iyi forumlar iyi oyunlar iyi geceler Allah tutuğumuz orucları kabul etsin
Dangeerr nicki çarla dangerömerin alakası yoktur
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
Re: Dangeerr nicki çarla dangerömerin alakası yoktur
Çilek kardesim zaten Dangerrrrrrrrr kız çar Dangerömer erkek çar buda ayırmakta size yardımcı olsun
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Ecellxgardian yazdı:Çilek kardesim zaten Dangerrrrrrrrr kız çar Dangerömer erkek çar buda ayırmakta size yardımcı olsun![]()
Başka çarla karıştırıyo olmayasın...Bu arada az "R" koymussun az daha koysaydın :mrgreen:
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
[*]Dangeerrr isimşi çarın bu dangerömer veletiyle alakası yoktur [*] [/color]
*
*

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
DEMEKKI DANGEERR SENSIN #@!? MALI ddcilek yazdı:Arkadaşlar bu dangerömer isimli velet canıma tak etti kadime gidecez mühürlüdeyiz çara gelip sapıkça hareketler yapıyor küfür ediyor sövüyor ramazan ayında veya normal bi zamanda yapılmıycak hareket çok edepsizce Ve Dangeerrr isimşi çarın bu dangerömer veletiyle alakası yoktur kimse bu dangerömer veletinin yaptıklarını Dangeerr isimli kişiden acısını çıkarmasın :evil:
Xbypence
Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim
Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim