Beşmilannonline büyücü (çemberci)
Ixxfrausontackxx büyücü (buzcu)
bunlardan iyi benim bildigim kadar
EMİNÖNÜ eN iYi VS'cİlEr SiZCe kİm??
- brack33
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: GuardianS of Istanbul
Re: EMİNÖNÜ eN iYi VS'cİlEr SiZCe kİm??
IxFRAUSONTACKxI
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- alemciler541
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Genç Kalemler
VrSa Ws Ci aTaq 7/24 burada artisliğe bnzemez x)
Pckopatkedi
Pckopatkedi
Mylasa ııMYLASAıı ıMYLASAı
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
- xxjournalxx
- İskele Babası
Anatomy'ye dikkat edin şahsen kendisi o kadar hafife alınacak biri değildir
(Ciddi olduğumu vslerinde anlarsınız)
Turkishpanzer
Turkishpanzer
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Erkek olan erkek klana büyücüsünü sokar onla yapar Vs sini..Böyle 15 bin bunyeyle savaşçıyı sokup depar at durdurma at kes kaç taktigi yapmak çok basit geliyo millete adam güç bela beni yıkıyo bide seviniyo büyücüyü yıktım die 8 bin bunyeli büyücüyü..Sizde tutmuşunuz o iyi bu iyi faso fiso ayakları gidiyonuz gündüz gece...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Anatomy(Deniz) değerli kardeşim
Diğer arkadaşlarımız ws sisteminin hala eskisi gibi olduğunu düşünüyor ve itemlerini ona göre diziyor çoğu kişide bunu gözlemledim ama ben herkes değilim. İyi hazırlan ben herkese benzemem ezerim adamı
İtemlerinin dışardan bakılınca ne olduğu belli oluyor ztn dirençlerini iyi hazırla..
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- RaiNBLacK
- Sahaf Yardımcısı
Selam
Bıkmadınızmı Kım Guclu Kım Gucsuz Onu Kac Kez Yendım Buna Yenıldım Demekten Konuların Sayısını Toplasan Baya Bır Konu Acıldı En Iyı Vs Cı En Guclu Kısı Durmadan Konu Konu Konu ....
Herkes Kafa Koparanlarını , Balyozlarını Ve Kendılerını Hazırlasın O Zaman En Kısa Zaman da Buyuk Caplı TURNUVA Hazırlıgımız Soz Konusu Tabıkı Sızlerın Ilgısıyle Bu Olucak Herkese Kolay Gelsın ....
Bıkmadınızmı Kım Guclu Kım Gucsuz Onu Kac Kez Yendım Buna Yenıldım Demekten Konuların Sayısını Toplasan Baya Bır Konu Acıldı En Iyı Vs Cı En Guclu Kısı Durmadan Konu Konu Konu ....
Herkes Kafa Koparanlarını , Balyozlarını Ve Kendılerını Hazırlasın O Zaman En Kısa Zaman da Buyuk Caplı TURNUVA Hazırlıgımız Soz Konusu Tabıkı Sızlerın Ilgısıyle Bu Olucak Herkese Kolay Gelsın ....
- IIxxNAMELESSxxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sipalisi yetenek bilgisi ve char kullanma yetenegi olan herkes en iyi vs cidir bence
oyunu takip etmek şart ama birazda ajanlık tabii
vs ypacagin kişinin direnc ve hasarlariini ögrendikten sora film kopuo zaten karşı taraafın şansı kalmıyo
. . .
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
MaTRaX yazdı:Ne Olursa Olsun vsde aQuaLaNd ı (REFİK) ve Xali( Ali Abim ) tek geçerim .... gerisi benim için faso fisoo....
Ama Artık genişleme paketiyle oyuncunun itemlerine değil skileri kullanmasına Bakılıyor o yüzden vs devri eskidendi ve kapandı
Kardeş aQuaLaNd demişsin ama REFİK kardeş beni yenmek için kendini yırttı fakat beceremedi.. 3'te biter diye ws attık 3-2 aldım 4 dedi.. Sonra 4-3 aldım 5 dedi.. Sonra 5-3 aldım 6 dedi.. En son olarakta 6-3 aldım..
Ondan sonrada tebrik etti ve bir daha WS istemedi...
Ve buradanda herkeze söylüyorum.. Varsa yenerim diyen, varsa kendine güvenen buyursun gelsin.. İsmim imzada yazıyor...
İyi Forumlar...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
-
- İskele Babası
- Lonca: Kuvayi Milliye
kabahat bu saçma konuları açan arkadaşta degil . bu konulara yorum yazım prim kazandıranda suç . ve okuyunca da insan ister istemez bu saçmalıklara üzülüyo
yani nikotinxwolf tanımasam inandıracaksın, daha 1 ya da 1,5 ay oldu mu sen sunucuya geleli ? vs işleri sana kadar da kaldıysa durum feci demek ki :?
yani nikotinxwolf tanımasam inandıracaksın, daha 1 ya da 1,5 ay oldu mu sen sunucuya geleli ? vs işleri sana kadar da kaldıysa durum feci demek ki :?
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
tonka yazdı:kabahat bu saçma konuları açan arkadaşta degil . bu konulara yorum yazım prim kazandıranda suç . ve okuyunca da insan ister istemez bu saçmalıklara üzülüyo
Marifet sunucuda eski olmak degil kardeş marifet itemde.. Ve bende yeniyim diye tanıdığımda yok demek değil, ayrıca bana kadar kaldıysa demişsin bende diyorum kesebilen varsa gelsin diyorum ben itemlerime güveniyorum ki diyorum, kesebilen varsada helal olsun der geçerim, ama şunuda söyleyim kesemeyeceğim adam yok demiyorum, elbet beni kesebilen çıkar ama öyle çömezler gibi herkez kesemez.. Allah'a şükür ister eminönü olsun, ister teşkilat olsun, ister sancak olsun 2.5 senedir ne var ne yoksa öğrendim..
Ben kendime ve itemlerime bu yüzden güveniyorum.. Umarım anlamışsındır..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]