Konusmaya Bak Bi s... gitt Dıyosun ? Köpek İnsan Olsan Adam gıbı Cewap Verırsın Ama Senın Aciz Bi İTTen farkın yok tamam İtin Önde Gıdenısın Artık Cewap Wermıyorum Icratlarla Bakalım Kım kıme Zarar Verıyo Buda Son Yazımdır !!
Artık LAfa Gorek Yok Yenılmez tamma Anlastık ARtık Icraat konusturcaz ?
Yorum Yapma ARtık ICraat
MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]
Takıo - Raiders Of Anatolia

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
RoA iyi niyetli kurulmuş bi yapılanma ama sonradan gelenler yani kuklacı adına Müfreze nin yönetimi bırakması yerine seçimle gelen ve sonradan yetkiyi bulunca kimseyi dinlemeyen insanlar yüzünden roa dan sogudum
Müfreze dinlerdi araştırırdı belkide herkesin görüşünü ögrenir kötü bi yan varsa araştırır dogrumu die sorgulardı . Ondan sonra gelen ilk yönetim bitirdi 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
-
- Salgın Koruyucusu
Sen bir hiçsin zatentakio yazdı:Konusmaya Bak Bi s... gitt Dıyosun ? Köpek İnsan Olsan Adam gıbı Cewap Verırsın Ama Senın Aciz Bi İTTen farkın yok tamam İtin Önde Gıdenısın Artık Cewap Wermıyorum Icratlarla Bakalım Kım kıme Zarar Verıyo Buda Son Yazımdır !!
Artık LAfa Gorek Yok Yenılmez tamma Anlastık ARtık Icraat konusturcaz ?
Yorum Yapma ARtık ICraat
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Konuyu, Buralara tasıyıp ıftıra atan Etoxx kımdir tanıyalım bıraz, Etoxx Loncaya YeNıLMeZzZ aLdı ben tanımadım ıcın karsı cıkmıstım, neyse bu kısı benı msn nıne ekledı benden kontor karsıLıkı para ıstedı ben ıse red ettım beLkı ıhtıyacım var dese verıcektım ? her neyse bu Etoxx Loncadan ıhrac ettım ben sonra bunun karekterlerı calınmıs YeNıLMeZzZ ıyı nıyetlı davranarak karekter vermıs 2 tane kullansın dıye 49 level... Sonuc mu ? YeNıLMeZz e kufur ettı ıcın etoxx elınden carlarını aldık loncadan ıhraç ettık konuları buraya getırmesı normaldır Etoxx farklı bır karekterle gun boyu saten ozelden bana ve yenıLmeZz e kufur ettı ben yasaklamaktan bıktım o 1 level car açmaktan bıkmadı

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hadi Ben hıcsem Sende Adamsan Ilk Icratımızı Yapalım Cıkar MEvlanın En ıyı Savascısını Benle Ws Atsın Benı KEserse Takıo Sılıcem
Ben onu KEsersem Sen YeNıLMeZı Sılıcekmısın ERKEK???????????

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
suan savaşcımız yok ama eğerkı boyle bır vs ıstersenız buyucumuz var delikanlıyız,, Zırhsız sıfacınız varsa ben varımHadi Ben hıcsem Sende Adamsan Ilk Icratımızı Yapalım Cıkar MEvlanın En ıyı Savascısını Benle Ws Atsın Benı KEserse Takıo Sılıcem

LeoNaR
-
- Salgın Koruyucusu
takio yazdı:Hadi Ben hıcsem Sende Adamsan Ilk Icratımızı Yapalım Cıkar MEvlanın En ıyı Savascısını Benle Ws Atsın Benı KEserse Takıo Sılıcem
a top, senin savaşçılığın gm abilerinin sana kestiği junonlardan kenanlardan dizdiğin itemler olmasın ? :lol:
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ewet YenılMEz Cewap Veremedın SEnde Bı Iftıra Attın Gm abılerının Dızdıgı Falan dIye Sımdı Bende senın Ana Bacına Sovımı? Sende bana ıftıra atıyosun suan !!!
ADam olsaydın Egerkı KAbul Ederdın Ama Sen Etox = Yenılmez Yaptın Ve Iftıra Attın Bu son msjımdır Hadı Sımdı S... Git Canım Ne MAl oldugun Bellı Ahmet daha 18 19 yasında senden 10 yas kucuk Ama cocuk Gercekten Senın BABANIN OLGUNLUGUNDA....
Sımdı Iftıracı + Kufurbaz Bi Aciz Olarak Tum Kuklacı Tarafından Hatırlanıcaksın.... Hadı Elvedaaaa
ADam olsaydın Egerkı KAbul Ederdın Ama Sen Etox = Yenılmez Yaptın Ve Iftıra Attın Bu son msjımdır Hadı Sımdı S... Git Canım Ne MAl oldugun Bellı Ahmet daha 18 19 yasında senden 10 yas kucuk Ama cocuk Gercekten Senın BABANIN OLGUNLUGUNDA....
Sımdı Iftıracı + Kufurbaz Bi Aciz Olarak Tum Kuklacı Tarafından Hatırlanıcaksın.... Hadı Elvedaaaa

-
- Salgın Koruyucusu
,takio yazdı:Ewet YenılMEz Cewap Veremedın SEnde Bı Iftıra Attın Gm abılerının Dızdıgı Falan dIye Sımdı Bende senın Ana Bacına Sovımı? Sende bana ıftıra atıyosun suan !!!
sövde karşılığını al, sana elveda ş.refsiz oyunun en al lahsızı bana gelmiş laf atıyor önce kendine bak be ne b.k olduğun biliniyor yeni yetme .. hadi şimdi S.GİT
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
konuyu uzatmanıza gerek yok herkes kendını oyunda ,icraatlarıyla gostersın oLsun bıtsın .

LeoNaR