Atabeyx Lerin Gerçek Yüzü |-Adam Olmazlar Bunlar-|

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Atabeyx Lerin Gerçek Yüzü |-Adam Olmazlar Bunlar-|

Mesaj gönderen bLacK23 »

Resim
Resim

Atabeyx Loncası 15 lwl ile 35 lwl Arası Adamlara Dalacak Kadar Erkekler.Bana Dio Senin Gibi Yağcı Deyilim Bari,Atabeyxkomutan ben yağcısam sen kendin düşün Drowxcorellon'a Ne Kadar Yağcılık Ettiğini Anlatma Bana Bu Mubarek Günde Ağzımı Bozdurduz Ya Allah Sizi Bildiği Gibi Yapsın,Sende Şeref Olsadı Loncayı Kapatırdın,Rowx Loncası Savas 3 e Çağırdı Sizi Yermi Sizin Erkekliğiniz Savas 3 de Ötesiz Köpekler.Atabeyx Loncasında 2 İnsan Dürüs Tanırım Dierleri Aç Köpekler, Gerzek Adamlarınızın Özelden Konusmalarına Bak Sizin Şerefiniz Kalmamış,Artık Yüzünüze Laf Söyledikse Haksız Olduğunuz İçin Cvp Veremiyonuz,Siz Böyle Dawranışlarınıza Devam Edin Size Çok Yakışıyor..!
Persiian
Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Atabeyx Lerin Gerçek Yüzü |-Adam Olmazlar Bunlar-|

Mesaj gönderen iStuA »

bLacK23 yazdı:
Rowx Loncası Savas 3 e Çağırdı Sizi Yermi Sizin Erkekliğiniz Savas 3 de Ötesiz Köpekler.Atabeyx Loncasında 2 İnsan Dürüs Tanırım Dierleri Aç Köpekler, Gerzek Adamlarınızın Özelden Konusmalarına Bak Sizin Şerefiniz Kalmamış,Artık Yüzünüze Laf Söyledikse Haksız Olduğunuz İçin Cvp Veremiyonuz,Siz Böyle Dawranışlarınıza Devam Edin Size Çok Yakışıyor..!
Alkış.
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Kullanıcı avatarı
Tayfunx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tayfunx »

bLacK23 yazdı:Resim
Resim

Atabeyx Loncası 15 lwl ile 35 lwl Arası Adamlara Dalacak Kadar Erkekler.Bana Dio Senin Gibi Yağcı Deyilim Bari,Atabeyxkomutan ben yağcısam sen kendin düşün Drowxcorellon'a Ne Kadar Yağcılık Ettiğini Anlatma Bana Bu Mubarek Günde Ağzımı Bozdurduz Ya Allah Sizi Bildiği Gibi Yapsın,Sende Şeref Olsadı Loncayı Kapatırdın,Rowx Loncası Savas 3 e Çağırdı Sizi Yermi Sizin Erkekliğiniz Savas 3 de Ötesiz Köpekler.Atabeyx Loncasında 2 İnsan Dürüs Tanırım Dierleri Aç Köpekler, Gerzek Adamlarınızın Özelden Konusmalarına Bak Sizin Şerefiniz Kalmamış,Artık Yüzünüze Laf Söyledikse Haksız Olduğunuz İçin Cvp Veremiyonuz,Siz Böyle Dawranışlarınıza Devam Edin Size Çok Yakışıyor..!

15 LvL adam kesiyolar :) resim çekmedim ama niye kesiyosun diye sorunca canım sıkılıyor diyolar :)
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü

Ultraxreis'le alakam yoktur.

Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Atebeyx Lonca Başkanı Lonca Başkanı Ailesinden Terbiye Almamış,Loncasına Bişey Öyretemi,Öyle Göziki..!
Persiian
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Onlar kp çarlarıma dalmıştı durun demiştim yine dalmıştı.Bütün loncayı genellemek istemiyorum ama az üyelerinize terbiye verin,banka önündeki adamlara selam verip dalması akla ve mantığa aykırı bir olay.Stres atmak amaçlı oyuna giriyoruz,sizler stres atim derken bence biraz insnaların sinirleriyle oynuyorsunuz.
Belki bukadar gereksiz insanları almasanız böyle bir olay yaşanmazdı.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

tek sevmediğim sözün bana yalakalık yapdığını sölemen bunu bir daha görmeyim lütfen kimse bana yalakalık yapamaz en nefret ettiğim şey samimiyetle yalakalığı karıştırma adam bazı istekleri için tabiki samimi olacak gerisi benide ilgilendirmez ben yanlış görürsem sölerim tamamı black bir daha böle şeyler yazmanı istemiyorum kardeşim
...
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Benim Yanlış Söylediğim Yok Ki Kardeşim Ben Adamın Forumda Yazdığı Lafları Söylüyorum Araştırıp Bu Sayfaya Koymak İstemiyorum İnan Ki..!
Persiian
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

benimde bildiklerim gördüklerim var rowx loncasıyla o kadar sorun yaşadım 1 tanesini bile yazdımmı foruma yada onlara karşı laf attımmı atmadım her zaman ilki onlar yapdı her loncada çürük çıkar bu zamanla kokunca lonca onu dışlar şuan ne rowlar bize laf sölüo nede biz çünkü gereksiz bir şey uraşmak istemiyorlar aynı benim gibi ;) değmez :) o yüzden foruma böle şeyler yapmak çok saçma ve gereksizx düzelecek insanların önünüde böle kin güddürerek kesersiniz.
...
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Sen Beni Anlamıyosun Ki Bunları Yapdıkları 1. deyil 2. deyil Ne Söylesekte Adamların Yüzü Kızarmıyo Artık,Alışmışlar Hakaret Yemeye ,Ben Sadece Söyleyeceğim Bu Atabeyx Lerde Gurur Şeref Kalmamış,Bunu Söylerkende Ben Utanmim,Kendileri Yaptıklarından Kendileri Utansın..!
Persiian
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

sen dediğimi yap ok
...

“Genel Sohbet” sayfasına dön