Bugun oyuna son girişim olucak bir kac ay oyundan uzak kalıcam calışmam gerekiyor para suyunu cekti yakında evdende kovulacaz zor dayanıyom ama neyse fazla özele girmeyim...
pc yaptırıcam 1 aya belkki gecer tolga/fatih bana zırh düşürecez ramo la sayyidi de unutmayım bu arada bestamı bırı haber verırmı bugun kadime gıtcez haber verebiecek olan varmı.
bugun saat 2:00 da Tskx uyelerı ve Lostx ların bugun butun kadımlerı yapalım bıda oyuna gıremıye bılırım.
gelınce ama zırh dusurcenız bana tolgam
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Tskxgenelkrmay yazdı:Bugun oyuna son girişim olucak bir kac ay oyundan uzak kalıcam calışmam gerekiyor para suyunu cekti yakında evdende kovulacaz zor dayanıyom ama neyse fazla özele girmeyim...
pc yaptırıcam 1 aya belkki gecer tolga/fatih bana zırh düşürecez ramo la sayyidi de unutmayım bu arada bestamı bırı haber verırmı bugun kadime gıtcez haber verebiecek olan varmı.
bugun saat 2:00 da Tskx uyelerı ve Lostx ların bugun butun kadımlerı yapalım bıda oyuna gıremıye bılırım.
gelınce ama zırh dusurcenız bana tolgam
Tmm msnede konusuruz . bugun kadıme ben Savascı kaldı yesılı keselım ılk once . sona ben sıfaya gırem Son Canlarda Cıkam Lostxfado ıle gırem guruba alırsınız