Para Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yeniçeri Loncası

Para Hk.

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Merhaba

İKV oyunumuz gelişiyor ve bu bizleri çok sevindiyor fakat kafamıza takılmayan sorularda yok değil. Mesela herkesin peşinde koştuğu ama bana göre şuan değersiz durumdaki para !

Değersiz diyorum nedeni ise ŞİFACI HARİÇ diğer sınıfların 1 lira dahi harcamadan full olarak karakterlerini dizebiliceğini ( şaheser hariç ) düşünüyorum hemde para harcamadan.

Savaşçı :

Yücelen Halit Eldiven * Junon
Yücelen Halit Ayakkabı * Kadim
Yücelen Halit Pantolon * İfliss,Centurion
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon

Büyücü:

Bilge & Azat Cevriye * Kenan,Junon
Bilge Cevriye Ayakkabı * Kadim
Fevzi Cevriye Pantolon * İflis,Centurion
Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Ve son olarak ceket eğer derseniz ben lükse kaçmam Bilge direnç ve Zilfallon direnç ceketide giyip herşeyi tamamlıyorsunuz.

39 döneminde para çok değerliydi 1 takım dizdiğinde bazı OkO larda dizdiğiniz itemler rakibinize uyuşmadığından yedek item alıp onlarıda kullabiliyorduk fakat şimdi herşey dizdiğin Yücelen sete bağlı.Yani bu konunun özeti 39 dönemindeki oyuncu farkının yeniden oluşmasını istiyoruz. Her ortamda,heryerde bu böyledir. Dahada açık konuşmak gerekirse sarf edilen emek sonucunda hakedilen parayla oyuncu farkının oluşması lazım. İKV'de para şuanda çok değersiz açıkladığım gibi sadece şaheser silahlara harcanabilicek para ile çok sağlam bi karakter oluşturabilirsiniz. Bu durum şuan değiştirelemiyceğini biliyorum fakat bundan sonra gelicek paketlerde görev yapıldığında verilen hediyelerin daha azami bi seviyede verilmesi gerektiğine inanıyorum. Saygılarımla...
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Para Hk.

Mesaj gönderen Forumkral »

BLackGezz0 yazdı:Merhaba

İKV oyunumuz gelişiyor ve bu bizleri çok sevindiyor fakat kafamıza takılmayan sorularda yok değil. Mesela herkesin peşinde koştuğu ama bana göre şuan değersiz durumdaki para !

Değersiz diyorum nedeni ise ŞİFACI HARİÇ diğer sınıfların 1 lira dahi harcamadan full olarak karakterlerini dizebiliceğini ( şaheser hariç ) düşünüyorum hemde para harcamadan.

Savaşçı :

Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon

Büyücü:

Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon
Ve son olarak ceket eğer derseniz ben lükse kaçmam Bilge direnç ve Zilfallon direnç ceketide giyip herşeyi tamamlıyorsunuz.

39 döneminde para çok değerliydi 1 takım dizdiğinde bazı OkO larda dizdiğiniz itemler rakibinize uyuşmadığından yedek item alıp onlarıda kullabiliyorduk fakat şimdi herşey dizdiğin Yücelen sete bağlı.Yani bu konunun özeti 39 dönemindeki oyuncu farkının yeniden oluşmasını istiyoruz. Her ortamda,heryerde bu böyledir. Dahada açık konuşmak gerekirse sarf edilen emek sonucunda hakedilen parayla oyuncu farkının oluşması lazım. İKV'de para şuanda çok değersiz açıkladığım gibi sadece şaheser silahlara harcanabilicek para ile çok sağlam bi karakter oluşturabilirsiniz. Bu durum şuan değiştirelemiyceğini biliyorum fakat bundan sonra gelicek paketlerde görev yapıldığında verilen hediyelerin daha azami bi seviyede verilmesi gerektiğine inanıyorum. Saygılarımla...
Yazının çoğu bölümüne katılıyorum.Fakat:
1-O görevlerin çoğunda iksir lazım ve artık iksir o kadar ucuz değil.
2-Bu kadar efsun dizip elinde şahaseri olmayan oyuncu olmaz sanıyorum.Gine o yüzden şahaser malzemeleri için baya para dökmesi şart.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

Eskiden üstümüzü dizmek için harcadığımız parayı şimdi ise şahesere harcıyoruz. Yani değişen bir şey olmadı açıkçası :)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
Xxjoker
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Xxjoker »

şifada para harcaman lazım valla bak ınan ha
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte

PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE ;) ;) ;)
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxseraxs »

Forumkral yazdı:
BLackGezz0 yazdı:Merhaba

Savaşçı :

Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon

Büyücü:

Takılar * Kenan,Junon
Zırh * Junon

Yazının çoğu bölümüne katılıyorum.Fakat:
1-O görevlerin çoğunda iksir lazım ve artık iksir o kadar ucuz değil.
2-Bu kadar efsun dizip elinde şahaseri olmayan oyuncu olmaz sanıyorum.Gine o yüzden şahaser malzemeleri için baya para dökmesi şart.
XTIMURX yazdı:Eskiden üstümüzü dizmek için harcadığımız parayı şimdi ise şahesere harcıyoruz. Yani değişen bir şey olmadı açıkçası :)
Timur belirtmiş ama konum gerçekten farklı artık item kasan yok desen yeridir. Ticari hayat bitti İtem konusunda; sadece Maden ağırlıklı yürüyor oyun. Bakalım nereye kadar yürüyecek oda düşündürücü ama ...
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Durumu bır bakıma özetlemış görunuyor fakat öyle degıl.Benım asıl karakterım buyucu. ve şuana kadar 40'ı aşkın junon kestım fakat sadece Kıyamet alevı Ampfılıkator duşurebıldım bu 1.

kasada yüzlerce madalya oldu onlarca kes kenan motorın kestım Maraton ayak ve nadıde takı yok (alternator kolye tek duşurebıldım)

Yanı bu ıtemlerın duşmesı şans,biri gelır ılk kesışınde en degerlı eşyayı kapar bırıde 30-40 defa keser anca duşurebılır.
Bu kesım esnasında da ıksırler harcanıyor ıksırlerde ucuz degıl yanı.bir kangal ıksırın degerı 150 bın ejderhanın degerı 300bın ve 30 40 kere kesen bırı ne kadar ıksır harcayabılıyorsa ıksırden ve örs parasından hesabı sana kalmış.

Selametle
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Rapid »

39 lwllerde pantolon karakürktendi. ayakkabı dalton cam komutandandı. eski kütük görevden veriliyordu sonradan kaldırılsada. size eldiven ceket takıları bulmak kalıyordu sadece. ikv güzel bir oyun, yükümüzü hafifletiyor.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

evet gerçekten bu dediklerine katılıyorum günceleme gelemden önce aldığım takı seti sadece 60 m ederken şuan bu takıları 10-15 m arası bi fiyata görmek üzücü ve arkdaşın dediği gibi şans bu itemler ne kadar olduğunu hatırlamadığım düşünen kenan motor kestim sadece düşen maraton ayak benim düşüncem takı düşürmeden miğrata gitmek yoktu fakat 2 ay geçtikten sonra bişey çıkmamasından sıkıldım ve 8 kerede miğrata gittik burda ne centten ne junondan hiç bişey düşmedi ne diye bilirim biraz şans lazım adam gelip tek seferde item düşürdüğünü gördüm ve bunu görünce sinirlerim alt üstü oluyo kasada 160 a yakın madalya oldu ve tek item 2 ay içinde bu maraton ayak oda 2-3 gün önce çıktı anca
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

XTIMURX yazdı:Eskiden üstümüzü dizmek için harcadığımız parayı şimdi ise şahesere harcıyoruz. Yani değişen bir şey olmadı açıkçası :)

Dostum okadar da olsun ama dimi :D
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST

“Genel Etkileşim” sayfasına dön