Bugün 17 ağustos 2010 , marmara depreminin 11. yılı depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha allahtan rahmet diliyorum. Umarım bu tür felaketler tekrar yaşanmaz ...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı...Alphonse Karr
Darknessxjarmen yazdı:Bugün 17 ağustos 2010 , marmara depreminin 11. yılı depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha allahtan rahmet diliyorum. Umarım bu tür felaketler tekrar yaşanmaz ...
Darknessxjarmen yazdı:Bugün 17 ağustos 2010 , marmara depreminin 11. yılı depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha allahtan rahmet diliyorum. Umarım bu tür felaketler tekrar yaşanmaz ...
Bende Kocaelin de oturuyorum fakat deprem senesi daha 4-5 yaşlarında olduğum için çok net hatırlayamıyorum.Bende tüm yakınlarını kaybedenlere tekrardan baş sağlığı diliyorum.Umarım bir daha böyle bir felaket görmeyiz.
turkoxHAMSTER yazdı:Bende Kocaelin de oturuyorum fakat deprem senesi daha 4-5 yaşlarında olduğum için çok net hatırlayamıyorum.Bende tüm yakınlarını kaybedenlere tekrardan baş sağlığı diliyorum.Umarım bir daha böyle bir felaket görmeyiz.