Mka Loncasi (Mustafa Kemal Askerleri)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mka Loncasi (Mustafa Kemal Askerleri)

Mesaj gönderen Rapid »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
Rapid yazdı:bu nasıl bir rezilliktir? bizzat yaptığım logoyu çalmışsınız, dost loncamızın ismini çalmışsınız. ne tür bir olaydır bu. yazık sizlere. hepinize teker teker yazık.
Çoğul eki kullanma bu loncayı kuran tek kişi o da Köşk'ün büyük hırsızlarından..
sizlere bir şey demiyorum, hadi lonca ismi tamam onu kendinizde düşünmüş olabilirsiniz; ki bunu hiç zannetmiyorum. logoyu çalma cesaretini nerden buluyorsunuz?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Rapid yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
Rapid yazdı:bu nasıl bir rezilliktir? bizzat yaptığım logoyu çalmışsınız, dost loncamızın ismini çalmışsınız. ne tür bir olaydır bu. yazık sizlere. hepinize teker teker yazık.
Çoğul eki kullanma bu loncayı kuran tek kişi o da Köşk'ün büyük hırsızlarından..
sizlere bir şey demiyorum, hadi lonca ismi tamam onu kendinizde düşünmüş olabilirsiniz; ki bunu hiç zannetmiyorum. logoyu çalma cesaretini nerden buluyorsunuz?
Yahu hala benimle konuşuyor...
Tövbe ya Rabb'i benim o hırsızla bir alakam yok ve siz diye konuşma bunu yapan tek kişi...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Mkaxliderr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mkaxliderr »

Bir Ürünü,Markayı,İsmi, vs Sahiplenmek İçin, O ismin Patentini Almanız Gerekir. Örneğin MKA Lonca Adınız Bunun Patenti Size Ait mi...? Noterden Tasdikli mi..? Değil, Bu Yüzden İsteyen Kullanır
Alıntı.
Resim

Mkaxlider & Mkaxliderb & Mkaxliderş

''ßєуαzкöşк''
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Boşuna karaktersiz demiyorum bu At Hırsızı'na...
Emre'nin imzasında vardı:
"Özentilik tarzınız olmuş, hayatınız kopyala yapıştır..."
Cidden sen busun ve Büyük Ata'mızın isminden prim yapmaya çalışıyorsun...
Merak etme ben ve arkadaşlarım sayesinde Köşk'ün %80'i senin karaktersiz olduğunu biliyor... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Sarbon21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sarbon21 »

Mkaxliderr yazdı:
Bir Ürünü,Markayı,İsmi, vs Sahiplenmek İçin, O ismin Patentini Almanız Gerekir. Örneğin MKA Lonca Adınız Bunun Patenti Size Ait mi...? Noterden Tasdikli mi..? Değil, Bu Yüzden İsteyen Kullanır
Alıntı.
Ne karaktersiz adamsın sen.Yok patentmiş şuymuş buymuş rezil insan berkin dediği kadar varsın AT HIRSIZI
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Forum Kuralları : viewtopic.php?f=52&t=18
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön