MERANIN HIRSIZLARIII
MERANIN HIRSIZLARIII
megaşıfa sotkalı zeydan ukalax karaşavalyex dengexsısmık korkusuzzxbuyucu ronaldoxlıder ronaldoxprenses aynı kışıler zaten,usher reverence kskxhımotep ksgxtayfun herkes anladı bunların ne oldugunu loncanın ısmını degıştırdıler, ksgxmage nın herkeshatırlar Kutuplarda adamın ıtemını calıp bolgelere yansıtıp hava atıyordu caldıgı ıtemlerle tangoxxcalındı betaxmesı betaxdrobpa fatıfxpluss relaxxxefendy sevgılımaslı megaxsoul megaxmustafa kholpashalıxalp mıllet oyunla kfayı yemış daha cok kışı var aklıma gelmıyor varsa başka bıldıklerınız yazın herkes bılsın,,,
- caddexumutcan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: MERANIN HIRSIZLARIII
Megaşifa Zeydan ve Xukala hırsız olamaz...
- caddexumutcan
- İri Fare Avcısı
Gopluxtigy alman setimi calmıstır... ve herkese yalan söylüyordur ben hırsız deilimdir diye sakın inanmayın...
alman setimle yücelen pantolonu takas edcektim tam ederken cıktı alışverişten bir arz karakter ben öldürdü ve yeniden alışveriş actı ve bende yücelen pantolon zannettim ve 36 seviyelk bi eşya verdi gopluxtigy hırsızdır bilginize...
alman setimle yücelen pantolonu takas edcektim tam ederken cıktı alışverişten bir arz karakter ben öldürdü ve yeniden alışveriş actı ve bende yücelen pantolon zannettim ve 36 seviyelk bi eşya verdi gopluxtigy hırsızdır bilginize...
zeydanın loncasına girmek için iyi görünmeye çalışmacaddexumutcan yazdı:Megaşifa Zeydan ve Xukala hırsız olamaz...
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
ahaha ben yokum iyi D
********************************************************************************************
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
:lol: :lol: aCiz
Beni Yazmayı Unutmusun :lol:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Hobaaa yazdı:megaşıfa sotkalı zeydan ukalax karaşavalyex dengexsısmık korkusuzzxbuyucu ronaldoxlıder ronaldoxprenses aynı kışıler zaten,usher Tpr reverence kskxhımotep ksgxtayfun herkes anladı bunların ne oldugunu loncanın ısmını degıştırdıler, ksgxmage nın herkeshatırlar Kutuplarda adamın ıtemını calıp bolgelere yansıtıp hava atıyordu caldıgı ıtemlerle tangoxxcalındı betaxmesı betaxdrobpa fatıfxpluss relaxxxefendy sevgılımaslı megaxsoul megaxmustafa kholpashalıxalp mıllet oyunla kfayı yemış daha cok kışı var aklıma gelmıyor varsa başka bıldıklerınız yazın herkes bılsın,,,
-
- Acemi Savaşçı
Daha isimlerini bilmediin adamlara hırsız diorsun bunası bişi böle 
Alla Alla Sen Bunu Yazdın Ya Artık Herkez Onların Hırsız Olduğuna İnanır Sen Merak Etme