi onu herkes biliyor ama onu vereli yıl oldu.Forum hesaplarım banlandı diye bunu açmıştm bak açtığım tarihe anlarsın.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
StoryLine yazdı:XottomancavalryX yazdı:Aynen kendi kendinizi ele verdiniz Rocnqpung sana katılıyorum bu godfreyx iyi bir lonca diye biliyordum pes beOkuma kıtısın her halde ?StoryLine yazdı:Rocnqpung yazdı:Göz göre göre yalan atmadada üstünüze yokmuş arkadasım dediğin kişi o hesaplar bizim değil alakamız yoktur diyor sen tam tersini iddia ediyorsun . Kendinizi ele veriyorsunuz. sanıyorum Anlayan anlamıstır. Sizide Şanlı şerefli biri sanardık. Yazık çok Yazık !![]()
Karakterim soyuldugundan beri yani yaklasık 1 ay önce 1 aydır oyuna girmiyorum 1 ay önce o karakter umutun bir dostundaydı o yüzden öyle dedim bizi bilen biliyor merak etme ben yalan konuşmam oyuna girmiş olsa idim bu konulardan haberdar olurdum sadece foruma girebilliyorum
fotolar yeterince açık sen de görme kıtlısın herhalde
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Hem soulanqele dalıp hem soulanqeli nasıl yönetiyim ?Rocnqpung yazdı:Şunu ekleyeyim. Soulanqel ilk em de çıktı 2. emde diri diri gidip önümüzde emi sattı . Demekki o hesapta biri vardı.SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Soulanqel ' n yani Godfreyxamartisx in emi sattıgının açıkca belirtili fotoğrafı 2. fotoğraftır.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
SouLaNqeL yazdı:Forum hesabını aldıgım tarihe baksana saçma sapan konuşacağına benim kullandıgım çarların hepsi bi üyeliktedir zaten diğerlerini verdim arkadaşa felan napayım kullanmadıgım çarı ? silmektense en azından bi faydasını görürüz.Eskiden benimdi onu herkes biliyor ama onu vereli yıl oldu.Forum hesaplarım banlandı diye bunu açmıştm bak açtığım tarihe anlarsın.
Sanıyorum O Fayda Kendi adınıza O hesabı lodosa sokup em sattırıp kendi adınızı yükseltip milletin gerçek emeğini ve 20 dk sını çalıp ( vakit hırsızlığı yapıyorsunuz bunun da dikkatini çekerim. ) oyun keyfini berbat etmekse evet gerçekten hesap bir işe yarıyor demektir.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Rocnqpung yazdı:O zaman senin karakterini kimin ne amaçla kullandıgını , bana yazacağın yalanları arastırmaya daha cok harcasaydın , çevrende neler döndüğünü çok iyi bir biçimde anlayacaktın.StoryLine yazdı:Rocnqpung yazdı:Göz göre göre yalan atmadada üstünüze yokmuş arkadasım dediğin kişi o hesaplar bizim değil alakamız yoktur diyor sen tam tersini iddia ediyorsun . Kendinizi ele veriyorsunuz. sanıyorum Anlayan anlamıstır. Sizide Şanlı şerefli biri sanardık. Yazık çok Yazık !![]()
Okuma kıtısın her halde BOLD'ladığım kelimeden benim karakterim oldugunu cıkardıysan pes yani orada ima ettiğim şey karakterin yeniden ele geçmesiydi

GodFreyxKorsaNx
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
Utkuqwert charına kim giriyor söylermisiniz ?
zena ~~
İlk em de ceronımo Utkuqwert i yönetmesini iyi biliyordu uçağın kenarına oturmuş . Utkuqwert i sürekli em sattırıyordu bizi salak mı sandınız ? Fark etmedik mi ? Sonradan Utkuqwert düştü ve ceronımo kendi hesabına geçti bunu da tahminen ikili oyun açmayı kullanarak yaptınız . Ayrıca 2 . emdede soulanqel de bulunan su kulesinde kayıtsızca hiç birşey yapmayan Sonülkü idi . ki bunu da anlamadıgımızı sandınız.SouLaNqeL yazdı:Hem soulanqele dalıp hem soulanqeli nasıl yönetiyim ?Rocnqpung yazdı:Şunu ekleyeyim. Soulanqel ilk em de çıktı 2. emde diri diri gidip önümüzde emi sattı . Demekki o hesapta biri vardı.SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
Lodosxzeren yazdı:Utkuqwert charına kim giriyor söylermisiniz ?
Ceronımo(eski yönetici olacak güya)
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos