İKV BİTME NOKTASINDA..ÜZÜCÜ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kadirhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

İKV BİTME NOKTASINDA..ÜZÜCÜ

Mesaj gönderen kadirhan »

İKv nerde hata yaptı?Grub bölgelerinde malesef evet grub bölgelerinde nasıl diyceksiniz bir bakın oyuna girip gözlemleyin özellikle eminönü sunucusunda savaşcı görmek nerdeyse imkansız savaşcı olmayan bir ikv ne kadar düşünülebilir? bu savaşcıların inanın 100/75 i oyunu bıraktı oyunda olanlarsa oyunda belirli bir cevreye sahib loncada olan savaşcılardır..şahsen benim 2 savaşcım var 49 lwl biri sırf max elinde ecelide var bende plus almayı bırakmış oyuna dahil olmayanlardanım.sistem düzeltilene kadarda plus almayı oyuna iştirak etmeyide düşünmüyorum.sıgınak yada migrata her defasında 6 büyü hatta 5 büyü 1 şifacı ara ara girmekte grubların kendi aralarındaki konuşmaysa aynen şu ifadede gruba savaşcı alırsanız grubtan cıkarım? yönetimde sadece seyirci kalmakta akıllarını kutu plus satmaya meşkul etmiş sadece ona odaklanmış.şurdan bir tane yönetici cıksın ve dobra dobra oyunu kac kişi bırakmış bir yazıversin kac öneri kac şikayet alınmış onuda yazıversin.şikayet ve önerilere verdikleri cevap zaman icerisinde savaşcının degeri anlaşılacaktır_)) zaman derken kendinizde savaşcının bu oyunda bir degerinin kalmadıgını kanıtlar nitelikte.49 lwl olupta grub bölgelerini görmeyen savaşcılar var arkadaşlar bu acı gercek.diyelimki büyücü ve savaşcıyı eşitledin yani güc bakımından savaşcı her daim güclüdürde diyelimki öyle sizin deyiminizle eşitlemek ayrı adaletsizlik ayrı biz burda bölgelerdeki adaletsizlikten bahsedioruz 5 savaşcı girsin bakalım bi migrata yada sıgınaga ne oluyor_)hepsi 5 dakikada pert bu durum grub bölgeleri yapılırken neden düşünülmedi?yazık günah degilmi bu arkadaşlara emek vermiş ecel üretmiş 49 yapmış ama şu an o savaşcısıynan bölgeye giremior öte yandan yeni büyü kasmış adam 1 aylık bölgeye girmiş ve şaheser zırh kolye yüzük düşürmüş diger yandan adam beta döneminden oyuncu savaşcısı var bölge göremiyor.dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ben size 10 uncu köyden sesleniorum acil önlem.yok almayız diyorsanızda kan kaybına devam edin..kadirhan
Kullanıcı avatarı
Dadawa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İKV BİTME NOKTASINDA..ÜZÜCÜ

Mesaj gönderen Dadawa »

Biliyormusunuz çok ağlıyorum ah diyorum,
İkv biterse ne yapcak bukadar insan,
Konuya kilit istiyorum !
Mantıklı konu açın arkadaşlar,insanların zevkleriyle oynamaya hakkınız yoktur,
Lakin zararlı siz çıkarsınız,
İyi forumlar...
Resim

Dilencixdavar
balbazarx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen balbazarx »

Dadawa yazdı:Biliyormusunuz çok ağlıyorum ah diyorum,
Konuya kilit istiyorum !
İyi forumlar...

BENcede abi sen oLmasan bız ne yaPcaz .S
Balbazar
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Arkadşlar aslında bu sistem ta meteor bölgesinden beri vardı ama artık sadece resmileştirildi.Ama siz haklısınız.Bu ayrıcalık savaşçıya verildğine göre bu bir haksızlık olur(savaşçılar açısından).O zaman şifacıyıda iyileştirme şifacısı ve hasar-yardımcı şifacısı diye ayrılmalıydı.Büyücü hasar büyücüsü(direnç kırma, konsantrasyon...), savunma büyücüsü(kutup rüzgarı, zihin saldırsı) diye ayrılmalıydı.tek savaşçıların ayrılması haksızlık oldu.(savaşçılara)
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Sığınağa girmek zorundamısın miğrata her türlü alacaklar bide ecelin varmış daha ne duruyorsun.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
xrto2
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xrto2 »

biz söylemiştik ama yok olmaz oyle sey demıslerdı kardesım savascı olayı bıtmıstır .
2x2=4
Kullanıcı avatarı
urfaly
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen urfaly »

Konuya kilit istiyorum !
İyi forumlar...
eleştirine katılmıyorum arkadaş iyi yere deginmiş savaşçıları bitirdiler savascı hangii biyerde işe yarıyo bana bi soylermisiniz
Trusty - Stoch - Urfaly
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

urfaly yazdı:
Konuya kilit istiyorum !
İyi forumlar...
eleştirine katılmıyorum arkadaş iyi yere deginmiş savaşçıları bitirdiler savascı hangii biyerde işe yarıyo bana bi soylermisiniz
Arkadaşlar artık şu savaşçı bitti büyücü 2 vuruşta niye ölüyor muhabetlerini bırakın,bütün sınıfların kendi oynayış biçimleri var sadece bizim oyunumuzda değil birçok online oyunda yakındığınız şeyler aynıdır.Her zaman büyücülerin enerji puanı azdır,savaşçılar uzaktan etkili olamazlar.Bu bütün online oyunlarda böyle alışın .Bu durumlardan kurtulmanın tek yolu var tatik geliştirin yönetciler boşunamı diyor İkv'de binlerce yetenek kombinasyonu vardır.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Valla ben mıgratta 5 büyü 1 şifa gırıyorum eskıden 4 büyü 2 şifaydı :D
Şimdi elımde olsa mıgratta 6 büyü gırıcemde oyle junon kesılmezsı ımkansız :mrgreen:
SIgınaklarada 5 buyu 1 sıfa gırıyorum sırf kenandakı su dırenc olayından :mrgreen:
Bence forumlarda aglamayı bırakıp kendıne bır buyucu kas ejdersız almıyorlar felan deme ben junona 5 buyu 1 sıfa gırıyorum ve sadece kendımde ejder var dıgerlerı normal asalı ama yınede junonu zorlanmadan kesıyoruz ustunde bır kaç parça azat çevriye ıtem olsun yeterlı
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

bence yeni başlıyor
<)