Gezgin Şehir.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Gezgin Şehir.
Miğrat görevleri arasında Gezgin Şehri araştırın mı neydi? o türden bi görev vardı ve Centurion un İlerisinde Yapılıyordu o görev farkettiyseniz haritada bulunduğunuz yerin hemen solunda küçük bir ada gibi bir yer mevcut ama oraya geçiş yapılamıyor bu bahsettiğim hakkında bilgi sahibi olan kimseler varmı?

xXFENOMENXx
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gezgin Şehir.
tamam ozaman hadi biraz beyin fırtınası yapalım
şimdi gezgin şehrin girişini görünce bana meran teknolojisi aklıma geldi ve Şahmeranla bir bağlantı kurmaya başladım ayrıca oyunun tarihcesini araştırınca daha önce gezgin şehre gidilmiş "sıradan bir gün" isimli hikayeydi sanırım orda dişi merandan bahsediyor o dişi meran büyük ihtimalle Sahmeran şimdi şunu sorcaksınız o dişi meran lanetli meran buz büyücüsüde olabilir ama şu var orda karanlık ve orda bir su damlasından bağsetti demekki buranın etrafında su kaynağı var mesela kuyu ? migratın girişi yani ve sığınaklara gelelim (konumuzla alakasız ama değinmek lazım) kuklacı ve sanırım azat efendi döneminde
bir fareadam güçlü ve sadık bir ırk yaratacaklardı ve ne hikmetse sığınaklarda fare adamlar var acıkcası bukadarda tesadüf olmaz sizce cemberlitaş neleri getiricek bir düşünün ?
şimdi junon kardeşimize gelelim
acıkcası bana burdaki elemanların hepsi gezgin şehri koruyor gibi geldi sizi bilmem ama sanki cemberlitaşda bize baya bir süpriz gelecek
şimdi gezgin şehrin girişini görünce bana meran teknolojisi aklıma geldi ve Şahmeranla bir bağlantı kurmaya başladım ayrıca oyunun tarihcesini araştırınca daha önce gezgin şehre gidilmiş "sıradan bir gün" isimli hikayeydi sanırım orda dişi merandan bahsediyor o dişi meran büyük ihtimalle Sahmeran şimdi şunu sorcaksınız o dişi meran lanetli meran buz büyücüsüde olabilir ama şu var orda karanlık ve orda bir su damlasından bağsetti demekki buranın etrafında su kaynağı var mesela kuyu ? migratın girişi yani ve sığınaklara gelelim (konumuzla alakasız ama değinmek lazım) kuklacı ve sanırım azat efendi döneminde
bir fareadam güçlü ve sadık bir ırk yaratacaklardı ve ne hikmetse sığınaklarda fare adamlar var acıkcası bukadarda tesadüf olmaz sizce cemberlitaş neleri getiricek bir düşünün ?
şimdi junon kardeşimize gelelim
acıkcası bana burdaki elemanların hepsi gezgin şehri koruyor gibi geldi sizi bilmem ama sanki cemberlitaşda bize baya bir süpriz gelecek
<)
çemberlitas cemberlitas dediniz durdunuz neymis çok merak ettim valla 
auril & DoubleLift
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Farkındaysan oradaki su damlası sarkıttan damlıyor.Sarkıt ise mineroloji mağaralarında bulunan koni biçiminde kireç birikintisidir.Yani meteor bölgesinde tepeden damlayan asitlerin bulunduğu bölgedir.Etrafın karanlık olduğunu buna ekleyip, hikâyelerde Büyük Hol olayını hatırlayarak ve çıkmaz sokağı katarak bu olayın Meteor Bölgesi'nin sonunda geçtiğini anlayabilirizReymond yazdı:tamam ozaman hadi biraz beyin fırtınası yapalım![]()
şimdi junon kardeşimize gelelim![]()
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

ama şu var bir şehrin 1 den fazla girişide olabilir ayrıca meteor bölgesinde büyük ihtimalle o tapınak gibi yerde şah kobranın orası sanırım
<)
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
dün migratda centi keserken bizde fark ettik cenberli taş belki orasıdır belki orayı geçe bilen gire bilecekdir buda cok adil
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- ByFeLaKeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Reymond yazdı:ama şu var bir şehrin 1 den fazla girişide olabilir ayrıca meteor bölgesinde büyük ihtimalle o tapınak gibi yerde şah kobranın orası sanırım
Orası Arzın Çocuklarının Maden bulmak için kazı yaptıkları yer ve daha sonra orayı kapattılar. Herhangi bi giriş yeri değil yani
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

ByFeLaKeT yazdı:Reymond yazdı:ama şu var bir şehrin 1 den fazla girişide olabilir ayrıca meteor bölgesinde büyük ihtimalle o tapınak gibi yerde şah kobranın orası sanırım
Orası Arzın Çocuklarının Maden bulmak için kazı yaptıkları yer ve daha sonra orayı kapattılar. Herhangi bi giriş yeri değil yani
ne yani sen bana arzların hem kendi kazdıkları hemde bilmedikleri yeremi ışınlandıklarını söylüyon
<)
Orası kesinlikle bir giriş yeri o kapının önünde olan savaş sonunda Klan savaşları fikirden gerçeğe geçmiştir.Not:O kapıdaki savaşta iki klanında farketmediği bir şey vardı.Ölen bazı insanların yaraları daha önce görülmemiş silahlarla açılmıştı.(Tarihçeden)Buda oranın bir kapı olduğunu içerde ne varsa bu savaş sırasında çıkıp herkesi öldürdüğünü gösteriyor.ByFeLaKeT yazdı:Reymond yazdı:ama şu var bir şehrin 1 den fazla girişide olabilir ayrıca meteor bölgesinde büyük ihtimalle o tapınak gibi yerde şah kobranın orası sanırım
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon