sizlere bir şey demiyorum, hadi lonca ismi tamam onu kendinizde düşünmüş olabilirsiniz; ki bunu hiç zannetmiyorum. logoyu çalma cesaretini nerden buluyorsunuz?EmirBerkKorkmaz yazdı:Çoğul eki kullanma bu loncayı kuran tek kişi o da Köşk'ün büyük hırsızlarından..Rapid yazdı:bu nasıl bir rezilliktir? bizzat yaptığım logoyu çalmışsınız, dost loncamızın ismini çalmışsınız. ne tür bir olaydır bu. yazık sizlere. hepinize teker teker yazık.
Mka Loncasi (Mustafa Kemal Askerleri)
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mka Loncasi (Mustafa Kemal Askerleri)

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yahu hala benimle konuşuyor...Rapid yazdı:sizlere bir şey demiyorum, hadi lonca ismi tamam onu kendinizde düşünmüş olabilirsiniz; ki bunu hiç zannetmiyorum. logoyu çalma cesaretini nerden buluyorsunuz?EmirBerkKorkmaz yazdı:Çoğul eki kullanma bu loncayı kuran tek kişi o da Köşk'ün büyük hırsızlarından..Rapid yazdı:bu nasıl bir rezilliktir? bizzat yaptığım logoyu çalmışsınız, dost loncamızın ismini çalmışsınız. ne tür bir olaydır bu. yazık sizlere. hepinize teker teker yazık.
Tövbe ya Rabb'i benim o hırsızla bir alakam yok ve siz diye konuşma bunu yapan tek kişi...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Mkaxliderr
- Salgın Koruyucusu
Bir Ürünü,Markayı,İsmi, vs Sahiplenmek İçin, O ismin Patentini Almanız Gerekir. Örneğin MKA Lonca Adınız Bunun Patenti Size Ait mi...? Noterden Tasdikli mi..? Değil, Bu Yüzden İsteyen Kullanır
Alıntı.

Mkaxlider & Mkaxliderb & Mkaxliderş
''ßєуαzкöşк''
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Boşuna karaktersiz demiyorum bu At Hırsızı'na...
Emre'nin imzasında vardı:
"Özentilik tarzınız olmuş, hayatınız kopyala yapıştır..."
Cidden sen busun ve Büyük Ata'mızın isminden prim yapmaya çalışıyorsun...
Merak etme ben ve arkadaşlarım sayesinde Köşk'ün %80'i senin karaktersiz olduğunu biliyor...
Emre'nin imzasında vardı:
"Özentilik tarzınız olmuş, hayatınız kopyala yapıştır..."
Cidden sen busun ve Büyük Ata'mızın isminden prim yapmaya çalışıyorsun...
Merak etme ben ve arkadaşlarım sayesinde Köşk'ün %80'i senin karaktersiz olduğunu biliyor...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Sarbon21
- Sahaf Yardımcısı
Ne karaktersiz adamsın sen.Yok patentmiş şuymuş buymuş rezil insan berkin dediği kadar varsın AT HIRSIZIMkaxliderr yazdı:Bir Ürünü,Markayı,İsmi, vs Sahiplenmek İçin, O ismin Patentini Almanız Gerekir. Örneğin MKA Lonca Adınız Bunun Patenti Size Ait mi...? Noterden Tasdikli mi..? Değil, Bu Yüzden İsteyen KullanırAlıntı.

Forum Kuralları : viewtopic.php?f=52&t=18
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.