arkadaşlar dergahxtaristad adlı karakter bir madeni önümden çekemiyor diye 11 agustos 2010 tarihinde beni ALLAHA küfretmekle iftira atıyordu ayrıca ALLAHA küfür etiğime dair fotoları oldugunu idda ederek forma fotoları koyacaktı ancak bir ses çıkmadı böyle bir iftira karşısında düştügüm duruma sizde düşebilirsiniz böyle kişileri selverimizde barındırmıycagınıza bu konuda duyarsız kalmıyacagınıza EMİNİM!!!
Kurtbeyi
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz
Şu adamı dışlayalım sunucuda arkadaşlar ya benzerini banada yapıyordu madeni cekemiyor çocuk işte çekemeyince kendine yediremiyor bu sefer madenin üstüne oturuyordu bende bölgeden bu konuda diğerlerini uyarınca başlıyor bölgeden iftira atmaya böyle çocukları barındırmamak lazım sunucuda ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Kurtbeyi ile hiçbir tanışıklığım yok sadece loncama yakınlığı sebebi ile kendinin ve eşinin ismini bilirim hepsi o Tüm Lonca Yönetimi kendisine ve eşine sonsuz saygı göstermektedir. ben de dahil. böyle bir olayın olduğunu gördüğünü idda eden biri bile olsa ona inanmam. gereksiz yer insanlara iftira atmak en büyük günahtır.
dilin kemiği yok ama insanların da beyni ile değilde omuriliği ile düşünerek konuşması onları diğer insanların gözünde iyice acizleştirir.
çok yazık bu bir örnek bundan arz olsun lodos olsun klansız olsun baya fazla...
Aynı gece Bandista isimli şahısın küfürleri sebebi ile olaya çok fazla hakim olamamış fakat takip eden 3-4 gün boyunca dergah'a bunun sebebini sormuştum... bana küfür eden karakterin Türkxcleo karakteri olduğunu ve bu karakterin kurtbeyinin olduğunu idda etmişti... Fakat olayı Kurtbeyinden dinlediğimde ne öyle bir char vardı ne de Dergahın anlattığı gibi madeni dergah çektiği için Kurtbeyi (haşa) Allah'a küfretmişti... Dergahtan fotoları bana bi şekilde yollamasını istedim eğer yollayamaz ise foruma koymasını istedim... 2 gün sonra başka bir karakterden bana ulaştı charının susturulduğunu belirtti... Küfür edenin Kurtbeyi olmadığını anladığını ve Kurtbeyi'nde oyun içerisinide bölgeden ve klandan özür dileyeceğini belirtti.. Fakat buna yanaşmadı pmlere geri dönmedi... neyse o Şahsıda tanımış olduk. Bu saatten sonra ne selamını alır ne selam veririz...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!