[FiaNNa Loncası] "Fianx"

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dangerxbdrobere
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"

Mesaj gönderen Dangerxbdrobere »

arda abi artık ben yokum kadimde artık siz yaparsınız tek başınıza düşünmeden bizsiz kesin abi artık sana özelden ve bölgeden yazmaya çalıştım cevap vermedin bana ruhkaçırana söledim tamam dedin oda bana tamam dedi dedi bende yazdım gine cevap vermedin abi neyse siz kesersiniz artık 1 hafta veya hiç oyunda olamayabilirim artık kendinize iyi bakın Allaha emanet olun arda artık girer çarıma oynar
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
Fianxbdrobere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fianxbdrobere »

Erdem ne oldu anlamadım ama evde de yoksun bu mesajı gördüğün en kısa zamanda msnye gel veya bizim evi ara ordan umutların teli sor tamam mı ??
Kullanıcı avatarı
Fianxbmuxina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Fianxbmuxina »

Dangerxbdrobere yazdı:arda abi artık ben yokum kadimde artık siz yaparsınız tek başınıza düşünmeden bizsiz kesin abi artık sana özelden ve bölgeden yazmaya çalıştım cevap vermedin bana ruhkaçırana söledim tamam dedin oda bana tamam dedi dedi bende yazdım gine cevap vermedin abi neyse siz kesersiniz artık 1 hafta veya hiç oyunda olamayabilirim artık kendinize iyi bakın Allaha emanet olun arda artık girer çarıma oynar
Erdemcim Bu Kadar Basit Birşeyden Ötürü Oyundan Uzaklaşmaya Gerek Yok Eminim Ardanın Geçerli Bir Mazereti Vardır ;) :!: ... Zaten Emin Ol Ardanın Veya Benim Tüm Uğraşımız Lonca İcin Bu Sebeple Sana Yardımdan Kaçınma İhtimalini Aklından Bile Gecirmen Yanlıs... :idea:
MuXiNaS ~~ bMuXiNa ~~ Fianxbmuxina

Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
Kullanıcı avatarı
Dangerxbdrobere
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dangerxbdrobere »

oyunu bunun için bırakmıyorum şuan işlerim olduğundan dolayı 1 hafta veya daha fazla giremeyebilirim okullar başladığında 1 yıl olamıcam aranızda belki sadece özel günlerde girebilirim
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Bu konu üzerinden daha fazla kelam edip Lonca sayfamızın kirlenmesini istemiyorum , yalnız bir şeylerin bilinmesini istiyorum .

1) Hiçbir zaman kişisel menfaatlerimi göz önünde tuttuğuma inanmadım , kimi zaman yoğun oldum ama bu lonca için elimden geleni her zaman yapmaya çalıştım ve yine yapıcam .

2) Kendi karakteristik yapımdan dolayı çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim,belki kimilerine demogoji gibi gelicek bu ama kimi zaman şahsıma atılan suçlamalar yahud ağır sözler karşısında susmasını bildim ama içinde "FiaNNa"yı lekeleyecek tek bir harf geçtiği an orda karşılarında dikildim ve hiç yılmadım .

3) Her şeyden - para , pul , item , materyal vs. - önce dostluğu göz önünde bulundurmaya çalıştım daima , burası sanal bir alem,bu saydıklarımın hiçbiri gerçeği simgelemiyo,ama burda kazanılcak dostluk,burda kazanılcak yüreklerle daimi kardeşlik bulundurabilceğimize inandım ve bunu BENCE başardım çünkü çok dost kazandım,elbette düşmanda .

4) Verdiğim sözleri tutmak için elimden her zaman geleni yaptım , kimi zaman yanlış anlaşıldım ama bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak için her şeyi yaptım .

Bu saydıklarım olumlu yönler belki ama inanın kendimi övmek adına yazmıyorum,bu zamana kadar hiç "ben" olmadı benim gözümde "biz" oldu . Ama artık anladım ki en iyisi sizleri uzaktan sevmekmiş .

Bilindiği üzre oyuna uzun soluklu bir ara vermiştim ve Haziran ayının ortalarında tekrar dönmüştüm,ama şimdi çok net söyleyebilirim ki bu dönüş benim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu . Ben isterdim ki bıraktığım dostlukların bir kısmını bulayım ; ama oyuna döndüğümde bu durumun çok çok farklı olduğunu gördüm,aslında oyuna da birkaç arkadaşımın ısrarı üzerine dönmüştüm , ama hata etmişim . Bu zamana dek kırdığım,üzdüğüm yada huyuna gitmediğim kim varsa tek tek özür diliyorum , hakkını helal etsin herkes , bu hatayı telafi etmeliyim yani geri gitmeliyim , bence en hayırlısı öyle olcak . Oyunda birkaç arkadaşıma verdiğim sözleri tuttuktan sonra sadece forum üzerinden aranızda olucam .

Bence bu karar FiaNNa ailesi içinde doğru bir karar olacaktır , esen kalın ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fianxseraxs »

Fianxaspendos yazdı:Bu konu üzerinden daha fazla kelam edip Lonca sayfamızın kirlenmesini istemiyorum , yalnız bir şeylerin bilinmesini istiyorum .

1) Hiçbir zaman kişisel menfaatlerimi göz önünde tuttuğuma inanmadım , kimi zaman yoğun oldum ama bu lonca için elimden geleni her zaman yapmaya çalıştım ve yine yapıcam .

2) Kendi karakteristik yapımdan dolayı çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim,belki kimilerine demogoji gibi gelicek bu ama kimi zaman şahsıma atılan suçlamalar yahud ağır sözler karşısında susmasını bildim ama içinde "FiaNNa"yı lekeleyecek tek bir harf geçtiği an orda karşılarında dikildim ve hiç yılmadım .

3) Her şeyden - para , pul , item , materyal vs. - önce dostluğu göz önünde bulundurmaya çalıştım daima , burası sanal bir alem,bu saydıklarımın hiçbiri gerçeği simgelemiyo,ama burda kazanılcak dostluk,burda kazanılcak yüreklerle daimi kardeşlik bulundurabilceğimize inandım ve bunu BENCE başardım çünkü çok dost kazandım,elbette düşmanda .

4) Verdiğim sözleri tutmak için elimden her zaman geleni yaptım , kimi zaman yanlış anlaşıldım ama bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak için her şeyi yaptım .

Bu saydıklarım olumlu yönler belki ama inanın kendimi övmek adına yazmıyorum,bu zamana kadar hiç "ben" olmadı benim gözümde "biz" oldu . Ama artık anladım ki en iyisi sizleri uzaktan sevmekmiş .

Bilindiği üzre oyuna uzun soluklu bir ara vermiştim ve Haziran ayının ortalarında tekrar dönmüştüm,ama şimdi çok net söyleyebilirim ki bu dönüş benim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu . Ben isterdim ki bıraktığım dostlukların bir kısmını bulayım ; ama oyuna döndüğümde bu durumun çok çok farklı olduğunu gördüm,aslında oyuna da birkaç arkadaşımın ısrarı üzerine dönmüştüm , ama hata etmişim . Bu zamana dek kırdığım,üzdüğüm yada huyuna gitmediğim kim varsa tek tek özür diliyorum , hakkını helal etsin herkes , bu hatayı telafi etmeliyim yani geri gitmeliyim , bence en hayırlısı öyle olcak . Oyunda birkaç arkadaşıma verdiğim sözleri tuttuktan sonra sadece forum üzerinden aranızda olucam .

Merhabalar ;

Loncada ne olup bitiyor pek farkında değilim ama Fianna Loncası Köklü bir Loncadır her Loncada oldugu gibi Fianna ailesinde de ayrılıklar olacak . Birisi Loncadan çıkıyor diye birçok problemi yanında getirmeyecek.

Üstte çk güzel maddeler sıralamıssın arda gerek Lonca içinde gerekse diğer karakterlerinde fazla Klan ve Bölgeye gereksinim duydugunu görmedim bu senin saygınlıgından olsa gerek. Senin gibi saygın birisi şimdi Son paragrafda belirttigini biraz düşünürse daha pozitif bir sonucun ortaya çıkaçagına eminim. Herşeyin nasıl bir oluşu var ise sonuçta bitişide olur ama şimdi değil.

Dalgasiz denize herkes kaptan ...
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Fianxseraxs yazdı:
Fianxaspendos yazdı:Bu konu üzerinden daha fazla kelam edip Lonca sayfamızın kirlenmesini istemiyorum , yalnız bir şeylerin bilinmesini istiyorum .

Merhabalar ;

Loncada ne olup bitiyor pek farkında değilim ama Fianna Loncası Köklü bir Loncadır her Loncada oldugu gibi Fianna ailesinde de ayrılıklar olacak . Birisi Loncadan çıkıyor diye birçok problemi yanında getirmeyecek.

Üstte çk güzel maddeler sıralamıssın arda gerek Lonca içinde gerekse diğer karakterlerinde fazla Klan ve Bölgeye gereksinim duydugunu görmedim bu senin saygınlıgından olsa gerek. Senin gibi saygın birisi şimdi Son paragrafda belirttigini biraz düşünürse daha pozitif bir sonucun ortaya çıkaçagına eminim. Herşeyin nasıl bir oluşu var ise sonuçta bitişide olur ama şimdi değil.

Dalgasiz denize herkes kaptan ...
Teşekkür ederim bu tür yorumları senden duymak hoş ama bu yolun sonu yok . İnsanların iki farklı yüzü olduğuna kesin kanaat getirdim artık , kişiye iyilik yaptığında sana güleryüzünü gösterirken ona zorlanarak , kalbinin kırılmasından korkarak söylediğin bir "hayır"dan sonra neredeyse seni sırtından bıçaklayacak kadar kin tutabiliyor . Benim tanıdığım arkadaş/dost dediğim insanlar böyle olmamalıydı . Demek ki arkadaş/kardeş dediğim insanları seçerken bir şeyleri gözden kaçırmışım . Çoğu kişi ile iletişimim kesilcek belki ama forumdan ulaşmak için elimden geleni yaparım . Arkama bakıpta iyi ki varmış dediğim insanlardan birisin açıkçası , ne kadar ilk zamanlar anlaşamasakta bir yanlışın olmadı bana karşı ve sevdiğim arkadaşlarımdansın . Gönül isterdi ki her "arkadaş" dediğim kişiler hk. söylenebilse bunlar ama onlar benim en küçük yanlışımda yüce divan'da infazıma karar kılıyolar , neyse benim hakkım varsa hepsine helal olsun ...
Kullanıcı avatarı
CeWHeR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CeWHeR »

İnşallah En Kıza Zamanda Aramıza Donersin Arda Abi..

Hakkım Varsa Helal OLSUN...

Kendine İyi Bak..
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]

TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

CeWHeR yazdı:İnşallah En Kıza Zamanda Aramıza Donersin Arda Abi..

Kendine İyi Bak..
Unutturma sana geri vericem almanları .
Kullanıcı avatarı
CeWHeR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CeWHeR »

Fianxaspendos yazdı:
CeWHeR yazdı:İnşallah En Kıza Zamanda Aramıza Donersin Arda Abi..

Kendine İyi Bak..
Unutturma sana geri vericem almanları .

Öf Be Saçmalama 2 Tane Alman Eşya Verdim Çokmu Harbiden Ayıp Ediyorsun..Geri Geldiğin Zaman Kasarsın Kalsın Sende..
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]

TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]

“Lonca İletişim” sayfasına dön