Bu resimde üst tarafta kesiodum sonra beni durdurup yeraltına kactıgının ıspatıdır . devam eedelim =3
sonrasında yukarı cıkıp beni bekliodu ben cıkar cıkmas saten oyun orta takılıor benim canımı 50 ye indirdikden sonra karsılık veremedigim icin kesti benii + orda bile kanatma attı sonra geldim sancaktan Babı aliye bu ezik 1 adamla bnaa daldıı onunda fotosu var buyrun ... link verecem dier sekil görünmüor http://img707.imageshack.us/img707/7329 ... 153936.jpg
işte size bu pengshuinin ezikligi bakın fotoya 2 kişi dalarken bile korkusundan kanatma yolluo bana ezme.
hea sanmayınki ben bu fotoları cektim bu pengshui akıllanacak yooook olurmuu çirkeflige devam edecek yok yalan yok dolan biseyler sallıcakdır %100 cünkü biliorm itimi ne kadr kessem okdr kesildim sayıyor ezik iste
kardes ben iftiraya gelemem bu hıyarı 10 defa kestim yok kesemedin dior beni 1 kere kestin diorum oda kanatmayla dio her türlük keserim:D ulan gel kess yok usta ben bu ezmeye kafayı taktım
[/color]banada çok öyle öten oldu şifamı kestiler sanıyolarki ben savunamsızım bişey yapamam savaşcıya qeçerek hepsini kestim şimdi hiçbiri ötemiyo qördüğüm yerde kesiyorum ben bna sataşanları hak ediyolar çünkü
Alin bendende size foto. Gökxyancy bunlar sadece 1-2 fotoraf her kestigimde foto ceksem Albüm olurdu. Buda sana kapak olsun kardesim. Sana birak 1 seferi 100 bin sefer söledim uzatma diye. Senin canin sIkIldigi icin herkeze catiyorsun... birak beni herkezin seninle bi sorunu var nedense... neyse istedigin kadar yaz bundan sonra seni görmüyorum bile.
Haa... birsey unuttum. O foto her tarafa cekilir kardesim. Dogru seyleri söleseydin herkez fotonun nasil böle oldugunu ögrenirdi. Meteorda kalkansiz durdugumu ve hic habersiz daldigini yazmiyacagin normal evet, yoksa birde gercek yüzün ortaya cikabilir. Bu arada Topardcl benim Öz abim, ve senin asil sorunun onunla IDI.
ss ufaklık bısıy solucem sen bu konuyu o kadar uzattın kı o yuzden sana her gordugumzde dalıyoruz anladınmı_?olayı unutmamanı yasına verıyorum bunun oyun oldugunu anlamanı saglamak ıcın senı yıne adam yerıne koyup konusuyorum...
konuyu cok uzattın haaa... ben uzatırım dersen bızde uzatıp canını sıkacagız haberın olsun yok tamam ok dersen bız herkese olldugu gıbı sanada barıs dalı uzatırız cunku 15 yasında degılız anladıgını umuyorum
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !