Merhaba
İKV oyunumuz gelişiyor ve bu bizleri çok sevindiyor fakat kafamıza takılmayan sorularda yok değil. Mesela herkesin peşinde koştuğu ama bana göre şuan değersiz durumdaki para !
Değersiz diyorum nedeni ise ŞİFACI HARİÇ diğer sınıfların 1 lira dahi harcamadan full olarak karakterlerini dizebiliceğini ( şaheser hariç ) düşünüyorum hemde para harcamadan.
Savaşçı :
Yücelen Halit Eldiven * Junon
Yücelen Halit Ayakkabı * Kadim
Yücelen Halit Pantolon * İfliss,Centurion
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Büyücü:
Bilge & Azat Cevriye * Kenan,Junon
Bilge Cevriye Ayakkabı * Kadim
Fevzi Cevriye Pantolon * İflis,Centurion
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Ve son olarak ceket eğer derseniz ben lükse kaçmam Bilge direnç ve Zilfallon direnç ceketide giyip herşeyi tamamlıyorsunuz.
39 döneminde para çok değerliydi 1 takım dizdiğinde bazı OkO larda dizdiğiniz itemler rakibinize uyuşmadığından yedek item alıp onlarıda kullabiliyorduk fakat şimdi herşey dizdiğin Yücelen sete bağlı.Yani bu konunun özeti 39 dönemindeki oyuncu farkının yeniden oluşmasını istiyoruz. Her ortamda,heryerde bu böyledir. Dahada açık konuşmak gerekirse sarf edilen emek sonucunda hakedilen parayla oyuncu farkının oluşması lazım. İKV'de para şuanda çok değersiz açıkladığım gibi sadece şaheser silahlara harcanabilicek para ile çok sağlam bi karakter oluşturabilirsiniz. Bu durum şuan değiştirelemiyceğini biliyorum fakat bundan sonra gelicek paketlerde görev yapıldığında verilen hediyelerin daha azami bi seviyede verilmesi gerektiğine inanıyorum. Saygılarımla...
Para Hk.
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Para Hk.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Re: Para Hk.
Yazının çoğu bölümüne katılıyorum.Fakat:BLackGezz0 yazdı:Merhaba
İKV oyunumuz gelişiyor ve bu bizleri çok sevindiyor fakat kafamıza takılmayan sorularda yok değil. Mesela herkesin peşinde koştuğu ama bana göre şuan değersiz durumdaki para !
Değersiz diyorum nedeni ise ŞİFACI HARİÇ diğer sınıfların 1 lira dahi harcamadan full olarak karakterlerini dizebiliceğini ( şaheser hariç ) düşünüyorum hemde para harcamadan.
Savaşçı :
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Büyücü:
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Ve son olarak ceket eğer derseniz ben lükse kaçmam Bilge direnç ve Zilfallon direnç ceketide giyip herşeyi tamamlıyorsunuz.
39 döneminde para çok değerliydi 1 takım dizdiğinde bazı OkO larda dizdiğiniz itemler rakibinize uyuşmadığından yedek item alıp onlarıda kullabiliyorduk fakat şimdi herşey dizdiğin Yücelen sete bağlı.Yani bu konunun özeti 39 dönemindeki oyuncu farkının yeniden oluşmasını istiyoruz. Her ortamda,heryerde bu böyledir. Dahada açık konuşmak gerekirse sarf edilen emek sonucunda hakedilen parayla oyuncu farkının oluşması lazım. İKV'de para şuanda çok değersiz açıkladığım gibi sadece şaheser silahlara harcanabilicek para ile çok sağlam bi karakter oluşturabilirsiniz. Bu durum şuan değiştirelemiyceğini biliyorum fakat bundan sonra gelicek paketlerde görev yapıldığında verilen hediyelerin daha azami bi seviyede verilmesi gerektiğine inanıyorum. Saygılarımla...
1-O görevlerin çoğunda iksir lazım ve artık iksir o kadar ucuz değil.
2-Bu kadar efsun dizip elinde şahaseri olmayan oyuncu olmaz sanıyorum.Gine o yüzden şahaser malzemeleri için baya para dökmesi şart.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Eskiden üstümüzü dizmek için harcadığımız parayı şimdi ise şahesere harcıyoruz. Yani değişen bir şey olmadı açıkçası 
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
şifada para harcaman lazım valla bak ınan ha
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
-
Fianxseraxs
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Forumkral yazdı:Yazının çoğu bölümüne katılıyorum.Fakat:BLackGezz0 yazdı:Merhaba
Savaşçı :
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Büyücü:
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
1-O görevlerin çoğunda iksir lazım ve artık iksir o kadar ucuz değil.
2-Bu kadar efsun dizip elinde şahaseri olmayan oyuncu olmaz sanıyorum.Gine o yüzden şahaser malzemeleri için baya para dökmesi şart.
Timur belirtmiş ama konum gerçekten farklı artık item kasan yok desen yeridir. Ticari hayat bitti İtem konusunda; sadece Maden ağırlıklı yürüyor oyun. Bakalım nereye kadar yürüyecek oda düşündürücü ama ...XTIMURX yazdı:Eskiden üstümüzü dizmek için harcadığımız parayı şimdi ise şahesere harcıyoruz. Yani değişen bir şey olmadı açıkçası
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
Durumu bır bakıma özetlemış görunuyor fakat öyle degıl.Benım asıl karakterım buyucu. ve şuana kadar 40'ı aşkın junon kestım fakat sadece Kıyamet alevı Ampfılıkator duşurebıldım bu 1.
kasada yüzlerce madalya oldu onlarca kes kenan motorın kestım Maraton ayak ve nadıde takı yok (alternator kolye tek duşurebıldım)
Yanı bu ıtemlerın duşmesı şans,biri gelır ılk kesışınde en degerlı eşyayı kapar bırıde 30-40 defa keser anca duşurebılır.
Bu kesım esnasında da ıksırler harcanıyor ıksırlerde ucuz degıl yanı.bir kangal ıksırın degerı 150 bın ejderhanın degerı 300bın ve 30 40 kere kesen bırı ne kadar ıksır harcayabılıyorsa ıksırden ve örs parasından hesabı sana kalmış.
Selametle
kasada yüzlerce madalya oldu onlarca kes kenan motorın kestım Maraton ayak ve nadıde takı yok (alternator kolye tek duşurebıldım)
Yanı bu ıtemlerın duşmesı şans,biri gelır ılk kesışınde en degerlı eşyayı kapar bırıde 30-40 defa keser anca duşurebılır.
Bu kesım esnasında da ıksırler harcanıyor ıksırlerde ucuz degıl yanı.bir kangal ıksırın degerı 150 bın ejderhanın degerı 300bın ve 30 40 kere kesen bırı ne kadar ıksır harcayabılıyorsa ıksırden ve örs parasından hesabı sana kalmış.
Selametle
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
39 lwllerde pantolon karakürktendi. ayakkabı dalton cam komutandandı. eski kütük görevden veriliyordu sonradan kaldırılsada. size eldiven ceket takıları bulmak kalıyordu sadece. ikv güzel bir oyun, yükümüzü hafifletiyor.

- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
evet gerçekten bu dediklerine katılıyorum günceleme gelemden önce aldığım takı seti sadece 60 m ederken şuan bu takıları 10-15 m arası bi fiyata görmek üzücü ve arkdaşın dediği gibi şans bu itemler ne kadar olduğunu hatırlamadığım düşünen kenan motor kestim sadece düşen maraton ayak benim düşüncem takı düşürmeden miğrata gitmek yoktu fakat 2 ay geçtikten sonra bişey çıkmamasından sıkıldım ve 8 kerede miğrata gittik burda ne centten ne junondan hiç bişey düşmedi ne diye bilirim biraz şans lazım adam gelip tek seferde item düşürdüğünü gördüm ve bunu görünce sinirlerim alt üstü oluyo kasada 160 a yakın madalya oldu ve tek item 2 ay içinde bu maraton ayak oda 2-3 gün önce çıktı anca
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yeniçeri Loncası
XTIMURX yazdı:Eskiden üstümüzü dizmek için harcadığımız parayı şimdi ise şahesere harcıyoruz. Yani değişen bir şey olmadı açıkçası
Dostum okadar da olsun ama dimi
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST