Sunucudaki İlkler
- rosenda2mg
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Sunucudaki İlkler
Nucleus zırh ilk bende vardı gerçi hala bende tek var nucleus ama artıq alternatör zırhta varda dün gece alternatör zırhıda düşürmüş bulunmaktayız takım olarak daha çok şeyler yapacaz... :mrgreen:
Zor Diye Birşey Yoktur, İmkansız ise sadece zaman alır.

Re: Sunucudaki İlkler
Sunucuya buluşma hatırasını da ben getirmiştim. Bu da bir ilk 
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Apo hayırlı olsun da, şimdi sana iki çift lafım var.
Ula kel kafa, Nucleus zırhtan sonra gruba uğramaz oldun, şimdi zırhları da çiftledin, bak gruba gelmemezlik yaparsan sana inat gider arz olurum, kalende keserim seni ona göre..
Ula kel kafa, Nucleus zırhtan sonra gruba uğramaz oldun, şimdi zırhları da çiftledin, bak gruba gelmemezlik yaparsan sana inat gider arz olurum, kalende keserim seni ona göre..
artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Çok gereksiz Bir konu Kime Ne Düştüyse hayırlı olsun ama bu sadece şans işi başarı değil...

Arkadaş havasını yapıyor esmerrrESMER yazdı:Çok gereksiz Bir konu Kime Ne Düştüyse hayırlı olsun ama bu sadece şans işi başarı değil...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Mushta yazdı:Sunucuya buluşma hatırasını da ben getirmiştim. Bu da bir ilk
lanet sitem ben alacaktım onları :evil:
Nothing
abi dediğine göre yaşın 12 falan herhaldefaysbok yazdı:artistlenecek şimdi birde o zırh ilk önce Hiphopstyle (Murat) abime düştü bunuda bil bitek sende yok artist
Bu Tılsım 3 Yıldız Pembe görecek
Nothing