yeni geelcek olan bölümler!!!!
yeni geelcek olan bölümler!!!!
Arkadaşlar forumda da dedikodusu yayılmış gitmiş şu yeni svyler ve bölümlerle ilgili haberler . arkadaşlar ben oyun yapımcılarından rica ediyorum yeni gelcek bölümler yeraltı gibi grup bölgeleri gibi oyunu daracık alanlara sıkıştırmayalım geniş mekanlar yapalım yeni yerler için. Oyunda klan savaşları yapabileceğimiz daha değişik açık alanlar olursa daha zevkli olur yeraltı gibi olmasın lütfen yeni yerler.grup bölgleri geldi orası zaten daracık bunun için çalışmalarınızda daha geniş ve ferah alanlar yapmanız ricasıyla !!!!!!!!!! :shock:
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Hannibal
Re: yeni geelcek olan bölümler!!!!
:mrgreen:Reymond yazdı:sanki emlakcıdan ev sipaişi veriyon ha5 +1 tiriblex havuzlu
![]()
![]()
Katılıyorum her halde metin 2 gibi oyunun açık orman alanlarında geçmesinimi istiyorsun ? bölgeler kafadan değil hikayelere göre tasarlanıyor..Reymond yazdı:sanki emlakcıdan ev sipaişi veriyon ha5 +1 tiriblex havuzlu
![]()
![]()
Nothing
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Söyle bana hangi oyunda yeraltındaki olduğu gibi bir atmosfer mevcut ?
ben yeraltından şikayetçi değilim ama alanlar çok dar olduğunu diyorum mesela sivri ada gibi yerler olsa daha güzel olur diye düşünüyorum
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Büyük İskender
Hannibal
Büyük İskender
Hannibal
arkadaşı daraltmışlar bazen banada öyle oluyor kapalı karanlık yerlerde sıkıntı basıyor kurt magra ceteci magra vs vs. 
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
oyunda hani şu tam kenarlara gelince karakter takılıo ileri tıklıon kasılıp kalıo gitmio yaa :lol: :lol: çok trajikomik bir durum sinirden deli oluom gitmio özellikle büyücü keserken delirtio beni
...
Geniş olsun olmasın o önemli değil oynanabilir yerler olsun yeter.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon