MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

Kardeşim Lütfen Polemiklerin lüzumu Yok.. olmuşla ölmüşe çağre de yok. İmzanı değiştirirsen artık seviniriz.. Lonca mensubu değiLsin..! İyi Forumlar
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Selamlar Lonca uyelerımızden,Ve Kurucularımızdan YeNiLMeZzZ forumda küfür ettı ıcın Lonca yonetımı tarafından 50m oyun parası cezasına carptırıLmıstır Para ıse Lonca kasamıza gıtmıstır,, Sunu unutmayın MevLana Loncasında her uye ceza alır eLınde kanıtı oLan sıtemızdekı sıkayet bıldırımıne foto yollayabılır YeNıLmeZzZ Aynı ısı 2. kez yapmasında fıyat degısır 3, kez ıse Loncadan uzaklastırılır ıyı forumlar........!! Mevlana Loncası yonetımı .!
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen takio »

1 - 50 m mılletın anasına bacısına sulalesıne kufur edılıyosa ben Mevlana 100 m Verım tum Loncanın anasına bacısına kufur edım yakısırmı ? anaya bacıya kufur 50 m mıdır karsılıgı Veya RoA verım 100 m Dıyım 100m verdım kufur hakkım war ?50 m mıdır anneye babaya kufur etme hakkı ? Ne olursa Olsun bu zamana kadar RoA da Saldırı Oldu Kımın Annesıne Babasına Sulalesıne Kufur Edıldı Forum Boyunca

2-İlk Yorumumda Dedımkı Bu cok Agır bı suclama Dırek bı acıklama Yapın yoksa Vurun Kılıdı gıdın ! bak Sız Soylesnız boylesınız Falan dıye Bı saldırı yok Veya adamı savunma gıbı bı acıklama yapın dıyorum !! Ama Gorulen O ki Yenılmezın Bı acıklama Yapma Seyı Yok bı tartısmalara bakın en az 10 kısı yenılmeze laf soylemıs ve o loncada Olmamasını Yorumlamıs

3-MEvLana Egerkı YeNıLMeZ Bu hareketlerı KArsılıgı Hala O loncada Kalırsa Bu YeNıLMeZın Sonu DeGıL Kökten Hepinizin Sonu Olucak ....

4-YeNıLMez Yaşını Bılmıyorum Ben 23 YasındaYım Tekrar Dedıgım Gıbı Egerkı Sende 1 Gram Delıkanlılık Adamlık Halsıyet Gurur Şeref Warsa Yol Paran Masrafların Herseyın Benden Gel Bide Oyle Kufurlerı Suratıma SOyle ...
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
YeNiLMeZzZ05
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ05 »

takio yazdı:1 - 50 m mılletın anasına bacısına sulalesıne kufur edılıyosa ben Mevlana 100 m Verım tum Loncanın anasına bacısına kufur edım yakısırmı ? anaya bacıya kufur 50 m mıdır karsılıgı Veya RoA verım 100 m Dıyım 100m verdım kufur hakkım war ?50 m mıdır anneye babaya kufur etme hakkı ? Ne olursa Olsun bu zamana kadar RoA da Saldırı Oldu Kımın Annesıne Babasına Sulalesıne Kufur Edıldı Forum Boyunca

2-İlk Yorumumda Dedımkı Bu cok Agır bı suclama Dırek bı acıklama Yapın yoksa Vurun Kılıdı gıdın ! bak Sız Soylesnız boylesınız Falan dıye Bı saldırı yok Veya adamı savunma gıbı bı acıklama yapın dıyorum !! Ama Gorulen O ki Yenılmezın Bı acıklama Yapma Seyı Yok bı tartısmalara bakın en az 10 kısı yenılmeze laf soylemıs ve o loncada Olmamasını Yorumlamıs

3-MEvLana Egerkı YeNıLMeZ Bu hareketlerı KArsılıgı Hala O loncada Kalırsa Bu YeNıLMeZın Sonu DeGıL Kökten Hepinizin Sonu Olucak ....

4-YeNıLMez Yaşını Bılmıyorum Ben 23 YasındaYım Tekrar Dedıgım Gıbı Egerkı Sende 1 Gram Delıkanlılık Adamlık Halsıyet Gurur Şeref Warsa Yol Paran Masrafların Herseyın Benden Gel Bide Oyle Kufurlerı Suratıma SOyle ...
Sen bize telkin veremezsin,o loncada kalırsa kökten sonu olacak falan filan ulan al lah sız sen kimsin ? Yahu anlamıyorum sen kimsin ya ? Sen neyin hesabını yapıyosun ? Gelmiş burada kıskanç tavırları, geçen geceki loncanın kaleye tıkılıp kalması bölgeden ezilmeniz buraya gelip iftira atan bir konuya destek vermen tabi çok erkeksin ya erkekliğe bak :lol:

Gel amasyaya senin gibi köpeklerin ayağına gitmeyiz, hala açıklama yapmıyor diyorsun, konuyu açamın kanıtı yok kanıtı köpek herif sırf iftira b.k atmak için bize sataşıyosun adam değilsin baştada söyledim zaten, itox de kanıt yok kanıt kanıt koysun evet yaptık diyelim. Seni herkesi kışkırtan gavat,

Ben burdayım olayın kişisel olarak benimle daha loncayı katman senin aşağılık bir provakatör ve yenilgiyi hazmedemeyen bir ezik olduğunu gösterir..
Weyron
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Weyron »

alkışşş Takıo Serhat abi!!!
Yavuzselim
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Yavuzselim »

LAn Annesı Babası Bellı Olmayan #@!? Sen Kımsınkı HerkeZe Hakaret Edıyosun Oruspunun Cıkarıdıgı #@!? Evladı ....

He Yenılmez Pıcı Sen Sayfalarca Kıme Kufur Edıyon Senı O doguranın #@!? KOYIM TAMAMMI #@!? COCUGU
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

LAn Annesı Babası Bellı Olmayan #@!? Sen Kımsınkı HerkeZe Hakaret Edıyosun Oruspunun Cıkarıdıgı #@!? Evladı ....

He Yenılmez Pıcı Sen Sayfalarca Kıme Kufur Edıyon Senı O doguranın #@!? KOYIM TAMAMMI #@!? COCUGU

Kod: Tümünü seç

[color=#FFFF00]Sen kımsın nıckın ney, Nıckını sakLıyarak kufur edıorsun, Konumuzdan defoL . ! az deLıkanLı oLun nıckınızı saklayarak kufur etmeyın.[/color]
Resim

LeoNaR
YeNiLMeZzZ05
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ05 »

Yavuzselim yazdı:LAn Annesı Babası Bellı Olmayan #@!? Sen Kımsınkı HerkeZe Hakaret Edıyosun Oruspunun Cıkarıdıgı #@!? Evladı ....

muhtemelen gö.tünü si.ktigim biridir hıncı var burada sallıyor işte :lol: Senin var ya an nen den güzel anandan bir tane daha senin gibi akılsız çıkartırım, ana nın jigolosuyum lan ben onun bunun çocuğu, baba nın önünde ana na sakso attırırım, bacı sı sikil miş , gerçek nikini yaz ulan kal tak ? yazsana gerçek nikini, gö.tün varsa yazsana. Kaşıntın neymiş anlayalım fahi şenin çocuğu, anan bizim bar larda g.t verirdi bende çakmışımdır belki ha ? :lol:
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

1 - 50 m mılletın anasına bacısına sulalesıne kufur edılıyosa ben Mevlana 100 m Verım tum Loncanın anasına bacısına kufur edım yakısırmı ? anaya bacıya kufur 50 m mıdır karsılıgı Veya RoA verım 100 m Dıyım 100m verdım kufur hakkım war ?50 m mıdır anneye babaya kufur etme hakkı ? Ne olursa Olsun bu zamana kadar RoA da Saldırı Oldu Kımın Annesıne Babasına Sulalesıne Kufur Edıldı Forum Boyunca

yav takıo anlıorum senı konuyu ıyı okumadın gaLiba. Konu ıLk acıldında soke oLdum ben 3 senedır bu sunucuda leonar nıckınde varım belkı sen benı ıyı tanımıorsundur benı tanıyan ınsanLar bu suclamanın ne kadar yalan oLdunu bıLıorlar saten sen ıse konuya leonar ve yenılmezden acıklama beklıorum dıyerek resmen sucu bıze atıorsun ıftıraya destek verıorsun ve Sorarım Sana RoA loncası saygıdeğer bır lonca sende bır uyesısın pekı RoA loncasına bu yakısıormu ? bızım RoA loncasıyla alıp veremedımız bır husumet yok, Ha YeNıLMeZz Kufur ettı dogru bulmuorum cezasını aldı saten.. ama soyle dusun YeNıLMEzZz ı kufure ıtenler kım ? onlar bır aynaya baksın sonra bızım Lonca yonetımımızı eleştırsın..
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

alkışşş Takıo Serhat abi!!!
senın amacın ney ? Abılerının şak şak cımısın allahım akıl fıkır ver :)
Resim

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön